Aile sağlığı merkezi yani sağlık ocağı :))kızlar ASM NE açılımını bilemedim, benimde adım sayar vardı ama bulamıyorum , yenisini almayı düşünüyorum ama hep unutuyorum
Ben evde 7 8 bin yapıyorum bide yürüyüşe çıkınca 15 bini filan buluyor bir zamanlar hem yürüyüş hem zumba yapiyordim ozamanda 20 bini geçiyordu ::))her halukarda gerekli adima ulastigimi görünce artık takmaz oldumkızlar ASM NE açılımını bilemedim, benimde adım sayar vardı ama bulamıyorum , yenisini almayı düşünüyorum ama hep unutuyorum
Kizlar figeb bu mesaji atmistiGunaydin kizlar, telefonumda ariza oldugunu soylemistim cok durakliyo mesaj gondermekte takipte cok zorlaniyorum. Esim cikarken goturcek telefonu bugun servise gondercek. Telefon buldum yedek ama malesef internete girilmiyo. Umarim erkenden gelir ve donerim araniza. Simdi kapatiyorum teli hepinizi opuyorum donuste insallah birkac kilo vermis oluruz.
Canım regl dün bitti sanırım onun da etkisi var ama bu hafta karatay denemeye karar verdim dediğin gibi ekmek karşıtı o da. Bakalım bünyeyi şaşırtmayacak şok olacak. Bu hafta güzel kilo vercem Söz :)Ay yine ucuz yirtmissin neyse 100 gram bisey değil aman bu hafta dikkat bide sen iko haftadir cok guzel veriyordun duraklamada yaşıyor olabilirsin
:)))) çok güldüm tabloya zayıflama grubu değilmiyiz biz:)Merhaba kızlar tablo birinci sayfamıza eklenmiş olup ,bu haftanın birincisi olmaya hak kazanan Tubi -Klc arkadaşımızı tebrik eder gayret ve başarılarının devamını dileriz.
Artı gören arkadaşlarımız da üzülmemeli bu hafta aldıkları artılarla vermekle beraber eksi görmelerini dilerim....
Günler su gibi akıp gitmekte bakın 12.haftaya geldik artık bişeyler yapalım arkadaşlar hepimiz elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız die düşünüyorum haydin atağa kalkalım savaş açalım yağlarımıza...Extra bişey yapalım demiyorum hareketi çoğaltalım evde yürüyelim yerimizde adım atalım merdiven çıkalım maksat hareket olsun 5-10-15 dk farketmez hareket kaloridir yani.
Neyse haydin bakalım bu hafta kim daha çok verecek göreceğiz bakalım... Hepinize bol şans diliyorum...
POZİTİF OLALIM POZİTİF DÜŞÜNELİM....
HİÇBİRŞEYİN BİZİ YILDIRMASINA İZİN VERMEYELİM...
Eki Görüntüle 1785374 Eki Görüntüle 1785375
Merhaba kızlar tablo birinci sayfamıza eklenmiş olup ,bu haftanın birincisi olmaya hak kazanan Tubi -Klc arkadaşımızı tebrik eder gayret ve başarılarının devamını dileriz.
Artı gören arkadaşlarımız da üzülmemeli bu hafta aldıkları artılarla vermekle beraber eksi görmelerini dilerim....
Günler su gibi akıp gitmekte bakın 12.haftaya geldik artık bişeyler yapalım arkadaşlar hepimiz elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız die düşünüyorum haydin atağa kalkalım savaş açalım yağlarımıza...Extra bişey yapalım demiyorum hareketi çoğaltalım evde yürüyelim yerimizde adım atalım merdiven çıkalım maksat hareket olsun 5-10-15 dk farketmez hareket kaloridir yani.
canım sana katılıyorum ne yapabiliriz aklınıza ne geliyor mart ayına giriyoruz en azından bu mart ayında çok iyi kilo vermeliyiz çünkü nisan ayında tamamen olmasa da yazlıklar çıkar artık çok olmasada biraz ince görülmek motive eder diye düşünüyorum, merdiven olayı çok güzel 12. katta oturuyorum deneyeceğim birde bugün evde en az 400 tane ip atlayacağım, başka fikri olan varsa yazın lütfen
Ayyy sonunda şu tabloda birinci oldum cok mutluyum:))))Merhaba kızlar tablo birinci sayfamıza eklenmiş olup ,bu haftanın birincisi olmaya hak kazanan Tubi -Klc arkadaşımızı tebrik eder gayret ve başarılarının devamını dileriz.
Neyse haydin bakalım bu hafta kim daha çok verecek göreceğiz bakalım... Hepinize bol şans diliyorum...
POZİTİF OLALIM POZİTİF DÜŞÜNELİM....
HİÇBİRŞEYİN BİZİ YILDIRMASINA İZİN VERMEYELİM...
Eki Görüntüle 1785374 Eki Görüntüle 1785375
Teşekkür ederim.bitanemmtubi tebrik ederim canımmmmmm
kızlar ya kendimi çok iyi hissediyorum, yani aldığım bu bir bucuk kiloyu bir haftada bende vercem, vercem de bana bir akıl verin nolur vaktim yok az vakitte çok kalori harcayacağım birşeyler söyleyin aklıma ip atlamak geliyor böyle günlük ip atlayım diyorum başka fikri olan var mı,
Canim bu sabah karin agrisiyla uyandim galiba regl olcam. Daha duzene girmedi bilemiyorum. Regl olursam ama sislik diyip rahatlicam valla. En azindan neden boyle oldu anlamis olurum.Karamsarliga kapilman cok normal eger diyetisyenle verecegine inaniyorsan git sahsen ben listeye uyamiyorum icinden nasil geliyorsa oyle davran canim ama dikkat et yine de elden birakma ....
kız 200 gram neki şok yapmışken günde yarım kilo gitmeli dimiEger dediğimi dayanip birebir uygularsan günlük 200 gram garantili:)))))
emziriyorum canım ama günde bir fincan içiyorumBide emzirmiyorsan2 3 fincan yesil cay
Ama.benim dedigim sok diyet degil kikız 200 gram neki şok yapmışken günde yarım kilo gitmeli dimi
canım 100 gr neki aynısın yani ama bu hafta sen spor da yapmıştın yediklerinede dikkat etmiştin değilmi duraklamamı yaşıyosun acabaGünaydın kızlar
Geçen hafta: 73.6
Bu hafta :73.7
Fark +0.10
Yani artı 100 gr almışım Tahmin ettiğim gibi atıyı gördüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?