Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

kızlar ASM NE açılımını bilemedim, benimde adım sayar vardı ama bulamıyorum , yenisini almayı düşünüyorum ama hep unutuyorum
Ben evde 7 8 bin yapıyorum bide yürüyüşe çıkınca 15 bini filan buluyor bir zamanlar hem yürüyüş hem zumba yapiyordim ozamanda 20 bini geçiyordu ::))her halukarda gerekli adima ulastigimi görünce artık takmaz oldum

Kizlar figeb bu mesaji atmisti

Kizlar gunaydin nasilsiniz? Simdi tabloyu hazirlicam bakalim kim ne kadar vermis ne kadar almis dananin kuyrugunun koptugu an geldi ....

Merhaba kızlar tablo birinci sayfamıza eklenmiş olup ,bu haftanın birincisi olmaya hak kazanan Tubi -Klc arkadaşımızı tebrik eder gayret ve başarılarının devamını dileriz.

Artı gören arkadaşlarımız da üzülmemeli bu hafta aldıkları artılarla vermekle beraber eksi görmelerini dilerim....

Günler su gibi akıp gitmekte bakın 12.haftaya geldik artık bişeyler yapalım arkadaşlar hepimiz elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız die düşünüyorum haydin atağa kalkalım savaş açalım yağlarımıza...Extra bişey yapalım demiyorum hareketi çoğaltalım evde yürüyelim yerimizde adım atalım merdiven çıkalım maksat hareket olsun 5-10-15 dk farketmez hareket kaloridir yani.

Neyse haydin bakalım bu hafta kim daha çok verecek göreceğiz bakalım... Hepinize bol şans diliyorum...

POZİTİF OLALIM POZİTİF DÜŞÜNELİM....
HİÇBİRŞEYİN BİZİ YILDIRMASINA İZİN VERMEYELİM...

Ay yine ucuz yirtmissin neyse 100 gram bisey değil aman bu hafta dikkat bide sen iko haftadir cok guzel veriyordun duraklamada yaşıyor olabilirsin
Canım regl dün bitti sanırım onun da etkisi var ama bu hafta karatay denemeye karar verdim dediğin gibi ekmek karşıtı o da. Bakalım bünyeyi şaşırtmayacak şok olacak. Bu hafta güzel kilo vercem Söz :)

:)))) çok güldüm tabloya zayıflama grubu değilmiyiz biz:)
Tebrik ederim tekrar kilo veren arkadaşları.
Amaaaa artık ayağa kalıyoruz haydi bakalım bu hafta asla kaçamak yok.....

kızlar ya kendimi çok iyi hissediyorum, yani aldığım bu bir bucuk kiloyu bir haftada bende vercem, vercem de bana bir akıl verin nolur vaktim yok az vakitte çok kalori harcayacağım birşeyler söyleyin aklıma ip atlamak geliyor böyle günlük ip atlayım diyorum başka fikri olan var mı,

Ayyy sonunda şu tabloda birinci oldum cok mutluyum:))))

Canım en mantıklısı Leslie. On beş dakkada yada 45 dakka nasıl istersen. Kk da en çok kilo verdiren spor anketinde Leslie var.
Ben inanıyorum sana pazara aldığından fazlasını vereceksin.
F arkındaysan bu grup biz dibe varsa da her pazar sıfırlatıp yeniden başlatıyor bizi

Karamsarliga kapilman cok normal eger diyetisyenle verecegine inaniyorsan git sahsen ben listeye uyamiyorum icinden nasil geliyorsa oyle davran canim ama dikkat et yine de elden birakma ....
Canim bu sabah karin agrisiyla uyandim galiba regl olcam. Daha duzene girmedi bilemiyorum. Regl olursam ama sislik diyip rahatlicam valla. En azindan neden boyle oldu anlamis olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…