Ya 7 ile başlayan bi rakam görmeyi bende o kadar cok istiyorum ki anlatamam uzun zamandir görmüyorum benim 6 senin 4 kilon kaldı sikacaz disimizi vermiycez canımızı :)))))Kizlar zaten bi 79 a dussem allahin izniyle daha da motive olucam insallahh da once 80 lerden kurtulmak lazim allahin izniyle evet cok motiveliyim bozulmaz insallah biktim artik tarz degistirmek istiyorum her yaz geldiginde kilo veremedim demek istemiyorum sadece dogumdan once 5 kilo vermistim onun disinda kilo veremedim artik bende eksilmek istiyorum kilo verdim demesemde farkedilmek istiyorum...Sizlerde boyle dusunuyosunuz eminim cunku ondan kilo verdikce daha cok biyerlere gitmek istiyor anlarsiniz ya))
Sen neden yogunsun neler yapiyosunArkadaslar pek katilamiyorum yogunluktan ama bende varm burdayim beni unutmayinbu gün biraz kacamak yaptm ama aksam telafi etmeye calstm pazar günü gorcez bakalim
Evet ya once 80 sonra 70 insallahYa 7 ile başlayan bi rakam görmeyi bende o kadar cok istiyorum ki anlatamam uzun zamandir görmüyorum benim 6 senin 4 kilon kaldı sikacaz disimizi vermiycez canımızı :)))))
Yogunsundur muhakkak ama biz surekli destek vererk paylasim yaparak kilo vermek icin burdayiz .... deneme suren bitince grubun kararina gore aramiza gireceksin bunu hatirlatmak istedim...Arkadaslar pek katilamiyorum yogunluktan ama bende varm burdayim beni unutmayinbu gün biraz kacamak yaptm ama aksam telafi etmeye calstm pazar günü gorcez bakalim
Evet bu
Benmi goremedim acep karamellim sen gordunmu turuncuyu?Ya bugun parka gittik flora sahile indik yazan o degilmiydi @turuncupijama Nerdesin kiz:))
Bunu kime yazdin anlayamadimHarikadun canım :)) oksijen alman bile kaloriyakmani kolaylastirir
Turuncuya yazdım kiz:))Bunu kime yazdin anlayamadim
Alla alla bende bi sorun var galiba ben biyeri karistirdim saniyorum gizlenen icerigi goster diyo hetseferinde nereden tikladim acep buraya ?Turuncuya yazdım kiz:))
Ay ne guzel konusuyon akşam akşam keyfim yerine geldi 80 i görünce zaten otomatik bizde morel tavan yapar :)) ama ben senden önce görebilirim bak dikkat et :)Evet ya once 80 sonra 70 insallah)
Vallahi gormedim ben
Sen de gor ama once ben goreyim ;D 80 bile guzel benim icin cunku o kiloyla hamile kaldim ben suan 84 um ya goren sen 75 falansin diyo 80 e insem 70 kilosun diycekler o derece yani oldugumdan 5 -10 kilo eksik gisteriyorum galiba ama 70 e dussem hele super olcak supèr :)) insallahAy ne guz
Ay ne guzel konusuyon akşam akşam keyfim yerine geldi 80 i görünce zaten otomatik bizde morel tavan yapar :)) ama ben senden önce görebilirim bak dikkat et :)
Burdayim misafirim var bu gün yarın o yüzden giremiyorum her zaman böyle olmazYogunsundur muhakkak ama biz surekli destek vererk paylasim yaparak kilo vermek icin burdayiz .... deneme suren bitince grubun kararina gore aramiza gireceksin bunu hatirlatmak istedim...
Kiz biz senle baya benzeşiyoz yaslarimizda yakın ben 92 kiloyum dediğimde yengem şok geçirdi nerende bu kilo diye bende 80 e dussem 70 sanarlar o yuzden 75 e düşmek benim için mankem olmak demek bak şimdi ben seni iyice rakip olarak görmeye başladım:))Sen de gor ama once ben goreyim ;D 80 bile guzel benim icin cunku o kiloyla hamile kaldim ben suan 84 um ya goren sen 75 falansin diyo 80 e insem 70 kilosun diycekler o derece yani oldugumdan 5 -10 kilo eksik gisteriyorum galiba ama 70 e dussem hele super olcak supèr :)) insallah
Misafirim var canm iki gün üst uste bebek görmeye geliyorlar iki cocukla zor hele bide hazirlik yapip yememek daha da zor seni takdir ettm pasta yememenden ötürü keske aynı irade bende de olsa.Sen neden yogunsun neler yapiyosun
Evet kiz bak aramizda kalsin hissst... Digerleri bizden zayif gibi elimizi cabuk tutalimda yetiselim onlara :)))Kiz biz senle baya benzeşiyoz yaslarimizda yakın ben 92 kiloyum dediğimde yengem şok geçirdi nerende bu kilo diye bende 80 e dussem 70 sanarlar o yuzden 75 e düşmek benim için mankem olmak demek bak şimdi ben seni iyice rakip olarak görmeye başladım:))
Tamm o zamn katilimlarini bekliyoruz :)Burdayim misafirim var bu gün yarın o yüzden giremiyorum her zaman böyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?