Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ya 7 ile başlayan bi rakam görmeyi bende o kadar cok istiyorum ki anlatamam uzun zamandir görmüyorum benim 6 senin 4 kilon kaldı sikacaz disimizi vermiycez canımızı :)))))

Arkadaslar pek katilamiyorum yogunluktan ama bende varm burdayim beni unutmayin bu gün biraz kacamak yaptm ama aksam telafi etmeye calstm pazar günü gorcez bakalim
Yogunsundur muhakkak ama biz surekli destek vererk paylasim yaparak kilo vermek icin burdayiz .... deneme suren bitince grubun kararina gore aramiza gireceksin bunu hatirlatmak istedim...

Ay ne guz

Ay ne guzel konusuyon akşam akşam keyfim yerine geldi 80 i görünce zaten otomatik bizde morel tavan yapar :)) ama ben senden önce görebilirim bak dikkat et :)
Sen de gor ama once ben goreyim ;D 80 bile guzel benim icin cunku o kiloyla hamile kaldim ben suan 84 um ya goren sen 75 falansin diyo 80 e insem 70 kilosun diycekler o derece yani oldugumdan 5 -10 kilo eksik gisteriyorum galiba ama 70 e dussem hele super olcak supèr :)) insallah

Kiz biz senle baya benzeşiyoz yaslarimizda yakın ben 92 kiloyum dediğimde yengem şok geçirdi nerende bu kilo diye bende 80 e dussem 70 sanarlar o yuzden 75 e düşmek benim için mankem olmak demek bak şimdi ben seni iyice rakip olarak görmeye başladım:))

Sen neden yogunsun neler yapiyosun
Misafirim var canm iki gün üst uste bebek görmeye geliyorlar iki cocukla zor hele bide hazirlik yapip yememek daha da zor seni takdir ettm pasta yememenden ötürü keske aynı irade bende de olsa. 60 lardayken 50 lere düşme cabasindaydim simdi iste o rakamlara inmeye ugrasiyorm hayat istee

Evet kiz bak aramizda kalsin hissst... Digerleri bizden zayif gibi elimizi cabuk tutalimda yetiselim onlara :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…