Bizim arkadaslarda 60 70 kilo olmanın verdiği bi rahatlik var ben öyle görüyorum :)) bizim gibi 100 kiloya yakin olsalar öyle bol bol kaçamak yapmazlardi demiEvet kiz bak aramizda kalsin hissst... Digerleri bizden zayif gibi elimizi cabuk tutalimda yetiselim onlara :)))
Ayyy bebekle.misafir hazırlığı mi hele bide yardim edenin yoksa ne zor olur elinden geldiğince dikkat et canım bol bol su içmeyi unutmaMisafirim var canm iki gün üst uste bebek görmeye geliyorlar iki cocukla zor hele bide hazirlik yapip yememek daha da zor seni takdir ettm pasta yememenden ötürü keske aynı irade bende de olsa.60 lardayken 50 lere düşme cabasindaydim simdi iste o rakamlara inmeye ugrasiyorm hayat istee
Evet zor canm aksamda tatli yemiyim diye meyve kurusu yedim ama cok kaçırdım sanirimAyyy bebekle
Ayyy bebekle.misafir hazırlığı mi hele bide yardim edenin yoksa ne zor olur elinden geldiğince dikkat et canım bol bol su içmeyi unutma
Bencede ozellikle ismi j ile baslayan arkadasda demi ??? Kiz bu zumba ne guzelmis az once 10 dk yspim dedim bi bakmak icin kalp krizi geciririm die korktum cok guzel ama isinmak lazim oncesinde :)) heryer calisiyor heryer :))Bizim arkadaslarda 60 70 kilo olmanın verdiği bi rahatlik var ben öyle görüyorum :)) bizim gibi 100 kiloya yakin olsalar öyle bol bol kaçamak yapmazlardi demiMislisse
Ahahaha gece gece iyi güldüm :)))) yarin hepsini yap sabaha yataktan kalkamiyorsun:)))Bencede ozellikle ismi j ile baslayan arkadasda demi ??? Kiz bu zumba ne guzelmis az once 10 dk yspim dedim bi bakmak icin kalp krizi geciririm die korktum cok guzel ama isinmak lazim oncesinde :)) heryer calisiyor heryer :))
Hic kimse anlamadi ismi j ile başlayan arkadaşı aramizda:))Bencede ozellikle ismi j ile baslayan arkadasda demi ??? Kiz bu zumba ne guzelmis az once 10 dk yspim dedim bi bakmak icin kalp krizi geciririm die korktum cok guzel ama isinmak lazim oncesinde :)) heryer calisiyor heryer :))
Sen bunun hepsini yapabiliyomusun devamini pek izlemedim gerci yapabiliyosan helal olsun valla :))Ahahaha gece gece iyi güldüm :)))) yarin hepsini yap sabaha yataktan kalkamiyorsun:)))
Ya arkadsslar gulicik ve turuncu nerde bilginiz varmi?
Ya bugun parka gittik flora sahile indik yazan o degilmiydi3nity Nerdesin kiz:))
Tabissiii mesela bugün yaptim ama ben uzun zamandir yapıyordum hani sürekli yürüyüşe çıktığım için ikisi birden agir geliyordu bugun cikamadim o yuzden yaptim ozlemisim suya cıktım bitsin istemiyorsun basinda sabret zaten sonu cok eglenceliSen bunun hepsini yapabiliyomusun devamini pek izlemedim gerci yapabiliyosan helal olsun valla :))
Ahahahahaha Allah iyiligini versin kilon kaçtı canim grubun en zayifiysan kiskanmis olsa gerek:))))Mislisse beni gormemezlikten geldiğini düşünmeye başladım
Kilomu bildirdim onu da görmedin zaten
Kussem mi napsam :)
Buradayım! !! Kaptana söyleyin profilimden beni görmezden gelmiş olabilir
Bak ben o kilo şeysini takip edemedim ama bugun canımı disime taktım seni savundum kanitli belgeli anlatabiliyommu:)))))Gerçekten görmüyor galiba, kilomu da 2 kere bildirmeme rağmen bildirmedi yazmış. Aşk olsun kimse de bir şey dememiş
Bu hafta +700 le 66 oldum.. bir daha söylemem bakın :)) zaten yeterince kotuydu. +700 le kiskanmamistir yaAhahahahaha Allah iyiligini versin kilon kaçtı canim grubun en zayifiysan kiskanmis olsa gerek:))))
Güldürdün gece gece benideBak ben o kilo şeysini takip edemedim ama bugun canımı disime taktım seni savundum kanitli belgeli anlatabiliyommu:)))))
:)))) 6 lı rakammii hiiimmmmmm hiç hoşuma gitmedi :))))Bu hafta +700 le 66 oldum.. bir daha söylemem bakın :)) zaten yeterince kotuydu. +700 le kiskanmamistir ya
Aaa beni görmeden yine kaciyor bu kadın. Yakalayınnn:))Kizlar herkese iyi geceler ben kacar ....
Ay nereye kaciyosun turuncu geldi kiz:)))Kizlar herkese iyi geceler ben kacar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?