Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ayyy bebekle
Ayyy bebekle.misafir hazırlığı mi hele bide yardim edenin yoksa ne zor olur elinden geldiğince dikkat et canım bol bol su içmeyi unutma

Bizim arkadaslarda 60 70 kilo olmanın verdiği bi rahatlik var ben öyle görüyorum :)) bizim gibi 100 kiloya yakin olsalar öyle bol bol kaçamak yapmazlardi demi Mislisse
Bencede ozellikle ismi j ile baslayan arkadasda demi ??? Kiz bu zumba ne guzelmis az once 10 dk yspim dedim bi bakmak icin kalp krizi geciririm die korktum cok guzel ama isinmak lazim oncesinde :)) heryer calisiyor heryer :))

Bencede ozellikle ismi j ile baslayan arkadasda demi ??? Kiz bu zumba ne guzelmis az once 10 dk yspim dedim bi bakmak icin kalp krizi geciririm die korktum cok guzel ama isinmak lazim oncesinde :)) heryer calisiyor heryer :))
Ahahaha gece gece iyi güldüm :)))) yarin hepsini yap sabaha yataktan kalkamiyorsun:)))

Hic kimse anlamadi ismi j ile başlayan arkadaşı aramizda:))

Sen bunun hepsini yapabiliyomusun devamini pek izlemedim gerci yapabiliyosan helal olsun valla :))
Tabissiii mesela bugün yaptim ama ben uzun zamandir yapıyordum hani sürekli yürüyüşe çıktığım için ikisi birden agir geliyordu bugun cikamadim o yuzden yaptim ozlemisim suya cıktım bitsin istemiyorsun basinda sabret zaten sonu cok eglenceli

Mislisse beni gormemezlikten geldiğini düşünmeye başladım
Kilomu bildirdim onu da görmedin zaten
Kussem mi napsam :)

Buradayım! !! Kaptana söyleyin profilimden beni görmezden gelmiş olabilir
Ahahahahaha Allah iyiligini versin kilon kaçtı canim grubun en zayifiysan kiskanmis olsa gerek:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…