- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Canım yeşil çay çok içme bebekte huzursuzluk yapıyor. Isırgan ve rezene iç. Tebrik ederim iradeni yenmişsin :)Misafirim gitti salata yapmistim ondan yedim digerlerinin de yarisini benim icin super gecti 2-3 fincn sekersiz cay ictim... kizlar yesilcay icsemmi acaba gunde 2-3 fincan?? Sute gecermi diye dusunuyorum
Ben cok iyiyim şekerim ama seni daha da iyi gördüm demekki daha da sıkı sarlmam gerekiyor 1 saat zumba yaptım bugün bizim oranin mayali böreği vardır uzun zamandır yemiyordm ondan yedim bi tane mide nasil kuculduyse artik hâlâ acikmadim baska da bisey yemeyi düşünmüyorum 2 fincan yesil cayimi içtim 1 tane daha icerim 2 bardak yogurdumu yedim spor iside tamamTubicim nasilsin rakibimm ???
Vay vay vaayy bu ne hırs şekerim ALLAH arttirsin insallahMislisse icin simdi leslie 3 fast mil zamani mislisse bu hafta yaglarina savas acti sok sok sok :)) hep birlikte incelelim hop hop haydin kaldirin totolari ....
Ay ne güzel özet gecmissin eline sağlık sen oku bizde faydalanalim bizim gulizar diye bi arkadaşımız vardi karatay yapıyordu tıkır tıkır her hafta veriyordu masallahKaratay'dan notlar
Sık sık acıkıyorsak insülin ve leptin direnci oluşmuştur. Bu direnci kırmak için en az 50_60 dk yürüyüş şart.
Insülin direnci oluşup oluşmadığını anlamak için kan insülin değerine baktırmak gerekli. Bu değer 12 saat açlıktan sonra 2_5 IU/ml olmalıdır.
Gıda alerjisi varsa, d vitamini eksikliği varsa kilo verilemez. D vitamini iki önemli kaynağı güneş ve gıdalardan da balık yürek karaciğer.
Demir eksikliği varsa kilo verilemez.karaciğer yürek dalak, kırmızı et, baklagiller, kuru üzüm ve yumurta sarısı. Ceviz fındık fıstık badem, kuru fasulye ve mercimek.i demir açısından zengindir.
By hafta grubun motive kaynağı sensin pazar günü en yüksek sonucu bekliyoruz insallah:)))))Misafirim gitti salata yapmistim ondan yedim digerlerinin de yarisini benim icin super gecti 2-3 fincn sekersiz cay ictim... kizlar yesilcay icsemmi acaba gunde 2-3 fincan?? Sute gecermi diye dusunuyorum
Senin günün nasil geçti canımgünaydın güzel anneler az kalorili bol sporlu bir gün olur inşallah
Evet canım okudukça özetlicem size. Annem de çok sever karatay ı ona da mesaj atıyorum :)Ay ne güzel özet gecmissin eline sağlık sen oku bizde faydalanalim bizim gulizar diye bi arkadaşımız vardi karatay yapıyordu tıkır tıkır her hafta veriyordu masallah
Harikadun canım :)) oksijen alman bile kaloriyakmani kolaylastirirHerkese merhaba
Harika aktif birgün geçirdim :)
Oğlum ve halasiyla florya sahile gittik.
12 den 5e kadar 5 saat oynadık, yürüdük, hopladik, zıpladik. Gerçi yemekte yedik bol bol ama olsun :) dışarıda olmak bu havada çok güzel oldu :)
Harikasın canım moral olmuş sana. Çok meşgulsün bu aralar :)Herkese merhaba
Harika aktif birgün geçirdim :)
Oğlum ve halasiyla florya sahile gittik.
12 den 5e kadar 5 saat oynadık, yürüdük, hopladik, zıpladik. Gerçi yemekte yedik bol bol ama olsun :) dışarıda olmak bu havada çok güzel oldu :)
Ya arkadsslar gulicik ve turuncu nerde bilginiz varmi?Ay ne güzel özet gecmissin eline sağlık sen oku bizde faydalanalim bizim gulizar diye bi arkadaşımız vardi karatay yapıyordu tıkır tıkır her hafta veriyordu masallah
Insallah umarim herkes cok kg verir bu hafta :))By hafta grubun motive kaynağı sensin pazar günü en yüksek sonucu bekliyoruz insallah:)))))
Latin Dance Aerobic Workout mp4 yazıyor canim ama süper hareketlo ve eğlenceli bu adam::))))Tubi sen hangi zumbayi yapiyosun ?
Ee goremiyorum turuncuyu3nity burda canim ama gulicik yok bayadir
Kiz tubi bitane buldum bitane erkek onde kadinlar arkada cok guzel dans ediyolar supermis bu ya ilkbdefa baktim bundan hergun yapsak igne iplik kaliriz kiz biz
Ya bugun parka gittik flora sahile indik yazan o degilmiydiEe goremiyorum turuncuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?