Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Misafirim gitti salata yapmistim ondan yedim digerlerinin de yarisini benim icin super gecti 2-3 fincn sekersiz cay ictim... kizlar yesilcay icsemmi acaba gunde 2-3 fincan?? Sute gecermi diye dusunuyorum
Canım yeşil çay çok içme bebekte huzursuzluk yapıyor. Isırgan ve rezene iç. Tebrik ederim iradeni yenmişsin :)

Tubicim nasilsin rakibimm ???
Ben cok iyiyim şekerim ama seni daha da iyi gördüm demekki daha da sıkı sarlmam gerekiyor 1 saat zumba yaptım bugün bizim oranin mayali böreği vardır uzun zamandır yemiyordm ondan yedim bi tane mide nasil kuculduyse artik hâlâ acikmadim baska da bisey yemeyi düşünmüyorum 2 fincan yesil cayimi içtim 1 tane daha icerim 2 bardak yogurdumu yedim spor iside tamam

Ay ne güzel özet gecmissin eline sağlık sen oku bizde faydalanalim bizim gulizar diye bi arkadaşımız vardi karatay yapıyordu tıkır tıkır her hafta veriyordu masallah

Misafirim gitti salata yapmistim ondan yedim digerlerinin de yarisini benim icin super gecti 2-3 fincn sekersiz cay ictim... kizlar yesilcay icsemmi acaba gunde 2-3 fincan?? Sute gecermi diye dusunuyorum
By hafta grubun motive kaynağı sensin pazar günü en yüksek sonucu bekliyoruz insallah:)))))

Ay ne güzel özet gecmissin eline sağlık sen oku bizde faydalanalim bizim gulizar diye bi arkadaşımız vardi karatay yapıyordu tıkır tıkır her hafta veriyordu masallah
Evet canım okudukça özetlicem size. Annem de çok sever karatay ı ona da mesaj atıyorum :)

Herkese merhaba
Harika aktif birgün geçirdim :)
Oğlum ve halasiyla florya sahile gittik.
12 den 5e kadar 5 saat oynadık, yürüdük, hopladik, zıpladik. Gerçi yemekte yedik bol bol ama olsun :) dışarıda olmak bu havada çok güzel oldu :)

Harikadun canım :)) oksijen alman bile kaloriyakmani kolaylastirir

Harikasın canım moral olmuş sana. Çok meşgulsün bu aralar :)

Ya arkadsslar gulicik ve turuncu nerde bilginiz varmi?

Kizlar zaten bi 79 a dussem allahin izniyle daha da motive olucam insallahh da once 80 lerden kurtulmak lazim allahin izniyle evet cok motiveliyim bozulmaz insallah biktim artik tarz degistirmek istiyorum her yaz geldiginde kilo veremedim demek istemiyorum sadece dogumdan once 5 kilo vermistim onun disinda kilo veremedim artik bende eksilmek istiyorum kilo verdim demesemde farkedilmek istiyorum...Sizlerde boyle dusunuyosunuz eminim cunku ondan kilo verdikce daha cok biyerlere gitmek istiyor anlarsiniz ya ))

Kiz tubi bitane buldum bitane erkek onde kadinlar arkada cok guzel dans ediyolar supermis bu ya ilkbdefa baktim bundan hergun yapsak igne iplik kaliriz kiz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…