Deme öyle, yerinde sayan bir 6 li o :)):)))) 6 lı rakammii hiiimmmmmm hiç hoşuma gitmedi :))))
6 nın her türlüsü candir ama üstünde benim olduğum tartı gösteriyorsa :)))))Deme öyle, yerinde sayan bir 6 li o :))
Kulaklarım çınlıyoo biri bendenmi sözetti :))Bencede ozellikle ismi j ile baslayan arkadasda demi ??? Kiz bu zumba ne guzelmis az once 10 dk yspim dedim bi bakmak icin kalp krizi geciririm die korktum cok guzel ama isinmak lazim oncesinde :)) heryer calisiyor heryer :))
Bu gece formundasin bakıyorum6 nın her türlüsü candir ama üstünde benim olduğum tartı gösteriyorsa :)))))
iKulaklarım çınlıyoo biri bendenmi sözetti :))
Çabuk itiraf et neşeli olmak için ne yaptin çikolata yedin demi:))Bu gece formundasin bakıyorumyada ben mi fazla neşeli yim her şeye gülesim mi var bilemedim :))
Gülmek kaç kalori acep
Ayyy yakalandım! !Çabuk itiraf et neşeli olmak için ne yaptin çikolata yedin demi:))
Aha bende gittim kızlar ikinizide optummm:))3nity Y yagmur7968 :) sabaha 3nity nin görünür olması dileğiyle :))))
İyigeceler tubicim turuncu nasıl görün muyor acep çok ilginç :)))Aha bende gittim kızlar ikinizide optummm:))3nity Y yagmur7968 :) sabaha 3nity nin görünür olması dileğiyle :))))
Bu gidişle mislisse ve tubi bizim kiloya inicek bizde yerimizde sayicaz acil toparlanmamz gerek :)))Deme öyle, yerinde sayan bir 6 li o :))
Evet canım benim biz grubun en siskolari olaraktan bunu yapmaya karar verdik heleBu gidişle mislisse ve tubi bizim kiloya inicek bizde yerimizde sayicaz acil toparlanmamz gerek :)))
Evet canımKaramellim sen 84 luydun degil mi ?
Ben tel ile giriyorum her zamanArkadaşlar buraya telefonla giren varmi yoksa hepiniz bilgisayardan mi giriyorsunuz???
Kizlar hic gulecegim yoktu kovaliyoruz sizi ona gore :))Bu gidişle mislisse ve tubi bizim kiloya inicek bizde yerimizde sayicaz acil toparlanmamz gerek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?