Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Günaydın güzel anneler iradeli bol hareketli bir gün olsun inşallah .dün çok iyi olmasada cokta zararlı bir gün gecirmedim şükür ilk defa yemeklerin yanında kahvaltıda ekmek yedim ve diğer zararlı lara fazla saldirmadim bundan böyle bir dilimde olsa ekmeksiz menü yok benim için

Günaydın kızlar hayır demeyi öğrenip kendimize bi iyilik yapalim bugun herkesin önüne hayır demesi gereken yememesi gereken birsey çıkacaktık bakalim kimler hayır diyebilecek ve yemiyecek yada tadina bakıp bırakacak

Kızlar karatay kitabını okumaya başladım. Öğrendiğim bilgileri sizinle paylaşacağım.
Bezelye,nohut ve leblebi sınırlı yenmesi gerekiyor nişasta oranı yüksek olduğu için.
Zayıflamak, yağ yakmak için öğünler arası en az 4_5 saat olmalı.

Kizlar dun aksam yemegini ekmeksiz yedim gece bi nescafe ictim buyuk kupa az sekerli 2 gundur yemekten sonra bisey yemiyorum tartilmasamda bi hafiflik ozellikle gobek bolgemde incelme hssediyorum ozel gun sonrasi olmasina ragmen az once tarildigimda tam 500 gr eksik geldim....Bence emzirmemizin bile faydasi var nerden baksniz gunde ekstradan 600 ile 800 kcl yakiyor vucudumuz sut uretirken bunu iyi degerlendirelim...Bu hafta herkes en az 1500 gr vericek gibi inaniyorum buna haydin birakmak yok.....Joleya kafanda bitir su tatli isini sende kilo versende almamak icin en azindan ....

Okudukca bizimle paylasirsin firsat buldukca ..tesekkur ederiz simdiden...

Oh ne güzel veriyorsun.ekmek dünden beri yemiyorum kestim tamamen. Sabah iki yumurta ve bi çay bardağı ceviz 10 zeytin bi avuç peynir, biber Şekersiz bitki çayı var memüde. Bir de kayısı kurusu ama onun yerine Hurma yedim. Akşama hemen hemen her gün balık yazmış karatay diyetine

Mislisse icin simdi leslie 3 fast mil zamani mislisse bu hafta yaglarina savas acti sok sok sok :)) hep birlikte incelelim hop hop haydin kaldirin totolari ....
Ben de burdayım çok enerjik gördüm seni:) öğlen yemeği yeşil fasulye buzluktan çıkan. Sonra yürüyüşe ve market alışverişine.

Karatay'dan notlar
Sık sık acıkıyorsak insülin ve leptin direnci oluşmuştur. Bu direnci kırmak için en az 50_60 dk yürüyüş şart.
Insülin direnci oluşup oluşmadığını anlamak için kan insülin değerine baktırmak gerekli. Bu değer 12 saat açlıktan sonra 2_5 IU/ml olmalıdır.
Gıda alerjisi varsa, d vitamini eksikliği varsa kilo verilemez. D vitamini iki önemli kaynağı güneş ve gıdalardan da balık yürek karaciğer.
Demir eksikliği varsa kilo verilemez.karaciğer yürek dalak, kırmızı et, baklagiller, kuru üzüm ve yumurta sarısı. Ceviz fındık fıstık badem, kuru fasulye ve mercimek.i demir açısından zengindir.

Ben de burdayım çok enerjik gördüm seni:) öğlen yemeği yeşil fasulye buzluktan çıkan. Sonra yürüyüşe ve market alışverişine.
Evet allah bozmasin oyleyim bugun :) birazdan misafir gelecek mecbur cay yanina biseyler koyucam azcik ucundan alirim o kadar ....

Misafirim gitti salata yapmistim ondan yedim digerlerinin de yarisini benim icin super gecti 2-3 fincn sekersiz cay ictim... kizlar yesilcay icsemmi acaba gunde 2-3 fincan?? Sute gecermi diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…