Cogunluk bilgissyar ile giriyorumArkadaşlar buraya telefonla giren varmi yoksa hepiniz bilgisayardan mi giriyorsunuz???
Kiz turuncu koptum koptum kendi kendime guluyorum ya demek atacak sonra gruptan heeGerçekten profilden beni göz ardı etmiş olabilir, kimine görünür kimine görünmez olamam sanırım :) ecinnilere karismadiysambiriniz beni etiketlemeden alintilamadan özel den yada buradan yazıverin atacak sonra gruptan :)))
Offff süpersin 1700 vermiş olursun artık pazara kadar :)Kizlar gunaydin herkese.... hafta ici tartulmaya karsiyim ama kendimi hafif hissettugim icin tartilayim dedim belki sizide motive eder 800 gr eksik geldim insallah pazar gunu 83 u gorecegim bu gidisle.... buarada ben turuncuyu yanlislikla gozardi etmisim ya ondan goremiyomusum kizlar duzelltim insallah ozur dilerim ...
Ben de telefonla girenlerdenim :)Arkadaşlar buraya telefonla giren varmi yoksa hepiniz bilgisayardan mi giriyorsunuz???
:) sorun cozuldugune göre tamamızKiz turuncu koptum koptum kendi kendime guluyorum ya demek atacak sonra gruptan hee) seni gozardi etmisim duzelttim bende diyorum sayfada gozardi edilen icerigi goster diyo ama seni goremiyorum bi
Bal,pekmez ve taze sıkılmış meyve suyu dışında diğer tüm dedikleri makul ve mantıklı da bunların sakıncası ne acaba ?Karatay'dan notlar
Ekmek yerine fındık fıstık ceviz badem yiyin.
Düşük glisemik indeksli gıdalar tok tutar.
Kilo vermek istiyorsak mutfağımıza, dolabımıza ve ağzımıza girmemesi
gereken yiyecek ve içeceklerin bazıları şunlar:
• Her türlü ekmek; beyazı, kepeklisi, çavdarlısı vb
• Simit, kuru ve yaş pastalar.
• Her türlü tost!
• Ambalajında 'diyet' yazan veya yazmayan grisini, galeta ve her cins
bisküvi...
• Pirinç pilavı.
• Makarna, börek, poğaça, açma vb
• Şeker, çikolata ve her tür tatlı...
• Şekerli ve şekersiz reçeller, şuruplar, bal ve pekmezler.
• Bütün suni (yapay) tatlandırıcılar.
Suni (yapay) tatlandırıcıların kilo aldırarak, şeker hastalığına neden olduğu
bilimsel olarak gösterilmiştir.
• Ambalajında 'diyet' yazan bütün yiyecek ve içecekler.
Hazır (fabrikasyon) veya taze sıkılmış her türlü meyve suları.
• Bütün gazlı içecekler (kola, gazoz vb), enerji içecekleri.
• Patates, mısır.
• Her türlü kızartma.
• Bütün hazır çorbalar.
• Sucuk, salam, sosis gibi işlem görmüş et ürünleri.
• İslenmiş, tütsülenmiş balık ve etler.
• Süt tozu, krema ve her türlü hazır soslar.
• Marketlerde satılan tavuklar.
Serbest dolaşan özgür tavuklar (köy tavuğu) yenebilir...
• Yemekler çok yüksek ısıda pişirilmeyecek, ayrıca terbiye yapılarak hazırlan-
mayacak!
• Karpuz ve kavun gibi doğal da olsa fazla miktarda şeker içeren, glisemik in-
deksi yüksek meyvelerden uzak durulacak
Sen de supersin masallah masallah :))Offff süpersin 1700 vermiş olursun artık pazara kadar :)
Ben de sabah meraktan tartıldım 400 vermişim. Karatay zaten kısa sürede mucize olur demiyor ama verdiğin kiloyu almayacaksın diyor.
Ayyy ne diyossun sen yaaaa 800 gram mi süper valla bu hafta gaza bastin senKizlar gunaydin herkese.... hafta ici tartulmaya karsiyim ama kendimi hafif hissettugim icin tartilayim dedim belki sizide motive eder 800 gr eksik geldim insallah pazar gunu 83 u gorecegim bu gidisle.... buarada ben turuncuyu yanlislikla gozardi etmisim ya ondan goremiyomusum kizlar duzelltim insallah ozur dilerim ...
Kiz bide fast i slow umu var bu leslie nin:)))Mislisse icin 3 fast mil zamani
Ben bi demir uzmani olarak bu tabaga bi mudahale etmek istiyorum kuru üzümün içerdiği yüksek demiri yoğurt ekleyerek yok ettin1 elma,
Biraz kuru üzüm
2 ceviz içi
3-4 kaşık ev yoğurdu da üzerine ekledim. Ben sevdim, tavsiye ederim
Eki Görüntüle 1786942
Meyve suyunu hic bi diyetisyen onaylamıyor meyvenin kendisini yiyin diyolar cocuklar için yapın meyve suyunu diyolar bize meyvenin suyundan cok posasi lazimBen de telefonla girenlerdenim :)
:) sorun cozuldugune göre tamamız
Bal,pekmez ve taze sıkılmış meyve suyu dışında diğer tüm dedikleri makul ve mantıklı da bunların sakıncası ne acaba ?
Evde çok sık meyve suyu sıkıyorum da şimdi yapmasam mi napsam :)
Canım Direk şeker meyve suları. Yani posasız olduğu için çabuk öğütülüp acıkıyorsun. Bal pekmez de zaten şeker içeriyor.Ben de telefonla girenlerdenim :)
:) sorun cozuldugune göre tamamız
Bal,pekmez ve taze sıkılmış meyve suyu dışında diğer tüm dedikleri makul ve mantıklı da bunların sakıncası ne acaba ?
Evde çok sık meyve suyu sıkıyorum da şimdi yapmasam mi napsam :)
Evet bi 3 mil var bide 3 fast mil gibiKiz bide fast i slow umu var bu leslie nin:)))
Bak sen ne guzel tuyo bu :))Ben bi demir uzmani olarak bu tabaga bi mudahale etmek istiyorum kuru üzümün içerdiği yüksek demiri yoğurt ekleyerek yok ettin( bu karışıma yogurt degilde bir portakai dilimleyip öyle yapsaydin offff tam bi vitamin deposu olur du
Almazsin almazsin kiz sakin oyle bisey yapim deme beni dusunKizlar bu hafta herkes verir de ben alirmisim ayy nerelere giderum o zaman:)))
Zaten bu yenilmemesi gerekeni yemesek otomatik olarak kilo veririz onemli olanbunu yasam haline getirmek senin diyetine saygi duyuyorum ama hergun buna uymak sahsen bana sıķıcı gelir mesela ben cevizi zaten sevmem onun yerine kahvaltida yumurta peynir ve yesillik yemk daha cazip geliyor :))Karatay'dan notlar
Ekmek yerine fındık fıstık ceviz badem yiyin.
Düşük glisemik indeksli gıdalar tok tutar.
Kilo vermek istiyorsak mutfağımıza, dolabımıza ve ağzımıza girmemesi
gereken yiyecek ve içeceklerin bazıları şunlar:
• Her türlü ekmek; beyazı, kepeklisi, çavdarlısı vb
• Simit, kuru ve yaş pastalar.
• Her türlü tost!
• Ambalajında 'diyet' yazan veya yazmayan grisini, galeta ve her cins
bisküvi...
• Pirinç pilavı.
• Makarna, börek, poğaça, açma vb
• Şeker, çikolata ve her tür tatlı...
• Şekerli ve şekersiz reçeller, şuruplar, bal ve pekmezler.
• Bütün suni (yapay) tatlandırıcılar.
Suni (yapay) tatlandırıcıların kilo aldırarak, şeker hastalığına neden olduğu
bilimsel olarak gösterilmiştir.
• Ambalajında 'diyet' yazan bütün yiyecek ve içecekler.
Hazır (fabrikasyon) veya taze sıkılmış her türlü meyve suları.
• Bütün gazlı içecekler (kola, gazoz vb), enerji içecekleri.
• Patates, mısır.
• Her türlü kızartma.
• Bütün hazır çorbalar.
• Sucuk, salam, sosis gibi işlem görmüş et ürünleri.
• İslenmiş, tütsülenmiş balık ve etler.
• Süt tozu, krema ve her türlü hazır soslar.
• Marketlerde satılan tavuklar.
Serbest dolaşan özgür tavuklar (köy tavuğu) yenebilir...
• Yemekler çok yüksek ısıda pişirilmeyecek, ayrıca terbiye yapılarak hazırlan-
mayacak!
• Karpuz ve kavun gibi doğal da olsa fazla miktarda şeker içeren, glisemik in-
deksi yüksek meyvelerden uzak durulacak
Canım Ceviz ekmek yerine yeniyor.2 adet yumurta, 1 avucunun içi kadar peynir 10 zeytin 3 kayısı kurusu, Şekersiz bitki çayı yada süt, yesillik kahvaltı bunlar çok doyurıcu.Zaten bu yenilmemesi gerekeni yemesek otomatik olarak kilo veririz onemli olanbunu yasam haline getirmek senin diyetine saygi duyuyorum ama hergun buna uymak sahsen bana sıķıcı gelir mesela ben cevizi zaten sevmem onun yerine kahvaltida yumurta peynir ve yesillik yemk daha cazip geliyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?