- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Canım sen ne yapıyorsun anlat bakim 800 gr vermişsinZaten bu yenilmemesi gerekeni yemesek otomatik olarak kilo veririz onemli olanbunu yasam haline getirmek senin diyetine saygi duyuyorum ama hergun buna uymak sahsen bana sıķıcı gelir mesela ben cevizi zaten sevmem onun yerine kahvaltida yumurta peynir ve yesillik yemk daha cazip geliyor :))
Geçmiş olsun canım ya. Canınıza bir zarar gelmesin giden Mal olsun. Çok geçmiş olsun ev kendinizin mi?Kızlar çok kötü bir gün geçiyor um sabaha karşı hırsız girdi eve göz göze geldim yani o çirkin yüzü bu yaşadığı mı nasıl unuturum bilmiyorum telefonlar gitti birtek oğlum un ki kaldı onun odasına giremedi ben uyanınca .artk çocuk lan bilgisayar ından girmeye çalışıcam
Hmm anladim ...boyle bi kahvalti doyurucu olmaz mi hic?Canım Ceviz ekmek yerine yeniyor.2 adet yumurta, 1 avucunun içi kadar peynir 10 zeytin 3 kayısı kurusu, Şekersiz bitki çayı yada süt, yesillik kahvaltı bunlar çok doyurıcu.
Yaa allah korusun iyiki size zarar vermemis en korktugum seydir allah korumus yine ondan gecmis olsun ...Kızlar çok kötü bir gün geçiyor um sabaha karşı hırsız girdi eve göz göze geldim yani o çirkin yüzü bu yaşadığı mı nasıl unuturum bilmiyorum telefonlar gitti birtek oğlum un ki kaldı onun odasına giremedi ben uyanınca .artk çocuk lan bilgisayar ından girmeye çalışıcam
Ceviz bir çay bardağı yeniyor ama. Gerçi ben o kadar yemiyorum ama doyurucu oluyor. Ara öğünleri atlıyorum zaten.Hmm anladim ...boyle bi kahvalti doyurucu olmaz mi hic?
Canim sabah guzel bi kahvalti yapiyorum yesillikli falan recel de yiyorum 2 tatli kasigi kadar sekersz cay iciyorum 2-3 gibi meyve aksam 6 da ekmeksiz yemek yemekten 2-3 saat sonra buyuk bi kupa nescafe iciyirum meyve istersem yiyorum geceyi bitiriyorum bir de leslie yapiyorum iste bildiginiz gibi 2-3 gundur,,, bir de 6-8 bardak su icmeye calisiyorum ....Canım sen ne yapıyorsun anlat bakim 800 gr vermişsin
2 gunmu oldu sen baslayali sen de guzel verdin masallah o kadar insan bu diyeti yapiyosa vardir bi bildikleri :)))Ceviz bir çay bardağı yeniyor ama. Gerçi ben o kadar yemiyorum ama doyurucu oluyor. Ara öğünleri atlıyorum zaten.
Sen istanbuldami oturuyosun ? Spor isin de cok guzel halletmisin bakalim bu hafta ne kadar vericeksin ?Kızlar pazara gittim yürüyerek. 20 dakikalık mesafe. Geldim şimdi sitenin içinde spor salonu var, yani yürüyüş bandı ve bisikletten başka bir şey yok:) çok yorgunum kaynanama attım çocuğu yürüyorum 40 dakka yeter bugünlük.
Bu arada foto yükleyemiyorum sorun bende mi acaba?
Siz de sağlıklı yemeklerinizi paylaşın da fikir olsun
Istanbul beylikdüzü ndeyim canım.akşam meyve tehlikeli diyolar. Bi de reçel de yemesen. Iki öğün yiyiyorsun acıkmıyor musunSen istanbuldami oturuyosun ? Spor isin de cok guzel halletmisin bakalim bu hafta ne kadar vericeksin ?
Aslında aklıma geldi ama tatlı krizini atlatmak için attım yine de içine uzumleri.Ben bi demir uzmani olarak bu tabaga bi mudahale etmek istiyorum kuru üzümün içerdiği yüksek demiri yoğurt ekleyerek yok ettin( bu karışıma yogurt degilde bir portakai dilimleyip öyle yapsaydin offff tam bi vitamin deposu olur du
Ben hep karatayi diyet gibi değilde sağlıklı yaşam biçimi olarak düşündüm, bal ve pekmezin de faydası çok, evet zayıflarken diyet için uygun değil ama sağlıklı yaşama uygun sanki dozundaysa :) ama karatay dan iyi bilecek değilimCanım Direk şeker meyve suları. Yani posasız olduğu için çabuk öğütülüp acıkıyorsun. Bal pekmez de zaten şeker içeriyor.
Kızlar çok kötü bir gün geçiyor um sabaha karşı hırsız girdi eve göz göze geldim yani o çirkin yüzü bu yaşadığı mı nasıl unuturum bilmiyorum telefonlar gitti birtek oğlum un ki kaldı onun odasına giremedi ben uyanınca .artk çocuk lan bilgisayar ından girmeye çalışıcam
Almam belkiama senin kadar da veremem şimdilik yerimde sayıyorumAlmazsin almazsin kiz sakin oyle bisey yapim deme beni dusun)
Ayy Allah korumus cok gecmiis olsun yaaa tekrar yasamazsin inşallah böyle bisey i terirginlik bi süre devam eder ama geçer merak etme nerdem girmiş evin kaçıncı katKızlar çok kötü bir gün geçiyor um sabaha karşı hırsız girdi eve göz göze geldim yani o çirkin yüzü bu yaşadığı mı nasıl unuturum bilmiyorum telefonlar gitti birtek oğlum un ki kaldı onun odasına giremedi ben uyanınca .artk çocuk lan bilgisayar ından girmeye çalışıcam
Kiz o kadar da olmasin mi canim istiyor sadece iki tatli kasigiIstanbul beylikdüzü ndeyim canım.akşam meyve tehlikeli diyolar. Bi de reçel de yemesen. Iki öğün yiyiyorsun acıkmıyor musun
Bugulama boylemi yapiliyor ilk kez goruyorum cunku hic bugulama yemedim tadi nasil?Akşam menüsü ala balık buğulama Eki Görüntüle 1787291
Kiz noldu nie pes ettin hani yarisiyoduk kendine gel silkelen... bak rakiplerimiz var onlara yetismemiz lazim hadi ...Almam belkiama senin kadar da veremem şimdilik yerimde sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?