Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Canım sen ne yapıyorsun anlat bakim 800 gr vermişsin

Kızlar çok kötü bir gün geçiyor um sabaha karşı hırsız girdi eve göz göze geldim yani o çirkin yüzü bu yaşadığı mı nasıl unuturum bilmiyorum telefonlar gitti birtek oğlum un ki kaldı onun odasına giremedi ben uyanınca .artk çocuk lan bilgisayar ından girmeye çalışıcam

Geçmiş olsun canım ya. Canınıza bir zarar gelmesin giden Mal olsun. Çok geçmiş olsun ev kendinizin mi?

Canım Ceviz ekmek yerine yeniyor.2 adet yumurta, 1 avucunun içi kadar peynir 10 zeytin 3 kayısı kurusu, Şekersiz bitki çayı yada süt, yesillik kahvaltı bunlar çok doyurıcu.
Hmm anladim ...boyle bi kahvalti doyurucu olmaz mi hic?

Yaa allah korusun iyiki size zarar vermemis en korktugum seydir allah korumus yine ondan gecmis olsun ...

Canım sen ne yapıyorsun anlat bakim 800 gr vermişsin
Canim sabah guzel bi kahvalti yapiyorum yesillikli falan recel de yiyorum 2 tatli kasigi kadar sekersz cay iciyorum 2-3 gibi meyve aksam 6 da ekmeksiz yemek yemekten 2-3 saat sonra buyuk bi kupa nescafe iciyirum meyve istersem yiyorum geceyi bitiriyorum bir de leslie yapiyorum iste bildiginiz gibi 2-3 gundur,,, bir de 6-8 bardak su icmeye calisiyorum ....

Ceviz bir çay bardağı yeniyor ama. Gerçi ben o kadar yemiyorum ama doyurucu oluyor. Ara öğünleri atlıyorum zaten.
2 gunmu oldu sen baslayali sen de guzel verdin masallah o kadar insan bu diyeti yapiyosa vardir bi bildikleri :)))

Sen istanbuldami oturuyosun ? Spor isin de cok guzel halletmisin bakalim bu hafta ne kadar vericeksin ?

Gulicikk neyapti acaba ? Insallah duzelmistir cocugunun durumu ....

Kizlar bugun leslie den sonra 2 saat kadar ev temizligi yaptim bayagi kcl yakmisimdir insallah.... Ipek de ise basladi sanirim ...

Aslında aklıma geldi ama tatlı krizini atlatmak için attım yine de içine uzumleri.
Demiri kalsın napim :)
Canım Direk şeker meyve suları. Yani posasız olduğu için çabuk öğütülüp acıkıyorsun. Bal pekmez de zaten şeker içeriyor.
Ben hep karatayi diyet gibi değilde sağlıklı yaşam biçimi olarak düşündüm, bal ve pekmezin de faydası çok, evet zayıflarken diyet için uygun değil ama sağlıklı yaşama uygun sanki dozundaysa :) ama karatay dan iyi bilecek değilim

Cok cok geçmiş olsun. Kolay atlatirsin inşallah. İnsan korkuyor

Ayy Allah korumi
Ayy Allah korumus cok gecmiis olsun yaaa tekrar yasamazsin inşallah böyle bisey i terirginlik bi süre devam eder ama geçer merak etme nerdem girmiş evin kaçıncı kat

Turuncu sen neden kilonbildiirmi yapmadin yaptinda ben mi goremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…