- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Evet canım ben de ilk defa yaptım iki bardak su koydum limon domates patates sarmısak soğan defne yaprağı üstüne maydanoz koydum ama maydanoz pişince güzel olmadı. Neyse o kaynıyor pişiyor çok sağlıklı bi yöntem tadı da çok güzel iki gündür balık yiyiyorum çok sağlıklıBugulama boylemi yapiliyor ilk kez goruyorum cunku hic bugulama yemedim tadi nasil?
Evet hem diyet icin hemde lezzet acisindan harika bi tercih kizartmadn daha saglikli daha kolay ve kizartma kadar evi kokutmuyor bayilirimmEvet canım ben de ilk defa yaptım iki bardak su koydum limon domates patates sarmısak soğan defne yaprağı üstüne maydanoz koydum ama maydanoz pişince güzel olmadı. Neyse o kaynıyor pişiyor çok sağlıklı bi yöntem tadı da çok güzel iki gündür balık yiyiyorum çok sağlıklı
Afiyet olsun ya sen az once 2 ogun yiyosun acikmiyomusun diye sormussun evet acikiyorum ama tutuyorum kendimi iste :))Evet canım ben de ilk defa yaptım iki bardak su koydum limon domates patates sarmısak soğan defne yaprağı üstüne maydanoz koydum ama maydanoz pişince güzel olmadı. Neyse o kaynıyor pişiyor çok sağlıklı bi yöntem tadı da çok güzel iki gündür balık yiyiyorum çok sağlıklı
Denemk lazim ...feyzax sen neler yapiyosun ??Evet hem diyet icin hemde lezzet acisindan harika bi tercih kizartmadn daha saglikli daha kolay ve kizartma kadar evi kokutmuyor bayilirimm
Evett insallah hepimiz hedefimize ulasiriz nefret ediyorum kilodan ve ailemde herkes kilolu hem anne hem baba tarafi genlerden alcam diye daha cok korkuyorum isin kötü yanı yemek yapmayida yemeyide çok seviyorum aksam cay ve tatli fasli abur cubur vs ahh ahh cokk zor oluyo ama canm bisey yemek isteyince gıcık olduğum zayif insanlari düşünüp o beceriksiz bile becerdi zayiflamiyi sen mi beceremiyeceksin diyorumKizlar tabloya baktim da simdi gayet iyi gidiyoruz yani fena degiliz ben 5 martta bi 80 i gorseydim daha iyi olacakti ne kadar cok cabalasamda en fazla 83 u gorecegim gibi ama olsun o da iyi degilmi ??
Burada olmaktan gercekten mutlu olan varmi dusuncelerinizi ogrenmek istedim ...
Once ben konusayim bari ben burada oldugum ve sizleri tanidigim icin gercekten mutluyum birbirmize verdigimiz bu destek meyvesini veriyor bence az veya cok :)) Soyle etrafima baktigim zaman herkesin bi kilo takintisi oldugunu gormekteyim biriyle karsilastiginizda yada bi topluma girdiginizde ilk soylenen sey su ; biraz kilo mu almissin ne ,yuzun cok cokmus diyetmi yapiyon sen? Dogum kilolarin kalmis senin verememissin ? Azcik zayiflasan daha iyi olcak sanki Senin kalcan var senin bilmem neren var ? Nekadar sagdan soldan konusulsada laf donup dolasip yine kiloya geliyor arkadas!! Surasi bi gercekki kiloluysak eger toplumda iyi gozle bakilmiyor O yuzden ben artik biktim bu laflardan hep siyah giyinmekten istedigim pantolnu istedigim kazakla kombinlemek istiyorum kot giymek istiyorum istedigim gomlegi giyip dugmeleri patlarcasina degil rahatca oturmak istiyorum en onemliside esime karsi daha ozguvenli olmak istiyorum biseyleri basarabildigimi gostermek istiyorum.Cunku artik biktim ayna karsisina gecip suram cikmis buram portlemis demekten istedigim kiyafet ustume cuk diye otursun istiyorum ... Insallah atariz su pis kilolari uzerimizden ... dertlendim yine ...
Tatlı krizlerimle başa çıkma çabası içindeyim yaa emzirdigim icin sanirim arti regl acayp zorlanıyorum ama kendimi tutuyorm ozellikle aksam 7 den sonra. Bu hafta benm ilk oldugu icin cok hizli gitms ama buna guvenp yemiyorum tabi hedefm ramazana kadar 64 filan olmak ama bakalimmm artkDenemk lazim ...feyzax sen neler yapiyosun ??
Insallah canim sende ulasirsin hedefine bogazdan kisinca azcikda hareket edince gidiyor ee zaten marifet te bunu yapabilmekte degilmi ??Tatlı krizlerimle başa çıkma çabası içindeyim yaa emzirdigim icin sanirim arti regl acayp zorlanıyorum ama kendimi tutuyorm ozellikle aksam 7 den sonra. Bu hafta benm ilk oldugu icin cok hizli gitms ama buna guvenp yemiyorum tabi hedefm ramazana kadar 64 filan olmak ama bakalimmm artk
Ay kiz kim sevmez yemegi :)) helede cay faslini ama su bi gercekki ben onlari nekadar yesemde hep sucluluk duyuyorum kilom oldugu icin o yuzden yememk en guzeli bide ben mesela aksam yemekten sonra bisey yemeyince sabah inanilmaz hafif hissediyorum kendimi :)) bak o cay faslinda yanina al bi cay bardagi kadar leblebi atistir iyi geliyorEvett insallah hepimiz hedefimize ulasiriz nefret ediyorum kilodan ve ailemde herkes kilolu hem anne hem baba tarafi genlerden alcam diye daha cok korkuyorum isin kötü yanı yemek yapmayida yemeyide çok seviyorum aksam cay ve tatli fasli abur cubur vs ahh ahh cokk zor oluyo ama canm bisey yemek isteyince gıcık olduğum zayif insanlari düşünüp o beceriksiz bile becerdi zayiflamiyi sen mi beceremiyeceksin diyorum
Valla bende teli her elime aldigimda acaba bildirom geldi mi diye merakla buraya bakiyoum gün boyu hep biseyler yiyeceğim zaman siz ve pazar günü yaptigim kilo bildirimi yapacak olmam geliyor aklima burfa oldugum icin cok mutluyum hepinizi gormesemde tanimasam da çok seviyorum alıştım size hic birakmayada niyetim yok diğer sozlerinin hepsine de katılıyorumKizlar tabloya baktim da simdi gayet iyi gidiyoruz yani fena degiliz ben 5 martta bi 80 i gorseydim daha iyi olacakti ne kadar cok cabalasamda en fazla 83 u gorecegim gibi ama olsun o da iyi degilmi ??
Burada olmaktan gercekten mutlu olan varmi dusuncelerinizi ogrenmek istedim ...
Once ben konusayim bari ben burada oldugum ve sizleri tanidigim icin gercekten mutluyum birbirmize verdigimiz bu destek meyvesini veriyor bence az veya cok :)) Soyle etrafima baktigim zaman herkesin bi kilo takintisi oldugunu gormekteyim biriyle karsilastiginizda yada bi topluma girdiginizde ilk soylenen sey su ; biraz kilo mu almissin ne ,yuzun cok cokmus diyetmi yapiyon sen? Dogum kilolarin kalmis senin verememissin ? Azcik zayiflasan daha iyi olcak sanki Senin kalcan var senin bilmem neren var ? Nekadar sagdan soldan konusulsada laf donup dolasip yine kiloya geliyor arkadas!! Surasi bi gercekki kiloluysak eger toplumda iyi gozle bakilmiyor O yuzden ben artik biktim bu laflardan hep siyah giyinmekten istedigim pantolnu istedigim kazakla kombinlemek istiyorum kot giymek istiyorum istedigim gomlegi giyip dugmeleri patlarcasina degil rahatca oturmak istiyorum en onemliside esime karsi daha ozguvenli olmak istiyorum biseyleri basarabildigimi gostermek istiyorum.Cunku artik biktim ayna karsisina gecip suram cikmis buram portlemis demekten istedigim kiyafet ustume cuk diye otursun istiyorum ... Insallah atariz su pis kilolari uzerimizden ... dertlendim yine ...
Kim söyledi pes ettigimi bukadar emeği bi anda çöpe atarmiyim benim yarin regl günüm onun verdiği şişkinlik var pazara kadar gider inşallah azda olsa eksiyle devam etmek istiyorumKiz noldu nie pes ettin hani yarisiyoduk kendine gel silkelen... bak rakiplerimiz var onlara yetismemiz lazim hadi ...
Aynen ahh o nefis yokmu o nefissssInsallah canim sende ulasirsin hedefine bogazdan kisinca azcikda hareket edince gidiyor ee zaten marifet te bunu yapabilmekte degilmi ??
Aslında iki kere yaptım da sen görmedin :)Turuncu sen neden kilonbildiirmi yapmadin yaptinda ben mi goremedim
sağol canım evet bende şükrediyorm giden mal olsun .ev kira .Geçmiş olsun canım ya. Canınıza bir zarar gelmesin giden Mal olsun. Çok geçmiş olsun ev kendinizin mi?
sağol canım Allah korudu gerçekten oğlum emmeye uyandı yatağa aldım ses duyunca bakim dedim oğlum yapıştı bırakmıyo kalkamadım yani kalksam daha kötü şeyler olabilirdiYaa allah korusun iyiki size zarar vermemis en korktugum seydir allah korumus yine ondan gecmis olsun ...
sağol canım inşallah atlatırımAslında aklıma geldi ama tatlı krizini atlatmak için attım yine de içine uzumleri.
Demiri kalsın napim :)
Ben hep karatayi diyet gibi değilde sağlıklı yaşam biçimi olarak düşündüm, bal ve pekmezin de faydası çok, evet zayıflarken diyet için uygun değil ama sağlıklı yaşama uygun sanki dozundaysa :) ama karatay dan iyi bilecek değilim
Cok cok geçmiş olsun. Kolay atlatirsin inşallah. İnsan korkuyor
Internetye de onunla ilgiliçok yazi var onlarla başla mesela:)))Bende karatay alıp okumaya mi başlasam. Belki okuduğum etki eder. Böyle 2 ileri 1 geri bir türlü irademe sahip çıkamadım
sagol tubicim yüksek girişteyim ben yan dairenn balkonundan bizim balkona geçmiş ayak izlerini temizledim bugünAyy Allah korumi
Ayy Allah korumus cok gecmiis olsun yaaa tekrar yasamazsin inşallah böyle bisey i terirginlik bi süre devam eder ama geçer merak etme nerdem girmiş evin kaçıncı kat
Ayy canım benim yaa düşünme meye çalış iyi yönünü düşün onunla geçmiş olsunsagol tubicim yüksek girişteyim ben yan dairenn balkonundan bizim balkona geçmiş ayak izlerini temizledim bugünmutfağın camından girmiş yüzünü görmesem iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?