Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Bende karatay alıp okumaya mi başlasam. Belki okuduğum etki eder. Böyle 2 ileri 1 geri bir türlü irademe sahip çıkamadım
Canım ben 2 kitabını aldım okudum ama ben sıfır karbonhidratla kötü oluyorum yapamadım. Her denediğimde hastalandım

Kızlar eşim sehirdisina gitti giderken tableti götürmüş ben telden biraz zor yazıyorum. Biraz ipin ucunu kacirmistim bugün diyeti tekrar sıkmaya karat verdim. Plates yaptım şimdi zerdecallı yogurt yiyorum. Size pazar süpriz bir rakamla gelcem inşallah

Bizde telden yaziyoruz canim:)

Bizim kaptan takımda aktif olmayanı hemen deşifre eder hatta kimisini aktif olduğu halde göz ardi eder:))) aman dikkat

kızlarr bugün malum olaydan dolayı pek iştahım yoktu ama akşam acısı çıktı yinede geçen hafta kadar abartmıyorum bu hafta bir kilo versem yeter inşallah

Aslında iki kere yaptım da sen görmedin :)
Geçen hafta:65.3
Bu hafta:66
+700
Fotoğraf 256. Sayfada sanırım var yükleyince buraya sildim telefondan :)
Tamm canim kusura bakma yazarim listeye :) aslinda yazmasam mi artisin :))

sagol tubicim yüksek girişteyim ben yan dairenn balkonundan bizim balkona geçmiş ayak izlerini temizledim bugünmutfağın camından girmiş yüzünü görmesem iyiydi
Seni gorunce nspti peki gerizekali kacti dimi allah belasini versin alismislar hazira milletin elinteriyle aldiklarina goz dikmeye bi de cana kastlari var ...

Seni gorunce nspti peki gerizekali kacti dimi allah belasini versin alismislar hazira milletin elinteriyle aldiklarina goz dikmeye bi de cana kastlari var ...
Allahın cezası başını bizim yatak odasından içeri uzattı bende bakınca gözgöze geldik fırladı kaçtı çok şükür ayakta karşılaşmadım

Bende karatay alıp okumaya mi başlasam. Belki okuduğum etki eder. Böyle 2 ileri 1 geri bir türlü irademe sahip çıkamadım
Canım ben pazartesi den beri uyguluyorum. Ekmeği tamamen kestim ceviz ve balık yedim.sabah iki yumurtalı doyurucu kahvaltı yaptım. Az önce tartıldım Baya vermişim :)) karbonhidrat yasak değil tamamen. Ekmek tarzı bütün unlu mamüller, işlenmiş gıdalar. Şekerli gıdalar yasak. Yani sağlıklı şeyler sebzeler gibi yenebilir. Bir de kavrulmamış kuruyemiş ve balık örnek menüsünde ağırlıklı.ben sağlıklı bulduğum için yapıyorum. Bence 4. Günde iyi kilo vermişim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…