Hic sormaAyyy bi 60 kilo insan daha :))(
Ayyyy biri şu kadını durdursun:))))Mislisse icin leslie vakti :))
ayyy biri şu kadını durdursunMislisse icin leslie vakti :))
Kiz oyle deme daha yeni spor yapmaya basladim kac ay olduAyyyy biri şu kadını durdursun:))))
Bize kendinden bahsedermisin bebegin de hayirli olsun buarada allah size bagislasinBende sizinleyim artık kızlar:)
Tşk ederim oğlum 7 aylık doğumla 11 kilo aldım 5 kilosunu verdim şimdiye kadar ama daha 8 kilom var 52 olmam gerekiyor bu arada anasınıfı öğretmeniyim bu aralar hastalık peşimi bırakmıyo oğlumda aynı gribizBize kendinden bahsedermisin bebegin de hayirli olsun buarada allah size bagislasin
:) çalışan çoluk çocuk sahibi insanlar için sabah akşam yazmak zaten zor. Olduğu kadar diyelim o zaman.Bizim kaptan takımda aktif olmayanı hemen deşifre eder hatta kimisini aktif olduğu halde göz ardi eder:))) aman dikkat
Canım haklısın ama artık o kadar az imkanım varki kızımda geceleri uyumuyor onunla tepinmemde imkansız altımda da üstümde de küçük bebekler var, haftanın üç günü eşim zaten kursa başladı en azından kalan 4 günü iyi değerlendirsem çok güzel olacak en azından motiveyim şu anda yemiyorum spor yapamasamda , ya kızlar nisanda 15 den sonra artık millet psikolojik olarak kabanları atar en azından o zamana kadar bi 6 kilo ve daha fazlasını versek ne kadar güzel olurTabi ki kâr ama neden azla yetiniyorsun mart ve nisanda 4 er kilo verip yaza süper fit girmek varken neden 3 4 ay daha tepinelim ha gayret senin filan hedefine ne kaldıki bide beni düşün vermem gereken en az 10 15 kilo var
Insallah verirsin ... en azindan cok bi kilon yok bizim gibi :))Tşk ederim oğlum 7 aylık doğumla 11 kilo aldım 5 kilosunu verdim şimdiye kadar ama daha 8 kilom var 52 olmam gerekiyor bu arada anasınıfı öğretmeniyim bu aralar hastalık peşimi bırakmıyo oğlumda aynı gribiz
Ne guzel sen de aramiza girdin gireli bayagi verdin masallah senin hedefin kac ?Kızlar sabah kahvaltım çok iyiydi. Öğlen yemek hazırladım ama çok aç hissetmedim diye atladım. Leptin devreye girsin diye. Karatay iki öğün diyor bi deneyeceğim bugün. Hava serin ve yağmurlu. Oğlum uyusun Leslie yapcam. Her gün spor her gün sağlık her gün mutluluk :)
Aaa dün yan komşum gördü eşim işten geldiğinde. Zayıflamassın dedi:) ben de içeri girip aynaya baktım ev pijamalarıyla da anlaşılıyor diye mutlu oldum. Eşim kızıyor artık aynaya bakma, taktın sen artık diyor:) koca totolu diye dalga geçtiği günleri unıtmadım :)
Kesinlikle ben 3 senedir her bahar gelisinde uzerimdeki kilolar nedeniyle veremedigim icin pismanlik duyardim gecerdim ayna karsisina yuzum asik bi sekilde bakardim aynaya esim hala nisanliyken giydigi kiyafetleri gitlyebiliyo ona cok ozeniyorum hele baharda rengarenk oluyo hertaraf ... o yuzden nisan sonuna kadar bi 10 kilo versek ne guzel olurCanım haklısın ama artık o kadar az imkanım varki kızımda geceleri uyumuyor onunla tepinmemde imkansız altımda da üstümde de küçük bebekler var, haftanın üç günü eşim zaten kursa başladı en azından kalan 4 günü iyi değerlendirsem çok güzel olacak en azından motiveyim şu anda yemiyorum spor yapamasamda , ya kızlar nisanda 15 den sonra artık millet psikolojik olarak kabanları atar en azından o zamana kadar bi 6 kilo ve daha fazlasını versek ne kadar güzel olur
Ay onu da calmislar ... cok guzel bak dikkat edince gudiyo bak bu hafta boyle yapip ta gelecek hafta salma artik bi duzeni tuttur olur muKızlar hayırlı günler herkese bu hafta ekmek girdi öğünler ime azda olsa ve kurabiye tatlıyı azalttm 3 dilim yiyorum çok şükür sporda yapamadım halde 600 gram gitmiş şimdi nüfus cüzdanmı çıkarmak için çıkıyorum görüşmek üzere
Boyun kac ki ?Boyum kısa maalesef
Bana ozelden bilgilerini kac yasindasin neredn kaildiini cocuk sayininve yasini boyunu yazip gonderir misinKatılım tarihin: 03.03.2016
Başlangıç kilom:60
52 kilo olmam lazım inş sizinle birlikte başarırım pazar günleri kilo bildirimi yapıcaz gün içerisinde paylaşmamız gereken bişe var mı?
canım inşallah azmin elinden ne kurtulur yeterki bozma devam et bazen insanın motivesi bitiyor ve kendini yemeğe veriyor bunu yapmayalım yeter bugün olmasa yarın yarın olmasa bir dahaki hafta vereceğiz ama vereceğizKesinlikle ben 3 senedir her bahar gelisinde uzerimdeki kilolar nedeniyle veremedigim icin pismanlik duyardim gecerdim ayna karsisina yuzum asik bi sekilde bakardim aynaya esim hala nisanliyken giydigi kiyafetleri gitlyebiliyo ona cok ozeniyorum hele baharda rengarenk oluyo hertaraf ... o yuzden nisan sonuna kadar bi 10 kilo versek ne guzel olur) benin hedefim insallah 1 mayisa kadar 70 olmak yaaa bi 70 e insem allahin izniyle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?