Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kızlar sabah kahvaltıdan sonra midem bulandı. Önemsemedim şimdi yemek yedim yine bulantım var. Bi şeyi yanlış mı yapıyorum acaba?

Olabilir mi acaba.iki gün balık bugün tavuk yedim sebze yemeği de yedim. Vücudum şaşırdı her halde
Sebze yemeği yemissin aslında sırf protein değil ama söyle söyleyeyim 2 gün balık bugün tavuk fikri bile bana hoş gelmiyor :)) sabah kahvaltıda salatayı biraz daha bol tutup sonra öğlen yemeği yerine Yoğurtlu bir şeyler mi hazırlasan? Gerçi o da protein,.biraz daha fresh diye aklıma geldi :)

İlk iki hafta bünye ve mideyi hazırlamak için 6 dan sonra su harici bir şey içmeyin Onuda abartmadan gün bitimine kadar iki buçuk litreden fazla olmayacak şekilde üçüncü haftada saat dörtten sonra hiç bir şey yemiyorsunuz ilk ay incelme ve gözle görülür kilo kaybı ikinci ayda hemenhemen üç günde kişiye görede değişiyor fakat birer ikişer kilo kaybediyor vucüt çok kişi tarafından denenmiş kesin zayıflama yöntemi birde ilk ay ekmek çok az tüketilir ikinci ayda iki dilim sadece sabah kahvaltısı dışında ekmek kesinlikle yok uygularsanız gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim bu yöntem göbek ve basende çok etkili kolay gelsin (kopyadir))

Hadi bakalım bu hafta grupça bol eksi kokusu alıyorum herke birbirinden azimli :)

Kiz bunu basarabilsek keske :) saat 6 dan sonra orucluyuz die dusunsek yapabilirmiyiz acep?

Masallah diyelim o zman insallh gider fazlaliklarimiz en kisa surede

Öğle yemeğini atladım bugün. Ondansa
Devam edicek misin peki ?
Devam ederim belki midemi üşüttüğüm için olabilir. Yedigim şeyler çok sağlıklı çünkü. Ama üç öğün mü iki öğün mü karar veremedim. Iki öğün de dayanılabiliyor ama sütü etkiliyor mu farketmiyorum. Oğlum 9 aylık 3 çay bardağı ek gıda alıyor. Yetiyor mu acaba emmesi bilmiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…