- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Protein ağırlıklı beslenmenle alakası olabilir mi ki?Kızlar sabah kahvaltıdan sonra midem bulandı. Önemsemedim şimdi yemek yedim yine bulantım var. Bi şeyi yanlış mı yapıyorum acaba?
Olabilir mi acaba.iki gün balık bugün tavuk yedim sebze yemeği de yedim. Vücudum şaşırdı her haldeProtein ağırlıklı beslenmenle alakası olabilir mi ki?
Sebze yemeği yemissin aslında sırf protein değil ama söyle söyleyeyim 2 gün balık bugün tavuk fikri bile bana hoş gelmiyor :)) sabah kahvaltıda salatayı biraz daha bol tutup sonra öğlen yemeği yerine Yoğurtlu bir şeyler mi hazırlasan? Gerçi o da protein,.biraz daha fresh diye aklıma geldi :)Olabilir mi acaba.iki gün balık bugün tavuk yedim sebze yemeği de yedim. Vücudum şaşırdı her halde
Canim hic bi fikrim yok ama bisey dokunmus olabilirKızlar sabah kahvaltıdan sonra midem bulandı. Önemsemedim şimdi yemek yedim yine bulantım var. Bi şeyi yanlış mı yapıyorum acaba?
Kiz daha yeni yazdım ne çabuk begendin maşallah :)Tartı gününe son iki gün kızlar
Evett çok heyecanlıTartı gününe son iki gün kızlar
Hadi bakalım bu hafta grupça bol eksi kokusu alıyorum herke birbirinden azimli :)Evett çok heyecanlı. Gerci benim ilk hafta olduğu için hızlı gider gayette azimliydim zaten önemli olan bundan sonraki performansim bu aksam yürüyüş yaptm kendimi süper hissediyorum keşke hergün fırsatım olsa :)
Kiz bunu basarabilsek keske :) saat 6 dan sonra orucluyuz die dusunsek yapabilirmiyiz acep?İlk iki hafta bünye ve mideyi hazırlamak için 6 dan sonra su harici bir şey içmeyin Onuda abartmadan gün bitimine kadar iki buçuk litreden fazla olmayacak şekilde üçüncü haftada saat dörtten sonra hiç bir şey yemiyorsunuz ilk ay incelme ve gözle görülür kilo kaybı ikinci ayda hemenhemen üç günde kişiye görede değişiyor fakat birer ikişer kilo kaybediyor vucüt çok kişi tarafından denenmiş kesin zayıflama yöntemi birde ilk ay ekmek çok az tüketilir ikinci ayda iki dilim sadece sabah kahvaltısı dışında ekmek kesinlikle yok uygularsanız gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim bu yöntem göbek ve basende çok etkili kolay gelsin (kopyadir))
Evetbson hafta die mi boyleyiz acaba ? Keske herhafta boyle olsakHadi bakalım bu hafta grupça bol eksi kokusu alıyorum herke birbirinden azimli :)
Masallah diyelim o zman insallh gider fazlaliklarimiz en kisa suredeEvett çok heyecanlı. Gerci benim ilk hafta olduğu için hızlı gider gayette azimliydim zaten önemli olan bundan sonraki performansim bu aksam yürüyüş yaptm kendimi süper hissediyorum keşke hergün fırsatım olsa :)
Devam edicek misin peki ?Olabilir mi acaba.iki gün balık bugün tavuk yedim sebze yemeği de yedim. Vücudum şaşırdı her halde
Inşallah dikkat edicem bir hafta verip diğer hafta almaktan çok sıkıldımAy onu da calmislar ... cok guzel bak dikkat edince gudiyo bak bu hafta boyle yapip ta gelecek hafta salma artik bi duzeni tuttur olur mu
Pazar yaklastkca heycanlaniyorum :)Hadi bakalım bu hafta grupça bol eksi kokusu alıyorum herke birbirinden azimli :)
Devam ederim belki midemi üşüttüğüm için olabilir. Yedigim şeyler çok sağlıklı çünkü. Ama üç öğün mü iki öğün mü karar veremedim. Iki öğün de dayanılabiliyor ama sütü etkiliyor mu farketmiyorum. Oğlum 9 aylık 3 çay bardağı ek gıda alıyor. Yetiyor mu acaba emmesi bilmiyorum canımDevam edicek misin peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?