Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ne guzel sen de aramiza girdin gireli bayagi verdin masallah senin hedefin kac ?
Ben zaten bu grup sayesinde veriyorum kilo. Hedefim 66. Yani doğum öncesi kiloma dönmek istiyorum. Manken gibiydim :) hedefime ulaşınca foto atcam zaten hepinize. Inanmak başarmanın yarısı diyolar ya Aynen öyle olabileceğine inandığın şeyleri başarabiliyorsun.

Ben bu mesajı hatırlatcam sana 70 olduğunda:)

Insallah insem de hatirlatsan keske banada 70 iyi oluyo aslinda ama ben de 60 a dusmek istiyorum ama hedefimi simdi cok yuksek tutmak istemiyorum ulasayim die ilk etap 80 sonra 75 sonra 70 die dusunuyorum co.lk abartirsam yolum cok die pes ederim die korkuyorum bi de ben allah nasip ederse 2.bebegi dusundugum icin ne kadar cok inersem benim icin iyi mesela ikinci cocuga 60 la hamile kalsam cok iyi olur benim icin insallah ...

O hafiflik bende de oluyor super bisey o. Leblebi cok iyiymis diyette bende duydum ama bebegimin gaz sıkıntisindan dolayi yiyemiyorum

kızlar ilk sayfadaki bilgileri ve tabloyu düzenledim bi bakarsanız sevinirm yanlışım varmı yok mu?

kızlar çıkıyorum artığın inşallah cumartesi eşimin telefonundan girerim yarın giremem büyük ihtimalle kızımın aşısı var erken çıkıp 45 dakika yürüyeeceğim öpüyorum hepinizi ne yaparsanız yapın akşam az yeyin bacılar

Offff Leslie sen nasıl bi kadınsın ya ben kıpkırmızı oldum 3 mil yapana kadar:) yürüyüş en kolay ve en kestirme yol:)
Mislisse sen zorlanıyor musun Leslie yaparken? Bir de eline sağlık ilk sayfamıza güzel olmuş. benim oğlum 9 aylık. Bir ay ne kadar önemli demi :) çocuklar yaşını büyütmek ister ya :)

Bu mesajı yeni gördüm canım. Ben de ciğer aldım severim aslında da adı bi kötü geliyor kulağa :) dalak gibi:))doğum günü deyince aklıma geldi okumuşmuyum acaba:) iyi ki doğmuş kuzularımız.

Valla ikinci bebeği düşünenlere gıptayla bakıyorum :) ben bi doğurdum kendimi şaşırdım. Ikinci istemiyorum. Kardeşi olsun çok çocuk olsun bal gibiler ama bütün yük kadının omzunda. Zor valla.
Bence bu aZimle istediğin kadar kilo verebilirsin

Zorlaniyorum ama cok degil cok enerjik dimi seviyorum onu ) 9 ay olarak duzeltirim canim...ohh sporuda hallettin eline saglik biz tamamiz bugun :))

Kesinlikle oyle bende ikinciyi dusunuyorum kardes olsun yani ama allah bilir de 3.yu pek kestiremiyorum ... gercekten bu devir zor tamam cocuk bakmak zor ama asil is buyuypte evden cikip sosyal hayata atilinca zorlasiyor... suan ne guzel yanimizdalar gozumuzun onunde tek sorunumuz evdeki tehlikelerden uzak tutmak ilgi sevkat gostermek ya Disarisi ?? Disaridaki tehlikeler saymskla bitmez heryer tehlikelerle dolu icin rahat bisekilde disari bile yollayamiyosun birak okulu ....cocuk buyuk bi sorumluluk bence helede buyuyunce sorumluluklarida buyuyor .... oyuzden bana 2 kafi darisi tum isteyenlere allah biliyo ya ....

Bu mesajı yeni gördüm canım. Ben de ciğer aldım severim aslında da adı bi kötü geliyor kulağa :) dalak gibi:))doğum günü deyince aklıma geldi okumuşmuyum acaba:) iyi ki doğmuş kuzularımız.
Ay karamellim hic gulucegim yokti bence ciger yine iyi dalagin yaninda ha ha ha

2. İçin bende en baştan beri arayı acarsam cesaret edemem diyordum, nitekim öyle de oldu :) zaman geçtikçe çocuk fikrinden uzaklaşıyorum. Bana ikiz lazımmış :)

Kizlar boyle hafif atistirmalik kurabiye cekti canim mesela kuru meyveli oluyo ya nete baktim da oyle icime sine bise bulamadim sizin varmi bildiginiz icine tum kuru meyvelerden koyasim var yulaf falan

ELMALI İNCİRLİK KEK
(Neval Polat)
Malzeme
2 adet yumurta
1,5 çay bardağı süt
1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz
4 adet elma
4 adet kuru incir
1 yemek kaşığı bütün keten tohumu
1 çay kaşığı tarçın
Yarım su bardağı un
1 kaşık kabartma tozu
Hazırlama
Elmalar soyulup, küp şeker büyüklüğünde doğranır. İncirler nohut
büyüklüğünde doğranır. Bir kapta elma, tarçın, incir, ceviz ve keten tohumunu
karıştırılır. Diğer taraftan başka bir kapta yumurta blender ile çırpılıp un, kabartma
tozu ve süt eklenerek karıştırılır. Ardından elmalı malzeme hamura katılır ve
yağlanmış tepsiye dökülür. 180 derece ısıtılmış fırında 20 dakika kadar pişirilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…