- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Ben zaten bu grup sayesinde veriyorum kilo. Hedefim 66. Yani doğum öncesi kiloma dönmek istiyorum. Manken gibiydim :) hedefime ulaşınca foto atcam zaten hepinize. Inanmak başarmanın yarısı diyolar ya Aynen öyle olabileceğine inandığın şeyleri başarabiliyorsun.Ne guzel sen de aramiza girdin gireli bayagi verdin masallah senin hedefin kac ?
Ben bu mesajı hatırlatcam sana 70 olduğunda:)Kesinlikle ben 3 senedir her bahar gelisinde uzerimdeki kilolar nedeniyle veremedigim icin pismanlik duyardim gecerdim ayna karsisina yuzum asik bi sekilde bakardim aynaya esim hala nisanliyken giydigi kiyafetleri gitlyebiliyo ona cok ozeniyorum hele baharda rengarenk oluyo hertaraf ... o yuzden nisan sonuna kadar bi 10 kilo versek ne guzel olur) benin hedefim insallah 1 mayisa kadar 70 olmak yaaa bi 70 e insem allahin izniyle :))
Insallah insem de hatirlatsan keske banada 70 iyi oluyo aslinda ama ben de 60 a dusmek istiyorum ama hedefimi simdi cok yuksek tutmak istemiyorum ulasayim die ilk etap 80 sonra 75 sonra 70 die dusunuyorum co.lk abartirsam yolum cok die pes ederim die korkuyorum bi de ben allah nasip ederse 2.bebegi dusundugum icin ne kadar cok inersem benim icin iyi mesela ikinci cocuga 60 la hamile kalsam cok iyi olur benim icin insallah ...Ben zaten bu grup sayesinde veriyorum kilo. Hedefim 66. Yani doğum öncesi kiloma dönmek istiyorum. Manken gibiydim :) hedefime ulaşınca foto atcam zaten hepinize. Inanmak başarmanın yarısı diyolar ya Aynen öyle olabileceğine inandığın şeyleri başarabiliyorsun.
Ben bu mesajı hatırlatcam sana 70 olduğunda:)
Ay kiz kim sevmez yemegi :)) helede cay faslini ama su bi gercekki ben onlari nekadar yesemde hep sucluluk duyuyorum kilom oldugu icin o yuzden yememk en guzeli bide ben mesela aksam yemekten sonra bisey yemeyince sabah inanilmaz hafif hissediyorum kendimi :)) bak o cay faslinda yanina al bi cay bardagi kadar leblebi atistir iyi geliyor
O hafiflik bende de oluyor super bisey o.Ay kiz kim sevmez yemegi :)) helede cay faslini ama su bi gercekki ben onlari nekadar yesemde hep sucluluk duyuyorum kilom oldugu icin o yuzden yememk en guzeli bide ben mesela aksam yemekten sonra bisey yemeyince sabah inanilmaz hafif hissediyorum kendimi :)) bak o cay faslinda yanina al bi cay bardagi kadar leblebi atistir iyi geliyor
Bu mesajı yeni gördüm canım. Ben de ciğer aldım severim aslında da adı bi kötü geliyor kulağa :) dalak gibi:))doğum günü deyince aklıma geldi okumuşmuyum acaba:) iyi ki doğmuş kuzularımız.Mesela bugun bu morelle pazar mazar demedim 40 dakka yürüdüm3 fincan yesil cayimi içtim küçük kuzumun doğum günüydü ama pastasindan üstündeki süsü nu ağzıma atmak dışında bi çatal almadim cayin yaninda rulo gofret yedim biraz cok severim uzun zamandir kisitliyordum kendimi bugun kendime ödül olarak onu verdim :)) ama sana dedigim gibi demire dikkat et bide ben bu hafta belki 5 6 tane dalak yedim ozellikle kahvaltida ve yanin da süt ürünleri yemedim siyah çay icmedim
Valla ikinci bebeği düşünenlere gıptayla bakıyorum :) ben bi doğurdum kendimi şaşırdım. Ikinci istemiyorum. Kardeşi olsun çok çocuk olsun bal gibiler ama bütün yük kadının omzunda. Zor valla.Insallah insem de hatirlatsan keske banada 70 iyi oluyo aslinda ama ben de 60 a dusmek istiyorum ama hedefimi simdi cok yuksek tutmak istemiyorum ulasayim die ilk etap 80 sonra 75 sonra 70 die dusunuyorum co.lk abartirsam yolum cok die pes ederim die korkuyorum bi de ben allah nasip ederse 2.bebegi dusundugum icin ne kadar cok inersem benim icin iyi mesela ikinci cocuga 60 la hamile kalsam cok iyi olur benim icin insallah ...
Zorlaniyorum ama cok degil cok enerjik dimi seviyorum onuOffff Leslie sen nasıl bi kadınsın ya ben kıpkırmızı oldum 3 mil yapana kadar:) yürüyüş en kolay ve en kestirme yol:)
Mislisse sen zorlanıyor musun Leslie yaparken? Bir de eline sağlık ilk sayfamıza güzel olmuş. benim oğlum 9 aylık. Bir ay ne kadar önemli demi :) çocuklar yaşını büyütmek ister ya :)
Kesinlikle oyle bende ikinciyi dusunuyorum kardes olsun yani ama allah bilir de 3.yu pek kestiremiyorum ... gercekten bu devir zor tamam cocuk bakmak zor ama asil is buyuypte evden cikip sosyal hayata atilinca zorlasiyor... suan ne guzel yanimizdalar gozumuzun onunde tek sorunumuz evdeki tehlikelerden uzak tutmak ilgi sevkat gostermek ya Disarisi ?? Disaridaki tehlikeler saymskla bitmez heryer tehlikelerle dolu icin rahat bisekilde disari bile yollayamiyosun birak okulu ....cocuk buyuk bi sorumluluk bence helede buyuyunce sorumluluklarida buyuyor .... oyuzden bana 2 kafi darisi tum isteyenlere allah biliyo ya ....Valla ikinci bebeği düşünenlere gıptayla bakıyorum :) ben bi doğurdum kendimi şaşırdım. Ikinci istemiyorum. Kardeşi olsun çok çocuk olsun bal gibiler ama bütün yük kadının omzunda. Zor valla.
Bence bu aZimle istediğin kadar kilo verebilirsin
Ay karamellim hic gulucegim yokti bence ciger yine iyi dalagin yanindaBu mesajı yeni gördüm canım. Ben de ciğer aldım severim aslında da adı bi kötü geliyor kulağa :) dalak gibi:))doğum günü deyince aklıma geldi okumuşmuyum acaba:) iyi ki doğmuş kuzularımız.
2. İçin bende en baştan beri arayı acarsam cesaret edemem diyordum, nitekim öyle de oldu :) zaman geçtikçe çocuk fikrinden uzaklaşıyorum. Bana ikiz lazımmış :)Valla ikinci bebeği düşünenlere gıptayla bakıyorum :) ben bi doğurdum kendimi şaşırdım. Ikinci istemiyorum. Kardeşi olsun çok çocuk olsun bal gibiler ama bütün yük kadının omzunda. Zor valla.
Bence bu aZimle istediğin kadar kilo verebilirsin
Süper ama çok zorlandım ben bi de her gün spor yordu beni. Ama fit anne olcaz hep beraber :)Zorlaniyorum ama cok degil cok enerjik dimi seviyorum onu) 9 ay olarak duzeltirim canim...ohh sporuda hallettin eline saglik biz tamamiz bugun :))
Evet canim insallah sen de bu hafta bayagi vericeksin insalahSüper ama çok zorlandım ben bi de her gün spor yordu beni. Ama fit anne olcaz hep beraber :)
Bunun cevabını bende merak ediyorum. :)Kizlar boyle hafif atistirmalik kurabiye cekti canim mesela kuru meyveli oluyo ya nete baktim da oyle icime sine bise bulamadim sizin varmi bildiginiz icine tum kuru meyvelerden koyasim var yulaf falan
:))) bi kaç sene sonra düşünürüz artık2. İçin bende en baştan beri arayı acarsam cesaret edemem diyordum, nitekim öyle de oldu :) zaman geçtikçe çocuk fikrinden uzaklaşıyorum. Bana ikiz lazımmış :)
Benim var bildiğim şekersiz :) karatay ın tarifiBunun cevabını bende merak ediyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?