Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Günaydın güzel anneler:) Bugün spor yapalım. Uzun aralıklarla doyurucu ve sağlıklı öğünler tüketelim ve üç litre su içelim. Mart ayındayız az kaldı hedefimize. Haydi hep beraber inceliyoruz :)

Bu hafta Mislisse ve karamellim06 çok iddaali bu hafta bakalim kim birinci olacak :)) diğer arkadaslarda pek ışık göremiyorum :))hep kacamak hep kacamak 60 kilo olmak böyle olsa gerek:))
Mislisse ka da r iddalı değilim ama sabah 900 gr vermiştim yani onu bi gün önceden takip ediyorum.
60 lı kilolar turuncu mu:)

Günaydın güzel anneler:) Bugün spor yapalım. Uzun aralıklarla doyurucu ve sağlıklı öğünler tüketelim ve üç litre su içelim. Mart ayındayız az kaldı hedefimize. Haydi hep beraber inceliyoruz :)
ay canım inşallah ya bu ay yine hedefimde olmayacağım biliyorum ama en azından Mart sonunda olsam bakıyorum ayda iki kilo bile versek kar diye düşünüyorum artık

ay canım inşallah ya bu ay yine hedefimde olmayacağım biliyorum ama en azından Mart sonunda olsam bakıyorum ayda iki kilo bile versek kar diye düşünüyorum artık
Tabi ki kâr ama neden azla yetiniyorsun mart ve nisanda 4 er kilo verip yaza süper fit girmek varken neden 3 4 ay daha tepinelim ha gayret senin filan hedefine ne kaldıki bide beni düşün vermem gereken en az 10 15 kilo var

Bence de biraz daha sıkalım kemerleri. Haydi haftada 1500 _ 1800 gr verdiğin günler dön. O zaman ne yaptıysan yine yap. Bi hafta kötü geçti diye her şey bitmedi ya:)

Meraba kızlar 7aylık oğlum var doğum kilolarımla uğraşıyorum veremiyorum bi türlü benimde aranıza almanız mümkün mü?
Merhaba hoşgeldin :) Aynen bi çoğumuzun aylık bebekleri var ve biz de mücadele ediyoruz.
Birinci sayfadaki yazıyı okuyup grup yöneticisine ve buraya istenilen mesajı atman gerekiyor. Daha sonra da kendinden bahsedebilirsin :

Meraba kızlar 7aylık oğlum var doğum kilolarımla uğraşıyorum veremiyorum bi türlü benimde aranıza almanız mümkün mü?
Hos geldin canim sartlarimizı okursan ve uygularsan tabi ki aramiza katilabilirsin cok istekli oldugunu görmemiz lazim cok az bi kontenjan açığımız var 2 hafta deneme süren olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…