Gun içinde bizi boslama ne yaptin ne ettin elinden geldiğince yaz zaten bir iki gün bizi takip edersen kavrarsin cok eğlenceli bi grubuz biz seversen birakamazsin:))Katılım tarihin: 03.03.2016
Başlangıç kilom:60
52 kilo olmam lazım inş sizinle birlikte başarırım pazar günleri kilo bildirimi yapıcaz gün içerisinde paylaşmamız gereken bişe var mı?
Aaa evet biz zaten 10 kişi olmusuz ama bir iki arkadasimiz katılımı bıraktı bu konu hakkindaÖyle mi bende kontenjan açığınız olmayabilir diye üzülmüştüm 10 kişi yazıyor.
Ayyy bi 60 kilo insan daha :))(Katılım tarihin: 03.03.2016
52 kilo olmam lazım inş sizinle birlikte başarırım pazar günleri kilo bildirimi yapıcaz gün içerisinde paylaşmamız gereken bişe var mı?
Boyum kısa maalesefAyyy bi 60 kilo insan daha :))(
anladım canım haber bekliyorumAaa evet biz zaten 10 kişi olmusuz ama bir iki arkadasimiz katılımı bıraktı bu konu hakkindaMislisse sana daha detaylii bilgi versin inşallah
gruba alınırsam inş bırakmam:)Gun içinde bizi boslama ne yaptin ne ettin elinden geldiğince yaz zaten bir iki gün bizi takip edersen kavrarsin cok eğlenceli bi grubuz biz seversen birakamazsin:))
canım inşallah vermesemde yemedim bugün ve yarın hareket edeceğim o yüzden kendimi kötü hissetmeyeceğim havalarda bi güzel gitsede bebeklerimiz alsak çarşı pazar gezzek ne güzel olur amaBence de biraz daha sıkalım kemerleri. Haydi haftada 1500 _ 1800 gr verdiğin günler dön. O zaman ne yaptıysan yine yap. Bi hafta kötü geçti diye her şey bitmedi ya:)
ay bencede benim hedefim yaaa 60 kilo öyle olsam heralde offfff olurumAyyy bi 60 kilo insan daha :))(
Ne kadar verdin karamellim?Canım ben pazartesi den beri uyguluyorum. Ekmeği tamamen kestim ceviz ve balık yedim.sabah iki yumurtalı doyurucu kahvaltı yaptım. Az önce tartıldım Baya vermişim :)) karbonhidrat yasak değil tamamen. Ekmek tarzı bütün unlu mamüller, işlenmiş gıdalar. Şekerli gıdalar yasak. Yani sağlıklı şeyler sebzeler gibi yenebilir. Bir de kavrulmamış kuruyemiş ve balık örnek menüsünde ağırlıklı.ben sağlıklı bulduğum için yapıyorum. Bence 4. Günde iyi kilo vermişim :)
Evvet haydin vakit hareket vakti canimsin karamellimGünaydın güzel anneler:) Bugün spor yapalım. Uzun aralıklarla doyurucu ve sağlıklı öğünler tüketelim ve üç litre su içelim. Mart ayındayız az kaldı hedefimize. Haydi hep beraber inceliyoruz :)
Supersin kiz masallah sen benden cok mu vericen ne ??Mislisse ka da r iddalı değilim ama sabah 900 gr vermiştim yani onu bi gün önceden takip ediyorum.
60 lı kilolar turuncu mu:)
Ipek canim nerelerdesin? Calisiyosun mu?günaydın güzel anneler bok sporlu az kalorili bir gün olsun, boğazımızı tutalım kızlar
Zorunluluk yok menu paylasimi gibi ama maksat destek olmk o yuzden ne kadar aktif olursan iyi bizim icin:))Katılım tarihin: 03.03.2016
Hic bise anlamadim kiz ama dua ederiz :)Bu arada alakasız olacak ama, bir işe giriştim tamamlamadan kimseye soylemeyecegime soz verdim kendi kendime ama en azından benim için dua edin diyebilirim :)
Arkadaslar bir kisilik yerimiz var tabloda siralma yaparken 9 rakamini untmusum dun farekttim :))anladım canım haber bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?