Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Katılım tarihin: 03.03.2016
Başlangıç kilom:60
52 kilo olmam lazım inş sizinle birlikte başarırım pazar günleri kilo bildirimi yapıcaz gün içerisinde paylaşmamız gereken bişe var mı?

52 kilo olmam lazım inş sizinle birlikte başarırım pazar günleri kilo bildirimi yapıcaz gün içerisinde paylaşmamız gereken bişe var mı?

Gun içinde bizi boslama ne yaptin ne ettin elinden geldiğince yaz zaten bir iki gün bizi takip edersen kavrarsin cok eğlenceli bi grubuz biz seversen birakamazsin:))

Her sabah güne saglikli başlayıp akşam su koyuveren bir ben miyim :))
Harika bir kahvaltı yaptım, bol yeşillikli :) bu ara daha sık girip aciktikca rapor vericem buraya :) başka türlü olmayacak galiba :)

Bence de biraz daha sıkalım kemerleri. Haydi haftada 1500 _ 1800 gr verdiğin günler dön. O zaman ne yaptıysan yine yap. Bi hafta kötü geçti diye her şey bitmedi ya:)
canım inşallah vermesemde yemedim bugün ve yarın hareket edeceğim o yüzden kendimi kötü hissetmeyeceğim havalarda bi güzel gitsede bebeklerimiz alsak çarşı pazar gezzek ne güzel olur ama

Ne kadar verdin karamellim?

Günaydın güzel anneler:) Bugün spor yapalım. Uzun aralıklarla doyurucu ve sağlıklı öğünler tüketelim ve üç litre su içelim. Mart ayındayız az kaldı hedefimize. Haydi hep beraber inceliyoruz :)
Evvet haydin vakit hareket vakti canimsin karamellim

Zorunluluk yok menu paylasimi gibi ama maksat destek olmk o yuzden ne kadar aktif olursan iyi bizim icin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…