@jol
Limon kilo verdirici özellikleriyle de bilinir. Harika bir arındırıcı ve iltihap söktürücüdür. İçinde bol miktarda antioksidan özellikli C vitamini bulunur.
Limon canınızın bir şeyler çekmesini önleyen pektin lifi açısından zengindir. Yapılan çalışmalar daha alkalin ağırlıklı bir beslenme düzeni olan kişilerin daha hızlı kilo verdiğinigöstermektedir.
Ha ha ha :)
Çok güldüm ya. Ablam zamanında Hani takvime Not yazıyorsun o tarihte alarm çalıyor ya ona çok şaşırmış inanamamış. Şimdi teknolojinin hızına yetişemiyoruz.Kiz sen bunlari konusarak mi yazdin anlamadim ben yok eger yazdiysan nasil yazdin konusarak yazdiysan nasil konustun ?
Yarın cumartesi değil miKizlar yarin tarti resmine gerek yok kilonuzu yazin yeter olur mu ?
pişmanımmYaa joleya nie boyle yapiyosun ki
ayyy ben yarını tamamen unutmuştumKizlar yarin tarti resmine gerek yok kilonuzu yazin yeter olur mu ?
:))) okuyup okuyup gülüyorum allah ne deyim sana. Bi kaç kere okuyup anca anladım yazdığı nıKiz sen bunlari konusarak mi yazdin anlamadim ben yok eger yazdiysan nasil yazdin konusarak yazdiysan nasil konustun ?
söyliim canım madem sordunCanım çok merak ettim gece ikide ne yedin acaba sorabilirmiyim???
bende iki kişi yi tahmin ediyorum yani bende olabilirdim ama iki gündür sapıttım yineBencede ben iki kişi arasinda kararsizim bakalim tahminler tutacak mi sessiz sessiz ilerleeyenlerde olabilir aramızda şaşırtan sonuçlar bekliyorum ben bu hafta:)
çok iyi yaa kıskandım şimdi keşke çok yemeseydimmBen sabah tartıldım _1100 gördüm :))
verme bencede ben ne zaman rakam versem ardından aşırı yeme başlıyo nazarmı değiyo acabaaVuuuu süper benimde yakın bi durumda sadece aksam misafir yarın da doğum günü ondan erkenden rakam vermeyim diyorum
kız yoksa benmiyim o öyleyse yanlış tahminnBen anlarım benim supriz sonuç bekledigim biri daha var ilki kendini ele verdi bakal ikinciyiyde tahmin ettimmi
Yarın ne var kiayyy ben yarını tamamen unutmuştum
Bu sabah öyleydi bakalım pazara kadar ne olacak. Hiç kaçamak yapmadım her gün bir saat yürüdüm. Inşallah iyi veririm bu hafta. Kızlar haftaya çarşamba kızlarla buluşcaz ev ziyareti. Orda onları şaşırtmak istiyorum :) Aaa ne olmuş fıstık gibi olmuşsun desinler biraz özgüven im tazelensin :)çok iyi yaa kıskandım şimdi keşke çok yemeseydimm
niyeymiş o bakimmm.kız turuncu duyuyomusun bizim 64 e düşmemiz şart oldu benim bu hafta ümidim yok bari sen ver
evet doğru gördün bir alıyorum bir veriyorumm takımın yüz karası oldummY yagmur7968 67.6 ile başlamışsın ilk hafta 11 haftadır 66.1 mi oldun ben yanlış mı gördüm?
bu iradeyle kesin verirsin maşallah diyimm.başkalarınn farketmesi güzel oluyor banada çok vermişsin diyorlar 10 kilo gittiya biraz ondan salıverdimm galibaBu sabah öyleydi bakalım pazara kadar ne olacak. Hiç kaçamak yapmadım her gün bir saat yürüdüm. Inşallah iyi veririm bu hafta. Kızlar haftaya çarşamba kızlarla buluşcaz ev ziyareti. Orda onları şaşırtmak istiyorum :) Aaa ne olmuş fıstık gibi olmuşsun desinler biraz özgüven im tazelensin :)
yarın hedef günü değilmi 5 martYarın ne var ki
Ben bilmiyorum ki hedef günü de ne demek. Ne oluyor o zaman bi daha mı bildirim yapcazyarın hedef günü değilmi 5 mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?