Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

@jol
Y yagmur7968 ve @turuncupijama yı birer limon ağacına bağlamak lazim o zaman:)))))

Kiz sen bunlari konusarak mi yazdin anlamadim ben yok eger yazdiysan nasil yazdin konusarak yazdiysan nasil konustun ?
Çok güldüm ya. Ablam zamanında Hani takvime Not yazıyorsun o tarihte alarm çalıyor ya ona çok şaşırmış inanamamış. Şimdi teknolojinin hızına yetişemiyoruz.
Telefonun özelliği klavyeyi sesli kullanıyorsun. Konuşuyorsun o yazıya çeviriyor

Kizlar yarin tarti resmine gerek yok kilonuzu yazin yeter olur mu ?
Yarın cumartesi değil mi

çok iyi yaa kıskandım şimdi keşke çok yemeseydimm
Bu sabah öyleydi bakalım pazara kadar ne olacak. Hiç kaçamak yapmadım her gün bir saat yürüdüm. Inşallah iyi veririm bu hafta. Kızlar haftaya çarşamba kızlarla buluşcaz ev ziyareti. Orda onları şaşırtmak istiyorum :) Aaa ne olmuş fıstık gibi olmuşsun desinler biraz özgüven im tazelensin :)

bu iradeyle kesin verirsin maşallah diyimm.başkalarınn farketmesi güzel oluyor banada çok vermişsin diyorlar 10 kilo gittiya biraz ondan salıverdimm galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…