Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Canım çok merak ettim gece ikide ne yedin acaba sorabilirmiyim???

Karatay'dan notlar
Düşük glisemik indeksli karbonhidratlar tok tutar.gi yiyeceğin içinde bulunan karbonhidrat miktarına göre hesaplanır. Mesela şekerin glisemik indeksi çok yüksektir.hemen kan şekerini yükseltir.işlenmiş gıdalar hazır yiyecekler gi çok yüksektir. O yüzden çok çabuk acıktırır.
Düşük gi gıdalar insülün direncini kır ar depodaki yağları yakar.
Düşük gi tüketirsek acıkmayız hemen. Canımız tatlı çekmez. Tokluk hissi verirken leptin devreye girer ve ara öğün olarak yağlarımızı yakar. Ne Güzel demi
Düşük gi karbonhidratlar ve sıfır gi protein ve yağların faydaları yazmakla bitmez ama bi kaç tanesini yazayım.
Gün boyunca kan insülini düşük kalır ve dalgalanma göstermediği için acıkma hissi olmaz uzun süre tokluk hissedilir Ara öğün olarak göbekte biriken yağlarımızı ve iç yağı depolarımızı kullanırız ve kilolarımız yavaş yavaş azalır
Kilolarımızı rahatlıkla verir tekrar geri almayız verdiğimiz kiloda kalırız kaslarımız Ölmez Su kaybımız olmaz fizik aktivitemize yorulmadan devam edebiliriz şişmanlık ve obezite önlenmiş olur

Ekmek yerine fındık fıstık Ceviz badem yiyin. Kavrulmamış

Aynen canm haklısın kolay bisey iste useniyorum cocuklari giydir alt degistir uyut gaz cikar vs yorgun düşüp kendimi yastkta buluyorum ama baslamaliyim aslnda
Çok mu küçük bebeğin canım? Gaz falan çıkar dediğine göre. Bebeğin 6 aydan küçükse aslında diyet yapmasan iyi olur. Zaten 6 aydan bitene kadar kendi gideceği ne varsa kilodan gidiyo. Hem bebek de ek gıdaya başlamış oluyo. Yinede sen bilirsin tabi.

karamellim06 ben doğruuu AVM ye gittim :) dolandım durdum, alacağım kıyafetlere baktım, kahvaltıdan sonra bir kahveyle kendimi ödüllendirdim
Kahve azcık kremalı ama 1 saate fazla yürüdüm belki yakmıştır :) hem bu saate kadar başka bir şey yemedim
Sevgili ogulcugum masaya bir tekme attığı için üstünün kreması döküldü zaten :)) hep annesini düşünür yavrum :)

Eklentiler

• CYMERA_20160304_145318.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 26
Sen tek başına iç o kahveleri karamellim de yağmurda çamurda yürüsün el kadar bebeğiyle 1 gram verecek diye:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…