Canım çok merak ettim gece ikide ne yedin acaba sorabilirmiyim???Herkese hareketli iradeli bir gün diliyorum ki bendeniz gecenin ikisinde kendimi kaybettim yine çünkü akşamdan kapıyı aralamştm yedikçe yiyor insan iyisimi bir dilim
den fazla yemiycem telafi için uğraşıcam ama tartıya kaldı bir gün ve bu hafta motivem inanlmaz düşük
Bencede ben iki kişi arasinda kararsizim bakalim tahminler tutacak mi sessiz sessiz ilerleeyenlerde olabilir aramızda şaşırtan sonuçlar bekliyorum ben bu hafta:)Maşallah nazar değmesin bu hafta nn birincisi belli sanki
Çok mu küçük bebeğin canım? Gaz falan çıkar dediğine göre. Bebeğin 6 aydan küçükse aslında diyet yapmasan iyi olur. Zaten 6 aydan bitene kadar kendi gideceği ne varsa kilodan gidiyo. Hem bebek de ek gıdaya başlamış oluyo. Yinede sen bilirsin tabi.Aynen canm haklısın kolay bisey iste useniyorum cocuklari giydir alt degistir uyut gaz cikar vs yorgun düşüp kendimi yastkta buluyorum ama baslamaliyim aslnda
Hmm kimden şüpheleniyorsun :))Bencede ben iki kişi arasinda kararsizim bakalim tahminler tutacak mi sessiz sessiz ilerleeyenlerde olabilir aramızda şaşırtan sonuçlar bekliyorum ben bu hafta:)
Göbek içinmiş.Hmm gobek icin mi yoksa tum vucuttaki yag yakimini mi hizlandiriyor ?
Sen tek başına iç o kahveleri karamellim de yağmurda çamurda yürüsün el kadar bebeğiyle 1 gram verecek diye:)))karamellim06 ben doğruuu AVM ye gittim :) dolandım durdum, alacağım kıyafetlere baktım, kahvaltıdan sonra bir kahveyle kendimi ödüllendirdim
Kahve azcık kremalı ama 1 saate fazla yürüdüm belki yakmıştır :) hem bu saate kadar başka bir şey yemedim
Sevgili ogulcugum masaya bir tekme attığı için üstünün kreması döküldü zaten :)) hep annesini düşünür yavrum :)
Sessiz ilerleme konusunda mi:))Hmm kimden şüpheleniyorsun :))
Açıkçasi spor salonuna inersin diye düşündüm havayı görünce. Mani olmayayim dedim :) bi dahakine birlikte yapalımSen tek başına iç o kahveleri karamellim de yağmurda çamurda yürüsün el kadar bebeğiyle 1 gram verecek diye:)))
O ben değilim :))Sessiz ilerleme konusunda mi:))
Bende hafif bi sessizlik varO ben değilim :))
Bu hafta ilk defa bugün güzel ve faydalı bir gün gecirmekteyim bir maşallah alırım
Spor salonuna inecektim ama hava güzel diye çıktım.sizin evi bile geçtim AVM ordan kavşaktan döndüm. Eve yaklaşınca yakalandım:)Açıkçasi spor salonuna inersin diye düşündüm havayı görünce. Mani olmayayim dedim :) bi dahakine birlikte yapalım
Ben sabah tartıldım _1100 gördüm :))Bende hafif bi sessizlik var
Wooooww supersin yaBen sabah tartıldım _1100 gördüm :))
Belli olur pazar gunuBende hafif bi sessizlik var
Booooll iradeler insallah ...Kızlar aksama misafirim var az önce kısır yaptım aģliiicaaaambana irade dileyin...
Masallah masallhO ben değilim :))
Bu hafta ilk defa bugün güzel ve faydalı bir gün gecirmekteyim bir maşallah alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?