- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Meyve daha çabuk acıktırır mış.yumurta ye tok tutarSu ara gece 3u 4u buluyor yatmam, 6 dan sonra bayılırım heralde :) ben 7 de akşam yemeği 9 da yoğurt yiyorum içine meyve doğrayıp :) aslinda yazmıştın meyve akşam yok diye ama acikmamamin başka yolunu bulamadım :)
Meyve daha çabuk acıktırır mış.yumurta ye tok tutarSu ara gece 3u 4u buluyor yatmam, 6 dan sonra bayılırım heralde :) ben 7 de akşam yemeği 9 da yoğurt yiyorum içine meyve doğrayıp :) aslinda yazmıştın meyve akşam yok diye ama acikmamamin başka yolunu bulamadım :)
Ayyy masallahh sen simdiden mnkensin zaten:))177 Boyum:)
Evet fazla biraz ben hamile kalmadan aldım biraz birzda doğumdan sonra bu hale geldim yani yıllardır ikinci doğumdan sonra bile 46 kiloydum .şimdi görsen beni 60 duruyorum en fazla dar bir yapım var çok şükür ama tartıda 55 i görmek istiyorum inşallahY yagmur7968 155 e 66 fazla değil mi. Ideal kilon kaç. Ben senin şu anki kilonda yani 66 olsam manken gibi oluyorum :)
Teşekkür ederim ya utandırmayın beniAyyy masallahh sen simdiden mnkensin zaten:))
bencede manken gibisin 177 maşallah çok iyiTeşekkür ederim ya utandırmayın beni
yumurta en büyük kurtarıcı özellikle kahvaltıda değilmiMeyve daha çabuk acıktırır mış.yumurta ye tok tutar
olursun inşallah bu arada daha önce nasıl vrdin yazmıştn çocuklarda yazamadım .bende gece verdim gündüz bol yeşillikli yedim sabahları bol yumurta yedim istediğim herşeydende yedim ama akşam 6 dan sonra dikkatli olmak müthiş kilo verdiriyor benim metebolizmam harika aslında ablam bütün hafta sporla tatlıyı ağzına sürmeden 1 kilo verirdi ben tatlımı hiç kesmedim kilo verirken verebiliyorum çünkü bir kaç dilimi geçmezsem. birde yarış arkadaşm vardı faceden o hızlı verdi ben de iradem m zayıfya biraz ağır ağır verdim ama fazlası gitti şükürlr olsun.Karatayın dediği gibi gece kilo veriyorum gerçekten. Sabaha ka da r bi kaç kere Uyanıyorum tartılmamak için zor tutuyorum kendimi. Sabaha kadar kilo vermiş oluyorum. Ekmek yemedim hiç. Sabahları bir çay bardağı ceviz yedim iki gün balık yedim.sporda her gün yaptım yarına eksi 1700 olur muyum ki
evet gözünden hiç kaçmıyor ben zaten zor giriyorm çocuklardan takip edemiyorm pekNe kadar sıkı takipciyim dimi :) pissssşttt neredesiniz bakiyimmm
Neden bu kadar rahat olduğunu şimdi daha iyi anladım yani sen bi asilsan bütün milleti solda sıfır birakirsin:)olursun inşallah bu arada daha önce nasıl vrdin yazmıştn çocuklarda yazamadım .bende gece verdim gündüz bol yeşillikli yedim sabahları bol yumurta yedim istediğim herşeydende yedim ama akşam 6 dan sonra dikkatli olmak müthiş kilo verdiriyor benim metebolizmam harika aslında ablam bütün hafta sporla tatlıyı ağzına sürmeden 1 kilo verirdi ben tatlımı hiç kesmedim kilo verirken verebiliyorum çünkü bir kaç dilimi geçmezsem. birde yarış arkadaşm vardı faceden o hızlı verdi ben de iradem m zayıfya biraz ağır ağır verdim ama fazlası gitti şükürlr olsun.
Merak ettim bak simdiBir işe giristim, bu kadar vakit alacağını hesaplayamadım
Daha yolun başında yoruldumama bırakmak yok tabi :)
Biraz tamamlayayim sizinle de paylaşacağım
Biriside zencefili balla karistir dedi onu deniycemTaze zencefil. Oksurugu hemen keser. Birazcık kaynat limon la iç. Tadı acı ama etkili
Inicez canim merak etme :))Kızlar aslında bu grupta ben hariç kimse kilolu bile görünecek kiloda değil bideMislisse var ama oda benim kadar değildir bende 70 li kilolarda olmak ıstiyorum kizlar yaaa (((((60 olmayi hayal bile edememde 75 filan aahhha hhhh
yok canım estağfirullah okadar da değilNeden bu kadar rahat olduğunu şimdi daha iyi anladım yani sen bi asilsan bütün milleti solda sıfır birakirsin:)
mislisse geçmiş olsun bol karabiberli tavuk çorbasıda iyi geliyorBiriside zencefili balla karistir dedi onu deniycem
Kiz bildigin kiloluyum :)) bende basen cok ya ust bolgeme gore yani oyle cok abes degil ama rahatsiz ediyor sonucta onlari eritmek icin cok yuruyus yapmm lazim ....Kızlar aslında bu grupta ben hariç kimse kilolu bile görünecek kiloda değil bideMislisse var ama oda benim kadar değildir bende 70 li kilolarda olmak ıstiyorum kizlar yaaa (((((60 olmayi hayal bile edememde 75 filan aahhha hhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?