Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Neden Kilo veremediğiniZi kan tahlili yaparak mi ogrendiniz ?
Kan tahlili yaptirmistim demir eksikligim oldugunuda biliyordum demir ilacu veriyorlardı istah açıyor diye kullanmiyordum sonra bu bilgiye ulaşınca hem bu anlattiklarimi yaptım hemde demir ilacimi içmeye başladım bilmiyorum onun etkisimidir ama ben ona bağladım cabamin karşılığını da aldim cok şükür çünkü her türlü dikkat edip artı spor arti zumba leslie vs akliniza ne gelirse yapiyodum ama kiloda tık yoktu

Benim işler bitmek üzere aslinda yapsam bir dünya is var ama bugun de öyle yapıp yuruyusume cikicam derin temizlik olayina yarin sabah erken saatlerden itibaren girmeyi düşünüyorum sabah nu kararim degismezse tabi ki Mislisse cim yürüyüşe cikiyormuaun diye sormustun heralde bi ara onun da cevabi niteliğinde olsun diye etiketleyim dedim :)

sen bi de benim halimi gör 3 perdelik stand up gibiyim bi de sen maşallah 64 kilocuksun şu an regl dönemimdeyim tam bugün iştah bölümü ne bulup ne gördüysem yiyip içiyorum 5.takımdan atacaklar beni nerdeyse
Bak bizim boyle guldugumuze bakma biz kati kuralliyiz aslinda arti gorenin hakkindan geliyoz :)

Hic sorma ev de hasta ediyor suan beni heryer mikrop yuvasi sanki viruslu suan halilarimi elde yikiycam hava duzelsin halilarimi batirdilar hali yikamacilar bende bi derin temIlik yapicam perde koltuk ne varsa insallah hava ve ben duzeleyim de insallah camasur suyuyla yikicam evi

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Annemde çok kilolu ve ne yapsa veremiyor ? Ona tavsiye edeceğim.

Kizlar ben yemegimi yedim 1 tabak kuri fasulye ve icinde her bisey olan salata :) bidaha biseu yememeyi düşünüyorum 1 saatlik spor isinide hallettim yatana kadar bisey yememeyi basarirsam benden iyisi yok kizla r

Kızlar bugün dişçiye gittim, sonra kızlarla buluştuk. Çok faydalı şeyler yemedim hatta unlu mamüller yedim. Tatlı yedim. Çatlayacak kadar değil ama sonuçta yasak şeyler yedim. Yürüyemedim de ama ne yapayım bugün de böyle olsun. Yarın da yola çıkıyorum. Okuyamadım yazılanları kusura bakmayın

Yarın telefi etmeye çalış canım bidaha bisey yeme bitki cayi ic bol su ic ki sindirilsin devamini getirme yeter
Kızlar bugün diyet beni biraz halsiz bıraktı ( açım yaaa
Ah kiyamam aç kalma tatlım sağlıklı ve kilo yapmayan bir sürü sey var atistir onlardan

Yarın dikkat edersin ama yol için yanına bir şeyler hazırla ji à çıkınca yollarda diyetin bozulmasın canım
Şimdiden iyi yolculuklar
Yarın telefi etmeye çalış canım bidaha bisey yeme bitki cayi ic bol su ic ki sindirilsin devamini getirme yeter

Ah kiyamam aç kalma tatlım sağlıklı ve kilo yapmayan bir sürü sey var atistir onlardan
canim aslinda yedim ama nedense yet edi mesela az once elma yedim falan ama galiba gercek bir yemege ihtiyacim varrrr esim gelsin hemen yicem valla

I
Eşini beklemesen darilir mi ne kadar gec yersen o kadar iyi olmaz

Kizlar ben yemegimi yedim 1 tabak kuri fasulye ve icinde her bisey olan salata :) bidaha biseu yememeyi düşünüyorum 1 saatlik spor isinide hallettim yatana kadar bisey yememeyi basarirsam benden iyisi yok kizla r
Supersin hadi bakalim simdiden basarilar ne guzel sporuda halletmissin aferin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…