Gecmis olsun oncelikle lafi uzatmiycam bugunu odul say annenin orda bol bol spor yap dengelr o merak etme simdiden iyi yolculuklar canim ...Kızlar bugün dişçiye gittim, sonra kızlarla buluştuk. Çok faydalı şeyler yemedim hatta unlu mamüller yedim. Tatlı yedim. Çatlayacak kadar değil ama sonuçta yasak şeyler yedim. Yürüyemedim deama ne yapayım bugün de böyle olsun. Yarın da yola çıkıyorum. Okuyamadım yazılanları kusura bakmayın
Sen nasillsin bebis nasıl iyiles artik:)))Supersin hadi bakalim simdiden basarilarne guzel sporuda halletmissin aferin
Allah rahmet eylesinGidemiyorum cenaze çıktı kocamın akrabalardan allah rahmet eylesin.
Başınız sağolsun. Kizlr benim içinde güzel bir gündü ilk defa aksam yemegimi erkenden yiyebildim. Umarim bi kacamak yapmadan uyurum hepinize iyi aksamlarGidemiyorum cenaze çıktı kocamın akrabalardan allah rahmet eylesin.
Uyursun canim çay ic su ic kahve icBaşınız sağolsun. Kizlr benim içinde güzel bir gündü ilk defa aksam yemegimi erkenden yiyebildim. Umarim bi kacamak yapmadan uyurum hepinize iyi aksamlar
Simdi iyi gibiyim de bogazda agri ve halsizlik var hala ;(S
Sen nasillsin bebis nasıl iyiles artik:)))
Basiniz sagolsun allah rahmet eylesinGidemiyorum cenaze çıktı kocamın akrabalardan allah rahmet eylesin.
başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah.Gidemiyorum cenaze çıktı kocamın akrabalardan allah rahmet eylesin.
Senin icin büyük başarı :))kızlar yoğun istek üzere koca bir yaş pasta yaptım yaparken bittr çikolatsndan 3 kıtçık yedim ama pasta yemeğe niyetim yok akşam yemeğimide 8 de yedim bir şey yemeden yatarsam süperim gerçi şimdi bir avuç leblebi yiyorum yaş pastadan iyidir değilmi
inşallah yapmazsın canım erken yatki fırsatın olmasın yemeğeBaşınız sağolsun. Kizlr benim içinde güzel bir gündü ilk defa aksam yemegimi erkenden yiyebildim. Umarim bi kacamak yapmadan uyurum hepinize iyi aksamlar
bencede inşallah kaçamaksz uyurum 64 ü görmeyi çok istiyorum bu hafta .senin nasıl gidiyor tartıldınmı hiçSen
Senin icin büyük başarı :))
Biz senden cok istiyoruz 64 u gormeni :)) tartilmadim ama yarin tartilmayi düşünüyorum gerçi şimdi regl dönemi 3. Gunum ama olsun bi fikrm olur benim cok guzel gidiyor yemegi 5 bucukta yedim ve başka hic bisey yemedim eltimden bi tabak lokma tatlısı geldi tadina bile bakmadim yesil cay demledim onu içiyorum su içiyorum :))bencede inşallah kaçamaksz uyurum 64 ü görmeyi çok istiyorum bu hafta .senin nasıl gidiyor tartıldınmı hiç
Aa başınız sağolsunGidemiyorum cenaze çıktı kocamın akrabalardan allah rahmet eylesin.
Mümkün degil cocuklarla ancaa 1. 2 gibi yatiyorum ama bu saate kadar fresiz geldm yarin bi tartlsam kesn iyi bi eksik çıkar eminim aksam yememek çok etkiliyo beni :) hatta 65 olunca diyeti birakip istedigm gibi yiyip aksam keserekmi versem kalani diyoruminşallah yapmazsın canım erken yatki fırsatın olmasın yemeğe
Bende gündüz ne yersem yiyim aksam yemeyince veriyodum eskiden ama şimdi mümkün olmuyo çünkü aksam ve hatta gece emziriyorum. Hiç yemeden yapamıyorum.Mümkün degil cocuklarla ancaa 1. 2 gibi yatiyorum ama bu saate kadar fresiz geldm yarin bi tartlsam kesn iyi bi eksik çıkar eminim aksam yememek çok etkiliyo beni :) hatta 65 olunca diyeti birakip istedigm gibi yiyip aksam keserekmi versem kalani diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?