Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Gecmis olsun oncelikle lafi uzatmiycam bugunu odul say annenin orda bol bol spor yap dengelr o merak etme simdiden iyi yolculuklar canim ...

kızlar yoğun istek üzere koca bir yaş pasta yaptım yaparken bittr çikolatsndan 3 kıtçık yedim ama pasta yemeğe niyetim yok akşam yemeğimide 8 de yedim bir şey yemeden yatarsam süperim gerçi şimdi bir avuç leblebi yiyorum yaş pastadan iyidir değilmi

Sen
Senin icin büyük başarı :))

bencede inşallah kaçamaksz uyurum 64 ü görmeyi çok istiyorum bu hafta .senin nasıl gidiyor tartıldınmı hiç
Biz senden cok istiyoruz 64 u gormeni :)) tartilmadim ama yarin tartilmayi düşünüyorum gerçi şimdi regl dönemi 3. Gunum ama olsun bi fikrm olur benim cok guzel gidiyor yemegi 5 bucukta yedim ve başka hic bisey yemedim eltimden bi tabak lokma tatlısı geldi tadina bile bakmadim yesil cay demledim onu içiyorum su içiyorum :))

Merhaba bayanlar :)

Bende diyete eşimle birlikte başladım. Bu aksam beraber yoğurt yedik. İçinde çörek otu nane ve zeytin yağı var. Bir haslanmis yumurta ve meyve yedik.
Benim yaşım 28
16 aylık bir erkek çocuğum var. Hala emziriyorum. Çok şükür.
Herkese başarılar :)

inşallah yapmazsın canım erken yatki fırsatın olmasın yemeğe
Mümkün degil cocuklarla ancaa 1. 2 gibi yatiyorum ama bu saate kadar fresiz geldm yarin bi tartlsam kesn iyi bi eksik çıkar eminim aksam yememek çok etkiliyo beni :) hatta 65 olunca diyeti birakip istedigm gibi yiyip aksam keserekmi versem kalani diyorum

Bende gündüz ne yersem yiyim aksam yemeyince veriyodum eskiden ama şimdi mümkün olmuyo çünkü aksam ve hatta gece emziriyorum. Hiç yemeden yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…