- 12 Aralık 2015
- 1.291
- 1.105
- 63
- 37
hoş geldin canım ben de yeniyim pazar günü kilo bildiricem ilk kez
Alalh bağışlasın oğlunu maşallah diyelim
Sabah 1 yumurta 4-5 tane zeytin, 2 lokma da acma yedim :)) ama ben zeytin çok severim. 4-5 le kalmaz bu . Gördükçe ağzıma atarım. Kilo vermeme bir zararı olmaz sanırım. :)))
Menu bildirimi şartımız yok canımgünaydın güzel anneler
ben regl döneminde olduğum için geçtiğimiz iki gün diyet yapamadım o yüzden de ne yediğimi bildirmedim hiç hep cıssss şeyler çünkü.. bugün kaldığım yerden devam ediyorum akşam ya da yarın sabah bildiririm menümü
Hos geldin canim nerde oturuyosun boyun kac oyle cok bi kilonda yokmuş yani bizr bakarak tabi:)Sabah 1 yumurta 4-5 tane zeytin, 2 lokma da acma yedim :)) ama ben zeytin çok severim. 4-5 le kalmaz bu . Gördükçe ağzıma atarım. Kilo vermeme bir zararı olmaz sanırım. :)))
canım siyah zeytine nazaran yeşil zeytini tercih et, bi de en az bi saat zeytinlerini suda beklet (tuzunu atsın)
Hoşbulduk canım :)Hos geldin canim nerde oturuyosun boyun kac oyle cok bi kilonda yokmuş yani bizr bakarak tabi:)
Evett yaa en iyisi meyve kurusu metabolizma yida calistiriyohoş geldin canım ben de yeniyim pazar günü kilo bildiricem ilk kez
Alalh bağışlasın oğlunu maşallah diyelim
Oluyo canım yaaaabi de sana olan oluyo çikolata süt falan da yapmıyor tatlı aşerdiğinde hurma gibi bişey ye kuru meyve falan ama onu da ölçülü ye
bayıldım bu fikreMümkün degil cocuklarla ancaa 1. 2 gibi yatiyorum ama bu saate kadar fresiz geldm yarin bi tartlsam kesn iyi bi eksik çıkar eminim aksam yememek çok etkiliyo beni :) hatta 65 olunca diyeti birakip istedigm gibi yiyip aksam keserekmi versem kalani diyorum
bitmiyor canım bakalım bugün menüde hangi zararlı varIyi olmaz mikiz gercekten senn isin zor ya ev istegi bitmiyor degilmi
canım hoşgeldin aramıza isminde pek hoşmuşSabah 1 yumurta 4-5 tane zeytin, 2 lokma da acma yedim :)) ama ben zeytin çok severim. 4-5 le kalmaz bu . Gördükçe ağzıma atarım. Kilo vermeme bir zararı olmaz sanırım. :)))
katılıyorum sana gece bir bardak tarçınlı süt içtim ertesi günü de etkiliyor tatlı istemiyor canım.bu arada sen ne durumdasın pazar 64 ü görücez demi@cicisko F feyzax
Gece illaki bir şey yeme ihtiyacı hissediyorsaniz tarçınlı sut icebilirsiniz. Yada yoğurt yiyebilirsiniz. İçine 1 meyve doğrayıp. Karatay cikaramellim06 şimdi meyve sabah yenir diyecek ama başka bir şey yemenizden iyidir :)
Kızlar ben kendimi hiç hissetmiyorum ya. Dün akşam bi de kaynanamda yedim. Onların da günü vardı. Neler yapmış nelermidem bulandı o kadar çok yedim akşam 7 de. Sabah kahvaltı hafif yaptım şimdi de hafif yedim ama tahin helvası nerdeyse üç kibrit kutusu yedim. Midem şişti. Kendimi kaybettim ya. Ipin ucunu kaçırıyorum. Nerdeyse vazgeçcem öyle motivasyonum bozuldu ki. Oğlum kalkınca yürüyüşe gitcem.
canım hoşgeldin aramıza isminde pek hoşmuşkarataydan dinlemiştim bir dilim ekmek yerine kırk zeytin yiyin die
kızlar bugün çok iyi hissediyorum eşimin ısrarlarına rağmen bir dilim bile pasta yemededim üzerine 100 ip atladım azcıkta mekik çektimmbu hafta kararlıyım o 64 tartıda görülücek
Ayayyyyy Y yagmur7968 gtti karamellim geldi kiz noluyor sana bak çok kızdırdın beniKızlar ben kendimi hiç hissetmiyorum ya. Dün akşam bi de kaynanamda yedim. Onların da günü vardı. Neler yapmış nelermidem bulandı o kadar çok yedim akşam 7 de. Sabah kahvaltı hafif yaptım şimdi de hafif yedim ama tahin helvası nerdeyse üç kibrit kutusu yedim. Midem şişti. Kendimi kaybettim ya. Ipin ucunu kaçırıyorum. Nerdeyse vazgeçcem öyle motivasyonum bozuldu ki. Oğlum kalkınca yürüyüşe gitcem.
Vay vay vayyyy gozlerime inanamıyorum supersin valla helal sana 63 u birak 50leride görürsün sen birazcık böyle sabretsenkızlar bugün çok iyi hissediyorum eşimin ısrarlarına rağmen bir dilim bile pasta yemededim üzerine 100 ip atladım azcıkta mekik çektimmbu hafta kararlıyım o 64 tartıda görülücek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?