Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Teşekkür ederim canimmm :) Hoşbulduk.

Biz aynı zamanlı hareket edeceğiz. Bildiğin es zamanli kilo vereceğiz. :))

Benim en temel amacım kilo vermekten ziyade sağlıklı beslenmek. Bunun içinde ekmeği minimum tüketmek. Bunu başarabilirsem benden bi 5 kilo gider herhalde : D hehehe

hoş geldin canım ben de yeniyim pazar günü kilo bildiricem ilk kez

Alalh bağışlasın oğlunu maşallah diyelim

Sabah 1 yumurta 4-5 tane zeytin, 2 lokma da acma yedim :)) ama ben zeytin çok severim. 4-5 le kalmaz bu . Gördükçe ağzıma atarım. Kilo vermeme bir zararı olmaz sanırım. :)))

Sabah 1 yumurta 4-5 tane zeytin, 2 lokma da acma yedim :)) ama ben zeytin çok severim. 4-5 le kalmaz bu . Gördükçe ağzıma atarım. Kilo vermeme bir zararı olmaz sanırım. :)))

canım siyah zeytine nazaran yeşil zeytini tercih et, bi de en az bi saat zeytinlerini suda beklet (tuzunu atsın)

Menu bildirimi şartımız yok canım

Hos geldin canim nerde oturuyosun boyun kac oyle cok bi kilonda yokmuş yani bizr bakarak tabi:)
Hoşbulduk canım :)
Boyum 1.69
Denizlide oturuyorum.
Kilom yok gibi görünür de esasen 55-58 arası bir kiloda olmam gerek benim. Yoksa yüzüm şişiyor. Kendimi çok ağır hissediyorum. O yüzden Size katıldım. Doğumda 20 kilo aldım. Bu kadarı kaldı işte. Onları da versem kuş gibi olacağım. :))

Evett yaa en iyisi meyve kurusu metabolizma yida calistiriyo

bayıldım bu fikre

canım hoşgeldin aramıza isminde pek hoşmuşkarataydan dinlemiştim bir dilim ekmek yerine kırk zeytin yiyin die

katılıyorum sana gece bir bardak tarçınlı süt içtim ertesi günü de etkiliyor tatlı istemiyor canım.bu arada sen ne durumdasın pazar 64 ü görücez demi

Kızlar ben kendimi hiç hissetmiyorum ya. Dün akşam bi de kaynanamda yedim. Onların da günü vardı. Neler yapmış neler midem bulandı o kadar çok yedim akşam 7 de. Sabah kahvaltı hafif yaptım şimdi de hafif yedim ama tahin helvası nerdeyse üç kibrit kutusu yedim. Midem şişti. Kendimi kaybettim ya. Ipin ucunu kaçırıyorum. Nerdeyse vazgeçcem öyle motivasyonum bozuldu ki. Oğlum kalkınca yürüyüşe gitcem.

canım sakın bırakma çok hızlı kilo vermişsin muhtemelen bırakırsan daha fazlasını alacaksın

dün ve bugünü kabullen ve önümüzdeki günlere bak.. sana önerim yapay şekerli şeylerden uzaklaş protein ve sebze ağırlıklı bi diyete yönel.. meyven de sınırlı olsun.. aç kalma ama acıktığında yediğin şeyleri iyi seç bunlar hep protein içeren şeyler olmalı ki şekerin debgelensin onun dışında ana öğünlerinde sebze de yiyebilirsin.. ama ara öğünlerinde meyve dahi yeme.. peynir ye süt iç.. meyve illaki yiceksen ana öğüne başlarken yiyebilirsin bi 10 dk önce falan

canım hoşgeldin aramıza isminde pek hoşmuşkarataydan dinlemiştim bir dilim ekmek yerine kırk zeytin yiyin die

Hoşbulduk canım. Seninde ismin çok hoş :)) karatay takipcisiyim zaten ben. Zeytini yerken arada çekirdeğini de yutun diyodu. O kadar zeytin sever biri. Bende zeytinciyim. Duyduğuma göre zeytin hiç kilo yapmazmış. Bol bol yiyelim o yüzden :))

kızlar bugün çok iyi hissediyorum eşimin ısrarlarına rağmen bir dilim bile pasta yemededim üzerine 100 ip atladım azcıkta mekik çektimm bu hafta kararlıyım o 64 tartıda görülücek

Nefine cok iyi hakim olmussun :) ben olsam yerdim valla.

Ben spor merkezine üyeyim ama yüzmeye dahi gidemiyorum. Malum bebisim var. Ben spor adına. ne tür birseyler yapsam bilemedim.

Ayayyyyy Y yagmur7968 gtti karamellim geldi kiz noluyor sana bak çok kızdırdın beni

kızlar bugün çok iyi hissediyorum eşimin ısrarlarına rağmen bir dilim bile pasta yemededim üzerine 100 ip atladım azcıkta mekik çektimm bu hafta kararlıyım o 64 tartıda görülücek
Vay vay vayyyy gozlerime inanamıyorum supersin valla helal sana 63 u birak 50leride görürsün sen birazcık böyle sabretsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…