Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kızlar sayenizde pazarları iple çekiyorum yalnız benim eşim cumartesileri evde olduğundan biz Hep dışarda oluyoruz. Sabah evde éni konu kahvaltı sonra dışarda yemek derken benim en çok yediğim gün cumartesi oluyo ve pazar tartı günü valla hep bi kalp carpintisiyla çıkıyorum tartı ya

Iyi olmaz mi kiz gercekten senn isin zor ya ev istegi bitmiyor degilmi

Seninde isin zormus pazar tatilmi esinin peki?

Hosgeldin diyelim o zamn sartlari okuduguna sevindim herhangi bir gruba dahilmisin ?

Vay vay lokma tatlisinin bile tadina bakmadin demek sen bu hafta beni gecicen ya ;( esim zorla tatli yedirdi bana istahin yok biranonce kendine gel diye ..helal olsun sana eltin ve kaynannla beraber misin ?

Gidemiyorum cenaze çıktı kocamın akrabalardan allah rahmet eylesin.
Basın sağolsun, Allah rahmet eylesin

Bugün tartıya bir çıkayım dedim beynimden vurulmuşa döndüm
Sonra 2 3 saat geçti ve adet oldum! Meğer gördüğüm +1 buymus.
Bende bir şey yemeden ne oldu böyle diye kara kara düşünüyordum. Şimdi mutluyum :)

Vay vay lokma tatlisinin bile tadina bakmadin demek sen bu hafta beni gecicen ya ;( esim zorla tatli yedirdi bana istahin yok biranonce kendine gel diye ..helal olsun sana eltin ve kaynannla beraber misin ?
Çünkü yatana kadar bisey yemiycem diye kendime söz verdim.ve tuttum sözümü 3 katlı aile apartmani 1m kat eltim 2.kat kaynanam 3. Kat ben sen hastasin toparlanman lazim abartmadan yediysen biseu olmaz

Bende gündüz ne yersem yiyim aksam yemeyince veriyodum eskiden ama şimdi mümkün olmuyo çünkü aksam ve hatta gece emziriyorum. Hiç yemeden yapamıyorum.
Bende yapamadim malesef emziriyorum diye müthiş bi tatlı isteği var aşeriyo gibiyim aksamda k.valdm 1 paket cikolata verdi elime geldeee yeme tabi suan cookk pismanim. ;( ama emziriyorum bisey olmaz dimi yaaaa

Bende yapamadim malesef emziriyorum diye müthiş bi tatlı isteği var aşeriyo gibiyim aksamda k.valdm 1 paket cikolata verdi elime geldeee yeme tabi suan cookk pismanim. ;( ama emziriyorum bisey olmaz dimi yaaaa
Olur tabiki :) emziriyorum da bahanen olmasın. Ceviz ye kuru üzüm ye faydali bir şey ye ki sütüne de faydali şey geçsin

Evde meyve kurusu yiyordum bu aksam bi kaza kurbanı oldum ve bide kanamam basladi birazda onun etkisiyle dayanamadim sanirim. Yarın dr.a gitcem umarim bi sorun yoktur iki ayı geçti ama hala kanamam var toplam 10 gün filan kesildi çok halsiz birakiyo beniii insallah biseh çıkmaz

hoş geldin canım ben de yeniyim pazar günü kilo bildiricem ilk kez

Alalh bağışlasın oğlunu maşallah diyelim

Oluyo canım yaaaa bi de sana olan oluyo çikolata süt falan da yapmıyor tatlı aşerdiğinde hurma gibi bişey ye kuru meyve falan ama onu da ölçülü ye

günaydın güzel anneler

ben regl döneminde olduğum için geçtiğimiz iki gün diyet yapamadım o yüzden de ne yediğimi bildirmedim hiç hep cıssss şeyler çünkü.. bugün kaldığım yerden devam ediyorum akşam ya da yarın sabah bildiririm menümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…