Iyi olmaz mikızlar yoğun istek üzere koca bir yaş pasta yaptım yaparken bittr çikolatsndan 3 kıtçık yedim ama pasta yemeğe niyetim yok akşam yemeğimide 8 de yedim bir şey yemeden yatarsam süperim gerçi şimdi bir avuç leblebi yiyorum yaş pastadan iyidir değilmi
Seninde isin zormus pazar tatilmi esinin peki?Kızlar sayenizde pazarları iple çekiyorum yalnız benim eşim cumartesileri evde olduğundan biz Hep dışarda oluyoruz. Sabah evde éni konu kahvaltı sonra dışarda yemek derken benim en çok yediğim gün cumartesi oluyo ve pazar tartı günüvalla hep bi kalp carpintisiyla çıkıyorum tartı ya
Hosgeldin diyelim o zamn sartlari okuduguna sevindim herhangi bir gruba dahilmisin ?Merhaba bayanlar :)
Bende diyete eşimle birlikte başladım. Bu aksam beraber yoğurt yedik. İçinde çörek otu nane ve zeytin yağı var. Bir haslanmis yumurta ve meyve yedik.
Benim yaşım 28
16 aylık bir erkek çocuğum var. Hala emziriyorum. Çok şükür.
Herkese başarılar :)
Vay vay lokma tatlisinin bile tadina bakmadin demek sen bu hafta beni gecicen ya ;( esim zorla tatli yedirdi bana istahin yok biranonce kendine gel diye ..helal olsun sana eltin ve kaynannla beraber misin ?Biz senden cok istiyoruz 64 u gormeni :)) tartilmadim ama yarin tartilmayi düşünüyorum gerçi şimdi regl dönemi 3. Gunum ama olsun bi fikrm olur benim cok guzel gidiyor yemegi 5 bucukta yedim ve başka hic bisey yemedim eltimden bi tabak lokma tatlısı geldi tadina bile bakmadim yesil cay demledim onu içiyorum su içiyorum :))
evet ama pazar evde oluyoruz genelde bi de tarti gunu gecince bi rahat oluyo insanSeninde isin zormus pazar tatilmi esinin peki?
Iyi gecelerKizlar benim kizyatmisken ben de yatiyorum yiruldum simdiden herkese iyi geceler ....
Basın sağolsun, Allah rahmet eylesinGidemiyorum cenaze çıktı kocamın akrabalardan allah rahmet eylesin.
Çünkü yatana kadar bisey yemiycem diye kendime söz verdim.ve tuttum sözümü 3 katlı aile apartmani 1m kat eltim 2.kat kaynanam 3. Kat ben sen hastasin toparlanman lazim abartmadan yediysen biseu olmazVay vay lokma tatlisinin bile tadina bakmadin demek sen bu hafta beni gecicen ya ;( esim zorla tatli yedirdi bana istahin yok biranonce kendine gel diye ..helal olsun sana eltin ve kaynannla beraber misin ?
Bende yapamadim malesefBende gündüz ne yersem yiyim aksam yemeyince veriyodum eskiden ama şimdi mümkün olmuyo çünkü aksam ve hatta gece emziriyorum. Hiç yemeden yapamıyorum.
Olur tabiki :) emziriyorum da bahanen olmasın. Ceviz ye kuru üzüm ye faydali bir şey ye ki sütüne de faydali şey geçsinBende yapamadim malesefemziriyorum diye müthiş bi tatlı isteği var aşeriyo gibiyim aksamda k.valdm 1 paket cikolata verdi elime geldeee yeme tabi suan cookk pismanim. ;( ama emziriyorum bisey olmaz dimi yaaaa
Evde meyve kurusu yiyordum bu aksam bi kaza kurbanı oldum ve bide kanamam basladi birazda onun etkisiyle dayanamadim sanirim. Yarın dr.a gitcem umarim bi sorun yoktur iki ayı geçti ama hala kanamam var toplam 10 gün filan kesildicicisko F feyzax
Gece illaki bir şey yeme ihtiyacı hissediyorsaniz tarçınlı sut icebilirsiniz. Yada yoğurt yiyebilirsiniz. İçine 1 meyve doğrayıp. Karatay cikaramellim06 şimdi meyve sabah yenir diyecek ama başka bir şey yemenizden iyidir :)
Allah geride kalanlara sabır versin ne denir ki ateş düştüğü yeri yakarGünaydın arkadaşlar. Rahmetliyi tanımıyorum ama çocuklarını biliyorum. Allah sabır versin. Böyle durumlarda ne denir bilmiyorum. Sağolun siz de.
Merhaba bayanlar :)
Bende diyete eşimle birlikte başladım. Bu aksam beraber yoğurt yedik. İçinde çörek otu nane ve zeytin yağı var. Bir haslanmis yumurta ve meyve yedik.
Benim yaşım 28
16 aylık bir erkek çocuğum var. Hala emziriyorum. Çok şükür.
Herkese başarılar :)
Bende yapamadim malesefemziriyorum diye müthiş bi tatlı isteği var aşeriyo gibiyim aksamda k.valdm 1 paket cikolata verdi elime geldeee yeme tabi suan cookk pismanim. ;( ama emziriyorum bisey olmaz dimi yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?