Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

katılıyorum sana gece bir bardak tarçınlı süt içtim ertesi günü de etkiliyor tatlı istemiyor canım.bu arada sen ne durumdasın pazar 64 ü görücez demi
Bugün reglin 2. Günü, tartı da işler felaket :) ama hareketlilik ve beslenme fena gitmiyor. Disaridayim bugün de kosturuyorum islere. Aksamustu anneme geçer oradan da yürüyüşe giderim diye hayal kuruyorum :) bakalım... yetisirim inşallah.

Giden gitti. Bol su iç. Kaldığın yerden devam et sen herkesten iyi biliyorsun zaten ne yapacağını :)

Canım çok doğru söylüyorsun. Dediklerini yaparak kilo verdim zaten ama hiç kaçamak yapmamıştım özellikle Son hafta. Meyve bir tane ya yiyiyorum ya yemiyorum akşam 6.30 dan sonra hiç bir şey yemiyorum. Sebze et tavuk balık yumurta süt vs besleniyorum ama işte iki gün cozuttum :)

Ayayyyyy @JoleYa gtti karamellim geldi kiz noluyor sana bak çok kızdırdın beni
Puff ya hiç kaçamak yapmayacaktım işte bi yaptım ucu kaçtı. Joleya oldum valla. Kınadım mı ne yaptım :)

Aynen canım desteğe ihtiyacım vardı biraz motivem düştü işte

Ya karamel yapma olsun kacirdin bikere devam yuruyuse spora hadi bakalim ne guzel 2 saat yurumussun iste yarin kaldigin yerden devam et bozma bende bugun 200 arti ciktim miralimi bizuyomuyum hic bak

Son düzenleme:
Diyeti biraktin mi ki cozuttun sen nasil oldu cok mu yedin ?

Nefine cok iyi hakim olmussun :) ben olsam yerdim valla.

Ben spor merkezine üyeyim ama yüzmeye dahi gidemiyorum. Malum bebisim var. Ben spor adına. ne tür birseyler yapsam bilemedim.
Ben leslie yapiyorum benim fixtir leslie 3 fast mil evde yuruyus yapmanin en keyifli yani yeni baslarsan direk 3 mil yap fast yapma super bisey en az 4 gun yapmaya calis

Bencede benim tanidigim karamel yapmaz kotu seyler

Kizlar nasilsiniz nasil gidiyor ben bugun biraz daha iyiyim kizo dra goturdum insallah yarin birazdaha iyi olacagim ve yuruyusume baslayacagim simdiden arti 200 um bunu eksiye cevirip daha eksi gormem lazim bakalim napicam allah yardimcimiz olsun

Kizlar bende iyi gidiyor cok şükür tarrida bi miktar arti görsem de motivasyon ulu bozmuyorim çünkü regl donemim 1 saat 10 dakika yürüyüş yaptim saat 6 olmadan yemegimii yiyip tıp yapacam :)

Ben yoğurt yiyorum. Benim açlık krizimin nedeni belli oldu gece regl oldum

Bende yapamadim malesef emziriyorum diye müthiş bi tatlı isteği var aşeriyo gibiyim aksamda k.valdm 1 paket cikolata verdi elime geldeee yeme tabi suan cookk pismanim. ;( ama emziriyorum bisey olmaz dimi yaaaa
Canım yemesen iyiymiş :) yani benimde özellikle emzirme sonrası iştahım açıliyo ama kendimi tutuyorum. Ufak tefek 3-4 badem falan atıyorum ağzıma. Neyse artık olan olmuş önümüzdeki maçlara bakcaz :))

Kizlar bisey duydum.ve baya araştırdım yemeklerden sonra sabah ve akşam sarımsak yutmak kilo vermeye acayip yardimci oluyormua isterseniz birazda kendiniz araştırın ben dünden beri yapıyorum sarimsak yani sonucra dogal bisey denemeye değer diye düşünüyorum tok karna yutulacak hatta mümkünse gece yatarken yutulunca kacamak yapılsa dahi sabaha tartida artı görmezsiniz yazıyor

Canım yemesen iyiymiş :) yani benimde özellikle emzirme sonrası iştahım açıliyo ama kendimi tutuyorum. Ufak tefek 3-4 badem falan atıyorum ağzıma. Neyse artık olan olmuş önümüzdeki maçlara bakcaz :))
Emzirwn annelerin en büyük sıkıntısı bu malesef onunede geçmek çok zor en az hasarla atlatmaya çalışın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…