Bugün reglin 2. Günü, tartı da işler felaket :) ama hareketlilik ve beslenme fena gitmiyor. Disaridayim bugün de kosturuyorum islere. Aksamustu anneme geçer oradan da yürüyüşe giderim diye hayal kuruyorum :) bakalım... yetisirim inşallah.katılıyorum sana gece bir bardak tarçınlı süt içtim ertesi günü de etkiliyor tatlı istemiyor canım.bu arada sen ne durumdasın pazar 64 ü görücez demi
Kızlar ben kendimi hiç hissetmiyorum ya. Dün akşam bi de kaynanamda yedim. Onların da günü vardı. Neler yapmış nelermidem bulandı o kadar çok yedim akşam 7 de. Sabah kahvaltı hafif yaptım şimdi de hafif yedim ama tahin helvası nerdeyse üç kibrit kutusu yedim. Midem şişti. Kendimi kaybettim ya. Ipin ucunu kaçırıyorum. Nerdeyse vazgeçcem öyle motivasyonum bozuldu ki. Oğlum kalkınca yürüyüşe gitcem.
Canım çok doğru söylüyorsun. Dediklerini yaparak kilo verdim zaten ama hiç kaçamak yapmamıştım özellikle Son hafta. Meyve bir tane ya yiyiyorum ya yemiyorum akşam 6.30 dan sonra hiç bir şey yemiyorum. Sebze et tavuk balık yumurta süt vs besleniyorum ama işte iki gün cozuttum :)canım sakın bırakma çok hızlı kilo vermişsin muhtemelen bırakırsan daha fazlasını alacaksın
dün ve bugünü kabullen ve önümüzdeki günlere bak.. sana önerim yapay şekerli şeylerden uzaklaş protein ve sebze ağırlıklı bi diyete yönel.. meyven de sınırlı olsun.. aç kalma ama acıktığında yediğin şeyleri iyi seç bunlar hep protein içeren şeyler olmalı ki şekerin debgelensin onun dışında ana öğünlerinde sebze de yiyebilirsin.. ama ara öğünlerinde meyve dahi yeme.. peynir ye süt iç.. meyve illaki yiceksen ana öğüne başlarken yiyebilirsin bi 10 dk önce falan
Puff ya hiç kaçamak yapmayacaktım işte bi yaptım ucu kaçtı. Joleya oldum valla. Kınadım mı ne yaptım :)Ayayyyyy @JoleYa gtti karamellim geldi kiz noluyor sana bak çok kızdırdın beni
Aynen canım desteğe ihtiyacım vardı biraz motivem düştü işteBugün reglin 2. Günü, tartı da işler felaket :) ama hareketlilik ve beslenme fena gitmiyor. Disaridayim bugün de kosturuyorum islere. Aksamustu anneme geçer oradan da yürüyüşe giderim diye hayal kuruyorum :) bakalım... yetisirim inşallah.
Giden gitti. Bol su iç. Kaldığın yerden devam etsen herkesten iyi biliyorsun zaten ne yapacağını :)
Ya karamel yapma olsun kacirdin bikere devam yuruyuse spora hadi bakalim ne guzel 2 saat yurumussun iste yarin kaldigin yerden devam et bozma bende bugun 200 arti ciktim miralimi bizuyomuyum hic bakKızlar ben kendimi hiç hissetmiyorum ya. Dün akşam bi de kaynanamda yedim. Onların da günü vardı. Neler yapmış nelermidem bulandı o kadar çok yedim akşam 7 de. Sabah kahvaltı hafif yaptım şimdi de hafif yedim ama tahin helvası nerdeyse üç kibrit kutusu yedim. Midem şişti. Kendimi kaybettim ya. Ipin ucunu kaçırıyorum. Nerdeyse vazgeçcem öyle motivasyonum bozuldu ki. Oğlum kalkınca yürüyüşe gitcem.
Canim kizi dra goturdum 3 saatir drdaydim tahlil falan yeni geldim eve bende buraz iyiyim sukur siz nasilsiniz ?Mislisse nerdesin
Supersin aslina don karamelBu arada bugün tam iki saat yürüdüm. Her gün bir saat yürürdüm ya bugün ilk defa çok yürüdüm. Bu ceza yettti bana. Kendime gelmem lazım artık. Erimişmidir ki yedigim naneler :)
Diyeti biraktin mi ki cozuttun sen nasil oldu cok mu yedin ?Canım çok doğru söylüyorsun. Dediklerini yaparak kilo verdim zaten ama hiç kaçamak yapmamıştım özellikle Son hafta. Meyve bir tane ya yiyiyorum ya yemiyorum akşam 6.30 dan sonra hiç bir şey yemiyorum. Sebze et tavuk balık yumurta süt vs besleniyorum ama işte iki gün cozuttum :)
Puff ya hiç kaçamak yapmayacaktım işte bi yaptım ucu kaçtı. Joleya oldum valla. Kınadım mı ne yaptım :)
Aynen canım desteğe ihtiyacım vardı biraz motivem düştü işte
Ben leslie yapiyorum benim fixtir leslie 3 fast mil evde yuruyus yapmanin en keyifli yani yeni baslarsan direk 3 mil yap fast yapma super bisey en az 4 gun yapmaya calisNefine cok iyi hakim olmussun :) ben olsam yerdim valla.
Ben spor merkezine üyeyim ama yüzmeye dahi gidemiyorum. Malum bebisim var. Ben spor adına. ne tür birseyler yapsam bilemedim.
Bencede benim tanidigim karamel yapmaz kotu seylerBugün reglin 2. Günü, tartı da işler felaket :) ama hareketlilik ve beslenme fena gitmiyor. Disaridayim bugün de kosturuyorum islere. Aksamustu anneme geçer oradan da yürüyüşe giderim diye hayal kuruyorum :) bakalım... yetisirim inşallah.
Giden gitti. Bol su iç. Kaldığın yerden devam etsen herkesten iyi biliyorsun zaten ne yapacağını :)
Çok yememiştim bi kaç yasaklı yiyecek yedim. Akşam kaynanama bi gittim gözüm döndü her şey yedim midem bulandı.Diyeti biraktin mi ki cozuttun sen nasil oldu cok mu yedin ?
Tamam tavsiyeniZe hemen uycam. Şimdi indirdim Video yu youtube den :))Ben leslie yapiyorum benim fixtir leslie 3 fast mil evde yuruyus yapmanin en keyifli yani yeni baslarsan direk 3 mil yap fast yapma super bisey en az 4 gun yapmaya calis
Ben yoğurt yiyorum. Benim açlık krizimin nedeni belli oldu gece regl oldumcicisko F feyzax
Gece illaki bir şey yeme ihtiyacı hissediyorsaniz tarçınlı sut icebilirsiniz. Yada yoğurt yiyebilirsiniz. İçine 1 meyve doğrayıp. Karatay cikaramellim06 şimdi meyve sabah yenir diyecek ama başka bir şey yemenizden iyidir :)
Canım yemesen iyiymiş :) yani benimde özellikle emzirme sonrası iştahım açıliyo ama kendimi tutuyorum. Ufak tefek 3-4 badem falan atıyorum ağzıma. Neyse artık olan olmuş önümüzdeki maçlara bakcaz :))Bende yapamadim malesefemziriyorum diye müthiş bi tatlı isteği var aşeriyo gibiyim aksamda k.valdm 1 paket cikolata verdi elime geldeee yeme tabi suan cookk pismanim. ;( ama emziriyorum bisey olmaz dimi yaaaa
Emzirwn annelerin en büyük sıkıntısı bu malesef onunede geçmek çok zor en az hasarla atlatmaya çalışın kızlarCanım yemesen iyiymiş :) yani benimde özellikle emzirme sonrası iştahım açıliyo ama kendimi tutuyorum. Ufak tefek 3-4 badem falan atıyorum ağzıma. Neyse artık olan olmuş önümüzdeki maçlara bakcaz :))
Bizde iyiyiz hams olsun yemegimi yiyorum sporuda yaptım cok şükürCanim kizi dra goturdum 3 saatir drdaydim tahlil falan yeni geldim eve bende buraz iyiyim sukur siz nasilsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?