- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Bana aile hekimimz söylemiştiHmmm oda fena olmaz aslında bende saplarini pek yemiyordum
Niye beklemiyosunki valla ikigünde neler olmaz kızBu haftada ben dökülüyor gibiyim neyseki bu aksam yürüyüş yaptm ama ben bu pazar pek bisey beklemiyorum valla malesef yaa.
Ben onu gecen hafta yaşadım persembe tartildm yerimde sayiyodu gaza bi bstim pazara eksi 1bucuktuNiye beklemiyosunki valla ikigünde neler olmaz kız
Değilmi bende çok yaşadım onun için son güne kadar hızla devamBen onu gecen hafta yaşadım persembe tartildm yerimde sayiyodu gaza bi bstim pazara eksi 1bucuktu
Elinle mi bastin canim bence hic telaslanma uyku sersemi korkmustur o yuzden o kadar aglamistir elle yapilan baskidan ic kanama olmaz benceYa kizlar gecenin bu saatinde aysktayiz kiz yanimizda yatiyordu bugun, uyku sersemi esim yorgana ayagiyla dokununca kiz asagi dusuyor sanip aniden reflexle yanimda yatan kizimin yanlislikla karnina bastim sanirim elimle destek alip kalkayim derken agladi biraz 1 saat oldu nerdeyse simdi aglamiyoda korkuyorum esime de soyleyemedim korkudan takintili biraz o yuzden koluna bastim dedim uyku sersemi belki kolunada basmis olabilirim ama yok karnina bastim ic kanama falan olmz degilmi arkadaslar korkuyorum da ;((
Bu hafta takimda motivasyin düşüklüğü var gecen haftanin simarikligina kapıldık sanırım en yuksek rakam bu hafta yeni uyelerden gelir diye düşünüyorum bizim takimdan da turuncu iyi gidiyir sanki bu hafta öyle büyük bi rakam beklemiyorum recep ivedigin tabiriyle 300_500 300-500 :)))))Tubi bu hafta kim birinci olur tahminin varmı kimse renk vermio demi
Bu dedigini yaptiysan pazar günü kesinlikle eksi görme yolunda ilerliyorsun demektir helal sanaY yagmur7968 ben de açım ama canım çıktı yuruyecegim diye. Bu kadar zahmetten sonra midem almayana kadar su içer yatarım bizim bizdik uyursa :)
Benim taridim yok yikiyorum elimle parcaliyorum bol limon sıkıp yiyorumSu maydanoz u napiyoruz bir tam söyleyin bakim :)
Kaynatiyoruz mu, kaynar suya koyup bekletiyoruz mu? Birde pek sevmem maydanoz, limon falan bir şeyler daha koysam yanına daha iyi gider sanki. Hadi güzeller alayım bir tarifte yarın sabahtan içeyim
Canım elinle bastırmakla bi şey olmaz. Ben de yere düşürmüştüm yataktan. Dönemez sanmıştım, çok korkmuştum hastaneye götürdüm bi şey çılmamıştı çok şükür. Şimdi nasıl minikYa kizlar gecenin bu saatinde aysktayiz kiz yanimizda yatiyordu bugun, uyku sersemi esim yorgana ayagiyla dokununca kiz asagi dusuyor sanip aniden reflexle yanimda yatan kizimin yanlislikla karnina bastim sanirim elimle destek alip kalkayim derken agladi biraz 1 saat oldu nerdeyse simdi aglamiyoda korkuyorum esime de soyleyemedim korkudan takintili biraz o yuzden koluna bastim dedim uyku sersemi belki kolunada basmis olabilirim ama yok karnina bastim ic kanama falan olmz degilmi arkadaslar korkuyorum da ;((
Dün tartı da +1 dim, reglden diye düşünmekteyim, pazara kadar ak kara belli olur :)Bu hafta takimda motivasyin düşüklüğü var gecen haftanin simarikligina kapıldık sanırım en yuksek rakam bu hafta yeni uyelerden gelir diye düşünüyorum bizim takimdan da turuncu iyi gidiyir sanki bu hafta öyle büyük bi rakam beklemiyorum recep ivedigin tabiriyle 300_500 300-500 :)))))
Yaptım :) kazinarak uyandım ama olsun :) bir ara niyeti bozdum, çocuk uyandi bu bir işaret dedim :))Bu dedigini yaptiysan pazar günü kesinlikle eksi görme yolunda ilerliyorsun demektir helal sana
AhahahaDün tartı da +1 dim, reglden diye düşünmekteyim, pazara kadar ak kara belli olur :)
Yaptım :) kazinarak uyandım ama olsun :) bir ara niyeti bozdum, çocuk uyandi bu bir işaret dedim :))
Degilmi inan cok korktum sabah kalktigimda heryerim agriyodu ;( ne kadar sıktıysam kendimiElinle mi bastin canim bence hic telaslanma uyku sersemi korkmustur o yuzden o kadar aglamistir elle yapilan baskidan ic kanama olmaz bence
Tubicim ya alemsin valla yine guldurdun beniBu hafta takimda motivasyin düşüklüğü var gecen haftanin simarikligina kapıldık sanırım en yuksek rakam bu hafta yeni uyelerden gelir diye düşünüyorum bizim takimdan da turuncu iyi gidiyir sanki bu hafta öyle büyük bi rakam beklemiyorum recep ivedigin tabiriyle 300_500 300-500 :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?