Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

kimse yokmu benim karnım zil çalıyo doğal olarak uyumamz gereken saatte ayaktayz bu bıdıkla .yarın erkenden kaldırıcam yine bugün öğleye kadar uyuduk hemen düzen şaştı2si bir arada yaptım azıcık bastırır açlığımı herkese iyi geceler

Su maydanoz u napiyoruz bir tam söyleyin bakim :)
Kaynatiyoruz mu, kaynar suya koyup bekletiyoruz mu? Birde pek sevmem maydanoz, limon falan bir şeyler daha koysam yanına daha iyi gider sanki. Hadi güzeller alayım bir tarifte yarın sabahtan içeyim

Ya kizlar gecenin bu saatinde aysktayiz kiz yanimizda yatiyordu bugun, uyku sersemi esim yorgana ayagiyla dokununca kiz asagi dusuyor sanip aniden reflexle yanimda yatan kizimin yanlislikla karnina bastim sanirim elimle destek alip kalkayim derken agladi biraz 1 saat oldu nerdeyse simdi aglamiyoda korkuyorum esime de soyleyemedim korkudan takintili biraz o yuzden koluna bastim dedim uyku sersemi belki kolunada basmis olabilirim ama yok karnina bastim ic kanama falan olmz degilmi arkadaslar korkuyorum da ;((

Elinle mi bastin canim bence hic telaslanma uyku sersemi korkmustur o yuzden o kadar aglamistir elle yapilan baskidan ic kanama olmaz bence

Tubi bu hafta kim birinci olur tahminin varmı kimse renk vermio demi
Bu hafta takimda motivasyin düşüklüğü var gecen haftanin simarikligina kapıldık sanırım en yuksek rakam bu hafta yeni uyelerden gelir diye düşünüyorum bizim takimdan da turuncu iyi gidiyir sanki bu hafta öyle büyük bi rakam beklemiyorum recep ivedigin tabiriyle 300_500 300-500 :)))))

Benim taridim yok yikiyorum elimle parcaliyorum bol limon sıkıp yiyorum

Canım elinle bastırmakla bi şey olmaz. Ben de yere düşürmüştüm yataktan. Dönemez sanmıştım, çok korkmuştum hastaneye götürdüm bi şey çılmamıştı çok şükür. Şimdi nasıl minik

Dün tartı da +1 dim, reglden diye düşünmekteyim, pazara kadar ak kara belli olur :)
Bu dedigini yaptiysan pazar günü kesinlikle eksi görme yolunda ilerliyorsun demektir helal sana
Yaptım :) kazinarak uyandım ama olsun :) bir ara niyeti bozdum, çocuk uyandi bu bir işaret dedim :))

Tubicim ya alemsin valla yine guldurdun beni ben hasta olmasaydim gorurdun 300 500 u ;D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…