Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Uyuyo daha benimkide yataktan dustu bi ara nasiln dustugunu hala cozemedim kurban oldugum allah sanki uyudugu gibi alip yere koymustu ama o duydugum sesi ve gordugum goruntuyu hala unutamiyorum rabbim daha buyuk kazalardan ve belalardan muhafaza etsin insallah ....

Bu dedigini yaptiysan pazar günü kesinlikle eksi görme yolunda ilerliyorsun demektir helal sana
Gece benimde icim cok esildi bildiginiz kisirlik esmer bulgur varya ondan yedim sisirsin diye gece yatarken die oyi sisirdi sagolsun kizi ezicektimnerdeyse ;D

Kizlar herkese mutlu saglikli huzurlu bir cuma olsun insallah ....

ben saplarını bir taşım kaynatıp ılınınca bir bardak içiyorum fazlası emzirenlere tavsiye edilmiyo sanırım

Allah korusun canım ya ama bişey olsa belirti verirdi uyuduysa sorun yoktur inşallah.

Tubicim ya alemsin valla yine guldurdun beni ben hasta olmasaydim gorurdun 300 500 u ;D
:)))) yine görürüz inşallah iyilestin mi iyice
Ay canim benim ya sagolasin uyuduk cok sukur bisey yok gibi insallah olsa belli ederdi degil mi ?
tabi canim belli ederdi korkma o kadardan iç kanama gecirilse ohoooo :))
Gece benimde icim cok esildi bildiginiz kisirlik esmer bulgur varya ondan yedim sisirsin diye gece yatarken die oyi sisirdi sagolsun kizi ezicektimnerdeyse ;D
ahaha :)) kacta yedin bulguru kiz bulgur ödem yapar gece filan yeme
Bencede tahminin nedir siralama yap bi zahmet
siralama dedigim gibi bu hafta grup cok parlak degil yeni adaylardan iyi rakamlar gelir bide bayan JE atak yapacak gibi :)
Kizlar herkese mutlu saglikli huzurlu bir cuma olsun insallah ....
amin canim sanada insallah
tubi ve turuncu olabilir üçüncü olarak bende olabilirim hani
bence birinci sensin bu hafta o kadar lafin üstüne 13. Haftada bomba gibi bi dönüş yap hadi sustur bizi:))
kızlar ucundanda olsa 64 ü gördüm çooook mutluyum eee gece boşuna üzülmüşümkaçamak yaptım die yatmadan 100 ip atladım biraz mekik bir bardakta maydnoz suyu işlem tamam
Oh oh oh helal sana bak istiyimce nasil görüyorsun dimi

isteyince ve sizlerin sayesinde olucak inşallah tubicim buguruba girmesem salardım iyice veremesemde almadım en azından

Niye beklemiyosunki valla ikigünde neler olmaz kız
Eşim evde bugün sanki rejim tamamen bitti gitti hafta içi tartilmistim -500 du şimdi +200 tabi bende reglim. Yarinda çok hamarat bi yakınıma misafirim uzun zamandir gitmiyordum valla hiç tutamam kendimi ama aksam yemesem dengelerim birazda pazardan bi gun once olması kötü oldu bi daha c.tesiye program yapmicam ;(

Bu arada arkadaslar ben bi dönem diyetisyen eşliğinde zayiflamistim o zaman diyetsyenim bana her sabah tartil demisti eğer tartida + görürsen bi gün önce neyi eksik yaptığını düşün belki az su icmissindir belki fazla kati tuketip wc cikamamissindir filan dedi suan bende öyle yapiyorum sizede önerim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…