Canim ya bozmadin ya dua etDün tartı da +1 dim, reglden diye düşünmekteyim, pazara kadar ak kara belli olur :)
Yaptım :) kazinarak uyandım ama olsun :) bir ara niyeti bozdum, çocuk uyandi bu bir işaret dedim :))
Ay canim benim ya sagolasin uyuduk cok sukur bisey yok gibi insallah olsa belli ederdi degil mi ?Mislisse çık da bi haber ver telefon numaran olsa çaldiracam yanu:)
Uyuyo daha benimkide yataktan dustu bi ara nasiln dustugunu hala cozemedim kurban oldugum allah sanki uyudugu gibi alip yere koymustu ama o duydugum sesi ve gordugum goruntuyu hala unutamiyorum rabbim daha buyuk kazalardan ve belalardan muhafaza etsin insallah ....Canım elinle bastırmakla bi şey olmaz. Ben de yere düşürmüştüm yataktan. Dönemez sanmıştım, çok korkmuştum hastaneye götürdüm bi şey çılmamıştı çok şükür. Şimdi nasıl minik
Gece benimde icim cok esildi bildiginiz kisirlik esmer bulgur varya ondan yedim sisirsin diye gece yatarken die oyi sisirdi sagolsunBu dedigini yaptiysan pazar günü kesinlikle eksi görme yolunda ilerliyorsun demektir helal sana
Bencede tahminin nedir siralama yap bi zahmetTubi bu hafta kim birinci olur tahminin varmı kimse renk vermio demi
karamellim06 sen napiyosun günaydın bugun mu gidiyorsun Anne ne
Günaydın kızlar şimdi çıktık yola:)Karamelcim ciktinmi yola ?
Iyi yolculuklar canim tekmi gidiyosun esinlemi ?Günaydın kızlar şimdi çıktık yola:)
ben saplarını bir taşım kaynatıp ılınınca bir bardak içiyorum fazlası emzirenlere tavsiye edilmiyo sanırımSu maydanoz u napiyoruz bir tam söyleyin bakim :)
Kaynatiyoruz mu, kaynar suya koyup bekletiyoruz mu? Birde pek sevmem maydanoz, limon falan bir şeyler daha koysam yanına daha iyi gider sanki. Hadi güzeller alayım bir tarifte yarın sabahtan içeyim
Allah korusun canım ya ama bişey olsa belirti verirdi uyuduysa sorun yoktur inşallah.Ya kizlar gecenin bu saatinde aysktayiz kiz yanimizda yatiyordu bugun, uyku sersemi esim yorgana ayagiyla dokununca kiz asagi dusuyor sanip aniden reflexle yanimda yatan kizimin yanlislikla karnina bastim sanirim elimle destek alip kalkayim derken agladi biraz 1 saat oldu nerdeyse simdi aglamiyoda korkuyorum esime de soyleyemedim korkudan takintili biraz o yuzden koluna bastim dedim uyku sersemi belki kolunada basmis olabilirim ama yok karnina bastim ic kanama falan olmz degilmi arkadaslar korkuyorum da ;((
tubi ve turuncu olabilir üçüncü olarak bende olabilirim haniBencede tahminin nedir siralama yap bi zahmet
hayırlı yolculuklar canımGünaydın kızlar şimdi çıktık yola:)
:)))) yine görürüz inşallah iyilestin mi iyiceTubicim ya alemsin valla yine guldurdun beniben hasta olmasaydim gorurdun 300 500 u ;D
tabi canim belli ederdi korkma o kadardan iç kanama gecirilse ohoooo :))Ay canim benim ya sagolasin uyuduk cok sukur bisey yok gibi insallah olsa belli ederdi degil mi ?
ahaha :)) kacta yedin bulguru kiz bulgur ödem yapar gece filan yemeGece benimde icim cok esildi bildiginiz kisirlik esmer bulgur varya ondan yedim sisirsin diye gece yatarken die oyi sisirdi sagolsunkizi ezicektimnerdeyse ;D
siralama dedigim gibi bu hafta grup cok parlak degil yeni adaylardan iyi rakamlar gelir bide bayan JE atak yapacak gibi :)Bencede tahminin nedir siralama yap bi zahmet
amin canim sanada insallahKizlar herkese mutlu saglikli huzurlu bir cuma olsun insallah ....
bence birinci sensin bu hafta o kadar lafin üstüne 13. Haftada bomba gibi bi dönüş yap hadi sustur bizi:))tubi ve turuncu olabilir üçüncü olarak bende olabilirim hani
Oh oh oh helal sana bak istiyimce nasil görüyorsun dimikızlar ucundanda olsa 64 ü gördüm çooook mutluyum eee gece boşuna üzülmüşümkaçamak yaptım die yatmadan 100 ip atladım biraz mekik bir bardakta maydnoz suyu işlem tamam
isteyince ve sizlerin sayesinde olucak inşallah tubicim buguruba girmesem salardım iyice veremesemde almadım en azından:)))) yine görürüz inşallah iyilestin mi iyice
tabi canim belli ederdi korkma o kadardan iç kanama gecirilse ohoooo :))
ahaha :)) kacta yedin bulguru kiz bulgur ödem yapar gece filan yeme
siralama dedigim gibi bu hafta grup cok parlak degil yeni adaylardan iyi rakamlar gelir bide bayan JE atak yapacak gibi :)
amin canim sanada insallah
bence birinci sensin bu hafta o kadar lafin üstüne 13. Haftada bomba gibi bi dönüş yap hadi sustur bizi:))
Oh oh oh helal sana bak istiyimce nasil görüyorsun dimi
Evet bi kış boyuncakilo almamak da cok buyuk marifet bence :))isteyince ve sizlerin sayesinde olucak inşallah tubicim buguruba girmesem salardım iyice veremesemde almadım en azından
Eşim evde bugün sanki rejim tamamen bitti gitti hafta içi tartilmistim -500 du şimdi +200 tabi bende reglim. Yarinda çok hamarat bi yakınıma misafirim uzun zamandir gitmiyordum valla hiç tutamam kendimiNiye beklemiyosunki valla ikigünde neler olmaz kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?