Dene bakalım canım sonuç güzel olursa biz de deneyelim bizi haberdar et sonuçtanKizlar bisey duydum.ve baya araştırdım yemeklerden sonra sabah ve akşam sarımsak yutmak kilo vermeye acayip yardimci oluyormua isterseniz birazda kendiniz araştırın ben dünden beri yapıyorum sarimsak yani sonucra dogal bisey denemeye değer diye düşünüyorum tok karna yutulacak hatta mümkünse gece yatarken yutulunca kacamak yapılsa dahi sabaha tartida artı görmezsiniz yazıyor
O biraz zor canım çok iyi dediğim günde bile kaçamak vardr benim
Evef hep fazla cikar geneldeKızlar regl olduğunuzda tartı da bir fark oluyor mu?
Bende onu merak ettimya miden bulancak kadar yediysen baya karistirmissn demekki neyse olan olmus gecmisi fazla dusunme olur mu yarinda dengeledinmi tamamdir...Çok yememiştim bi kaç yasaklı yiyecek yedim. Akşam kaynanama bi gittim gözüm döndü her şey yedim midem bulandı.
Bugün iki saat yürüdüm belki telafi ederim diye
Evet vucut su tutuyor ya o yuzden o haftayi fazla kafana takma arti 1000 gr bile gosterdigi oluyor;(Kızlar regl olduğunuzda tartı da bir fark oluyor mu?
Supersin nazar degmesin bakalim ne kadar eksi cikacak bu haftaBizde iyiyiz hams olsun yemegimi yiyorum sporuda yaptım cok şükür
Yok gercekrwn bu hafta eksi beklemiyorum bugun artı 600le açtım gözümü gerci hafta arası yanıtlıyor ama hic kacamagim yok neden öyle oldi anlamadim inşallah bi suprpiz yaşarım pazaraSupersin nazar degmesin bakalim ne kadar eksi cikacak bu haftabenide gecersen sasmam valla
Alla alla yeni duyuyorum sen deniyomusun bi zarari olmaz diye dusunuyorum dnemekte fayda var aslindaKizlar bisey duydum.ve baya araştırdım yemeklerden sonra sabah ve akşam sarımsak yutmak kilo vermeye acayip yardimci oluyormua isterseniz birazda kendiniz araştırın ben dünden beri yapıyorum sarimsak yani sonucra dogal bisey denemeye değer diye düşünüyorum tok karna yutulacak hatta mümkünse gece yatarken yutulunca kacamak yapılsa dahi sabaha tartida artı görmezsiniz yazıyor
Bu haftada cok dikkat ediyosun aslinda aksam bisey yemiyosun icmiyosun neden arti ciktin ki o kadar merak ettim heee bence yaniltiyo tarti uyma sen ona insallah eksi gorecegizYok gercekrwn bu hafta arti beklemiyorum bugun artı 600le açtım gözümü gerci hafta arası yanıtlıyor ama hic kacamagim yok neden öyle oldi anlamadim inşallah bi suprpiz yaşarım pazara
Başladım dün bugun ikinci günüm bi zarari yok şimdilik faydasinin olup olmayacağını zaman gösterecekAlla alla yeni duyuyorum sen deniyomusun bi zarari olmaz diye dusunuyorum dnemekte fayda var aslinda
Disarda yuruyus imkaniniz olmadigi zaman kesinlikle yapmanizi oneriyorum ben rahatsizdim iyilesince hemen baslayacagim allah izin verirse ... hem sıkılastırıyor hem kilo verdiriyor bence yurumekten daha cok kcl yaktiriyor leslieTamam tavsiyeniZe hemen uycam. Şimdi indirdim Video yu youtube den :))
Bencede çünkü kendimden cok eminim bugün bi tane cikolatali gofrer yedim ama ne sabah ne aksam bi lokma ekmek yemedim sporuda yaptım bi etksii olmaz insallah regl den dolayi cok canm istedi sanırımBu haftada cok dikkat ediyosun aslinda aksam bisey yemiyosun icmiyosun neden arti ciktin ki o kadar merak ettim heee bence yaniltiyo tarti uyma sen ona insallah eksi gorecegiz
Aferin sana masallah sen baya konsantre oldun ben de kendime gelim insallah devam edicem cogu kisi zayifladigimi farkediyor olmayan pantolon bol gelmeye basladi bile kiyafetlerimden anliyorum artik kilonun gittigini durmak yok yola devam tubicim cok sukur hele bi 80 e insem varya super olcak insallah insek yani kim tutar biziKizlar bende iyi gidiyor cok şükür tarrida bi miktar arti görsem de motivasyon ulu bozmuyorim çünkü regl donemim 1 saat 10 dakika yürüyüş yaptim saat 6 olmadan yemegimii yiyip tıp yapacam :)
Ondan da arti gorebilirsin onun bi zarari olmaz merak etme regl dendir o arti canini sikma olduki bu hafta istedigin rakami goremedin gelecek hafta hem odemin gidecek hem daha eksi goreceksin inan banaBencede çünkü kendimden cok eminim bugün bi tane cikolatali gofrer yedim ama ne sabah ne aksam bi lokma ekmek yemedim sporuda yaptım bi etksii olmaz insallah regl den dolayi cok canm istedi sanırım
Ahh ahh hic sorma canim yaa ama sen benden daha cok yol katettin masallah bir an önce inmek ıstiyorum artik olmayan pantolonun bol gelmesi ne kadar güzel hem seninde birakma gibi bi lüksün yok bak ben senden önce inerim 80 e heeeAferin sana masallah sen baya konsantre oldun ben de kendime gelim insallah devam edicem cogu kisi zayifladigimi farkediyor olmayan pantolon bol gelmeye basladi bile kiyafetlerimden anliyorum artik kilonun gittigini durmak yok yola devam tubicim cok sukur hele bi 80 e insem varya super olcak insallah insek yani kim tutar bizi
Kirmizilim bana bilgilerini kac yaisndasin boyun kilon coluk cocuk neredesin bu bilgilerini ozelden atarmisin gecmise donmeyeyim not ediyorm daTamam tavsiyeniZe hemen uycam. Şimdi indirdim Video yu youtube den :))
Gorucez bakalim kim inecek once 80 eAhh ahh hic sorma canim yaa ama sen benden daha cok yol katettin masallah bir an önce inmek ıstiyorum artik olmayan pantolonun bol gelmesi ne kadar güzel hem seninde birakma gibi bi lüksün yok bak ben senden önce inerim 80 e heee
Yoo kimse joleyanin eline su dokemez ama bu hafta biraz dikkat ediyo gibi
Pazar gunu gorucez bakalim erimismi naneler acaba ?Bu arada bugün tam iki saat yürüdüm. Her gün bir saat yürürdüm ya bugün ilk defa çok yürüdüm. Bu ceza yettti bana. Kendime gelmem lazım artık. Erimişmidir ki yedigim naneler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?