Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ahh ahh hic sorma canim yaa ama sen benden daha cok yol katettin masallah bir an önce inmek ıstiyorum artik olmayan pantolonun bol gelmesi ne kadar güzel hem seninde birakma gibi bi lüksün yok bak ben senden önce inerim 80 e heee
Evet insallah birakma luksum yok bende de soyle bi huy var hersey biranonce olsun diyorum oyle seneye yayamiyorum yani dikkat etme konusunda bir ikikay sıkayım diyorum birsene devam etmektense eminim siz de boyle dusunuyosunuzdur da soyleyeyim dedim

Aynen bende öyleyim şimdi her çıktığımda biraz daha eksik görmek ıstiyorum ama ışte herşey istedigimiz gibi olmuyir

kızlar ben artk kendime yorum bile yapamıyorum dün geceki joleyadan eser yok bütün gün süper gitti bu saatte yine aynı kabusiyisimi ceza spor yapimm iğrenç maydonoz suyu içiym bütün gece

kız kesin kınadın beni yoksa sen ve kaçamak düşünemiyom bile

Canim kizi dra goturdum 3 saatir drdaydim tahlil falan yeni geldim eve bende buraz iyiyim sukur siz nasilsiniz ?
Gecmis olsun kuzu ya.
Çok yememiştim bi kaç yasaklı yiyecek yedim. Akşam kaynanama bi gittim gözüm döndü her şey yedim midem bulandı.
Bugün iki saat yürüdüm belki telafi ederim diye
Olmuştur telafi merak etme :)
Hadi bir dene bakalım. Çok faydalı ama hiç benlik deGil. Soymaya bile dayanamam
Kızlar regl olduğunuzda tartı da bir fark oluyor mu?
+1 fark ediyor bende.

Yok gercekrwn bu hafta eksi beklemiyorum bugun artı 600le açtım gözümü gerci hafta arası yanıtlıyor ama hic kacamagim yok neden öyle oldi anlamadim inşallah bi suprpiz yaşarım pazara
Canım bir maydonoz ye istersen ödem varsa atmanà yardimci olur

Kapuska yarinbende yapcam nasil yaptın
Lahana yapraklarını beş dakka kaynattım. Sonra soğuk suya aldım. Süzüp kestim kare kare. Üstüne biber salçası, domates salçası, tuz, bulgur, zeytin yağı ekledim. Karıştırdım. Sonra ocağa alıp kaynar su ekleyip pişirdim üzerine yoğurt döküp yedim. Çorba kasesinde yedim. Porsiyon küçülmüş oldu:)

kızlar ben artk kendime yorum bile yapamıyorum dün geceki joleyadan eser yok bütün gün süper gitti bu saatte yine aynı kabusiyisimi ceza spor yapimm iğrenç maydonoz suyu içiym bütün gece
Kınıyorum seni:))

Kapuskaya bayılırım karatayda faydalarını anlatmıştı geçen dinlemiştm ama niye bilmem teferruat lı geliyor sanırım çok nadir yaparım geçen gün yaptığn karnıbaha rdan yapıcam mutlaka .Bu arada kınamaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…