Evet insallah birakma luksum yok bende de soyle bi huy var hersey biranonce olsun diyorum oyle seneye yayamiyorum yani dikkat etme konusunda bir ikikay sıkayım diyorum birsene devam etmektenseAhh ahh hic sorma canim yaa ama sen benden daha cok yol katettin masallah bir an önce inmek ıstiyorum artik olmayan pantolonun bol gelmesi ne kadar güzel hem seninde birakma gibi bi lüksün yok bak ben senden önce inerim 80 e heee
Vayy bayagi gelisme var sendekızlar bugün çok iyi hissediyorum eşimin ısrarlarına rağmen bir dilim bile pasta yemededim üzerine 100 ip atladım azcıkta mekik çektimmbu hafta kararlıyım o 64 tartıda görülücek
Yarın yola çıkıyorum bi aksilik olmazsa.Pazar gunu gorucez bakalim erimismi naneler acaba ?
Kapuska yarinbende yapcam nasil yaptınYarın yola çıkıyorum bi aksilik olmazsa.
Bugün akşam kapuska yedim hayatımda ilk defa:) hem yaptım hem yedim. Ekmeksiz tabi. Bi kase de mercimek çorbası. Yarım kase de kıyma yedim. Kilo vercez diye menüye bak:)
Aynen bende öyleyim şimdi her çıktığımda biraz daha eksik görmek ıstiyorum ama ışte herşey istedigimiz gibi olmuyirEvet insallah birakma luksum yok bende de soyle bi huy var hersey biranonce olsun diyorum oyle seneye yayamiyorum yani dikkat etme konusunda bir ikikay sıkayım diyorum birsene devam etmektenseeminim siz de boyle dusunuyosunuzdur da soyleyeyim dedim
kız kesin kınadın beni yoksa sen ve kaçamak düşünemiyom bileCanım çok doğru söylüyorsun. Dediklerini yaparak kilo verdim zaten ama hiç kaçamak yapmamıştım özellikle Son hafta. Meyve bir tane ya yiyiyorum ya yemiyorum akşam 6.30 dan sonra hiç bir şey yemiyorum. Sebze et tavuk balık yumurta süt vs besleniyorum ama işte iki gün cozuttum :)
Puff ya hiç kaçamak yapmayacaktım işte bi yaptım ucu kaçtı. Joleya oldum valla. Kınadım mı ne yaptım :)
Aynen canım desteğe ihtiyacım vardı biraz motivem düştü işte
ayy çok utandım şimdiYoo kimse joleyanin eline su dokemez ama bu hafta biraz dikkat ediyo gibi
Gecmis olsun kuzu ya.Canim kizi dra goturdum 3 saatir drdaydim tahlil falan yeni geldim eve bende buraz iyiyim sukur siz nasilsiniz ?
Olmuştur telafi merak etme :)Çok yememiştim bi kaç yasaklı yiyecek yedim. Akşam kaynanama bi gittim gözüm döndü her şey yedim midem bulandı.
Bugün iki saat yürüdüm belki telafi ederim diye
Hadi bir dene bakalım. Çok faydalı ama hiç benlik deGil. Soymaya bile dayanamamKizlar bisey duydum.ve baya araştırdım yemeklerden sonra sabah ve akşam sarımsak yutmak kilo vermeye acayip yardimci oluyormua isterseniz birazda kendiniz araştırın ben dünden beri yapıyorum sarimsak yani sonucra dogal bisey denemeye değer diye düşünüyorum tok karna yutulacak hatta mümkünse gece yatarken yutulunca kacamak yapılsa dahi sabaha tartida artı görmezsiniz yazıyor
+1 fark ediyor bende.Kızlar regl olduğunuzda tartı da bir fark oluyor mu?
Bu haftada ben dökülüyor gibiyim neyseki bu aksam yürüyüş yaptm ama ben bu pazar pek bisey beklemiyorum valla malesef yaa.Yoo kimse joleyanin eline su dokemez ama bu hafta biraz dikkat ediyo gibi
Pazara iner sanırım tartı da fazla değil de aynı çıkıyorum şu anEvet vucut su tutuyor ya o yuzden o haftayi fazla kafana takma arti 1000 gr bile gosterdigi oluyor;(
Canım bir maydonoz ye istersen ödem varsa atmanà yardimci olurYok gercekrwn bu hafta eksi beklemiyorum bugun artı 600le açtım gözümü gerci hafta arası yanıtlıyor ama hic kacamagim yok neden öyle oldi anlamadim inşallah bi suprpiz yaşarım pazara
Iki gündür yiyorum hem kahvalti hem akşam insallah faydasi olurCanım bir maydonoz ye istersen ödem varsa atmanà yardimci olur
Lahana yapraklarını beş dakka kaynattım. Sonra soğuk suya aldım. Süzüp kestim kare kare. Üstüne biber salçası, domates salçası, tuz, bulgur, zeytin yağı ekledim. Karıştırdım. Sonra ocağa alıp kaynar su ekleyip pişirdim üzerine yoğurt döküp yedim. Çorba kasesinde yedim. Porsiyon küçülmüş oldu:)Kapuska yarinbende yapcam nasil yaptın
Kınıyorum seni:))kızlar ben artk kendime yorum bile yapamıyorum dün geceki joleyadan eser yok bütün gün süper gitti bu saatte yine aynı kabusiyisimi ceza spor yapimm iğrenç maydonoz suyu içiym bütün gece
Ben saplarını özellikle kaynatıyorm bir taşım bazen içiyorum çok farkediyor tartıdaIki gu
Iki gündür yiyorum hem kahvalti hem akşam insallah faydasi olur
Hmmm oda fena olmaz aslında bende saplarini pek yemiyordumBen saplarını özellikle kaynatıyorm bir taşım bazen içiyorum çok farkediyor tartıda
Kapuskaya bayılırım karatayda faydalarını anlatmıştı geçen dinlemiştm ama niye bilmem teferruat lı geliyor sanırım çok nadir yaparım geçen gün yaptığn karnıbaha rdan yapıcam mutlaka .Bu arada kınamaya devamLahana yapraklarını beş dakka kaynattım. Sonra soğuk suya aldım. Süzüp kestim kare kare. Üstüne biber salçası, domates salçası, tuz, bulgur, zeytin yağı ekledim. Karıştırdım. Sonra ocağa alıp kaynar su ekleyip pişirdim üzerine yoğurt döküp yedim. Çorba kasesinde yedim. Porsiyon küçülmüş oldu:)
Kınıyorum seni:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?