işte malesef cumartesi hepimizin en çok kaçırdığı gün ama pazar tartısı sayesinde azck firenlemiş oluyoruzEşim evde bugün sanki rejim tamamen bitti gitti hafta içi tartilmistim -500 du şimdi +200 tabi bende reglim. Yarinda çok hamarat bi yakınıma misafirim uzun zamandir gitmiyordum valla hiç tutamam kendimiama aksam yemesem dengelerim birazda pazardan bi gun once olması kötü oldu bi daha c.tesiye program yapmicam ;(
kızlar ucundanda olsa 64 ü gördüm çooook mutluyum eee gece boşuna üzülmüşümkaçamak yaptım die yatmadan 100 ip atladım biraz mekik bir bardakta maydonoz suyu işlem tamam
Oo tebrikler benimde 64 ü gördüğüm günler gelecekmi yaa :)kızlar ucundanda olsa 64 ü gördüm çooook mutluyum eee gece boşuna üzülmüşümkaçamak yaptım die yatmadan 100 ip atladım biraz mekik bir bardakta maydonoz suyu işlem tamam
Bu hafta benim fren patladı tutmuyooişte malesef cumartesi hepimizin en çok kaçırdığı gün ama pazar tartısı sayesinde azck firenlemiş oluyoruz
duydum ama uygulamadım sabahları kahvaltı yanında iki ceviz yerim .Ayrica ceviz suyunu duydunuzmu geceden bir bütün ceviz bir bardak suya konuyo sabah ac karna iciliyo amerikada yapilan bi arastrmaya gore cevizin zayflama uzerinde büyük etkisi varmis
ayyy kız sen benide geçtinBu hafta benim fren patladı tutmuyoo
gelir gelir bu grup ta erimemek mümkünmüOo tebrikler benimde 64 ü gördüğüm günler gelecekmi yaa :)
Insallah diyelimAllah korusun canım ya ama bişey olsa belirti verirdi uyuduysa sorun yoktur inşallah.
Masallah masallah ...kızlar ucundanda olsa 64 ü gördüm çooook mutluyum eee gece boşuna üzülmüşümkaçamak yaptım die yatmadan 100 ip atladım biraz mekik bir bardakta maydonoz suyu işlem tamam
Kiz coklu alinri iyi de hangi mesajina cevap yazicagimi unutuyorum iyimi ? Bugun daha iyiyim sukur 5 .gun kizimada oksurk surubu ve antibiyotik verdi surubu kullanayim 2 gun gecmezse bunda antibiyotik basliycam:)))) yine görürüz inşallah iyilestin mi iyice
tabi canim belli ederdi korkma o kadardan iç kanama gecirilse ohoooo :))
ahaha :)) kacta yedin bulguru kiz bulgur ödem yapar gece filan yeme
siralama dedigim gibi bu hafta grup cok parlak degil yeni adaylardan iyi rakamlar gelir bide bayan JE atak yapacak gibi :)
amin canim sanada insallah
bence birinci sensin bu hafta o kadar lafin üstüne 13. Haftada bomba gibi bi dönüş yap hadi sustur bizi:))
Oh oh oh helal sana bak istiyimce nasil görüyorsun dimi
Feyzax senmiydin bi karisim onermistin zayiflamaya yardimci bidaha soylermisin eger sensen ?Bu arada arkadaslar ben bi dönem diyetisyen eşliğinde zayiflamistim o zaman diyetsyenim bana her sabah tartil demisti eğer tartida + görürsen bi gün önce neyi eksik yaptığını düşün belki az su icmissindir belki fazla kati tuketip wc cikamamissindir filan dedi suan bende öyle yapiyorum sizede önerim olsun
Gelecek insallah bizde bi 75ibi gorsekOo tebrikler benimde 64 ü gördüğüm günler gelecekmi yaa :)
Pabucunu dama attrcam seninayyy kız sen benide geçtin
Yag yakıcı cay onermistim canm o mu?Feyzax senmiydin bi karisim onermistin zayiflamaya yardimci bidaha soylermisin eger sensen ?
TeşekkürlerKizlar feyzaxin 2 haftalik deneme suresi doluyor aramiza alalim mi ?benim oyum evetaktif ve paylasimci isimize yarar
Sizde bu azim olduktan sonra görürsün bende haftaya daha iyi adapte olcam insallahGelecek insallah bizde bi 75ibi gorsek
Sağol canım kaynanam ve kayınbabam var. Eşimin işi var gelemiyor. Zaten kaynanamlar ordan ev tutup dönecekler, ben de 15 gün kalırım her halde canımIyi yolculuklar canim tekmi gidiyosun esinlemi ?
Sağol canım :)hayırlı yolculuklar canım
Sağol canım kolay oluyor alıntıBu arada bu çoklu alinti isini sevdim ben kızlarkaramellim06 sanada hayırlı yolculuklar canim:)
Ben çok takip edemedim kaç gündür ama cevabım olumlu :)Kizlar feyzaxin 2 haftalik deneme suresi doluyor aramiza alalim mi ?benim oyum evetaktif ve paylasimci isimize yarar
Emziriken yag yakici cay falan kullanmayin bence amaYag yakıcı cay onermistim canm o mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?