Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ayrica ceviz suyunu duydunuzmu geceden bir bütün ceviz bir bardak suya konuyo sabah ac karna iciliyo amerikada yapilan bi arastrmaya gore cevizin zayflama uzerinde büyük etkisi varmis

işte malesef cumartesi hepimizin en çok kaçırdığı gün ama pazar tartısı sayesinde azck firenlemiş oluyoruz

kızlar ucundanda olsa 64 ü gördüm çooook mutluyum eee gece boşuna üzülmüşümkaçamak yaptım die yatmadan 100 ip atladım biraz mekik bir bardakta maydonoz suyu işlem tamam
kızlar ucundanda olsa 64 ü gördüm çooook mutluyum eee gece boşuna üzülmüşümkaçamak yaptım die yatmadan 100 ip atladım biraz mekik bir bardakta maydonoz suyu işlem tamam
Oo tebrikler benimde 64 ü gördüğüm günler gelecekmi yaa :)

Masallah masallah ...

Kiz coklu alinri iyi de hangi mesajina cevap yazicagimi unutuyorum iyimi ? Bugun daha iyiyim sukur 5 .gun kizimada oksurk surubu ve antibiyotik verdi surubu kullanayim 2 gun gecmezse bunda antibiyotik basliycam

Feyzax senmiydin bi karisim onermistin zayiflamaya yardimci bidaha soylermisin eger sensen ?

Kizlar feyzaxin 2 haftalik deneme suresi doluyor aramiza alalim mi ?benim oyum evet aktif ve paylasimci isimize yarar

Iyi yolculuklar canim tekmi gidiyosun esinlemi ?
Sağol canım kaynanam ve kayınbabam var. Eşimin işi var gelemiyor. Zaten kaynanamlar ordan ev tutup dönecekler, ben de 15 gün kalırım her halde canım
hayırlı yolculuklar canım
Sağol canım :)

Bu arada bu çoklu alinti isini sevdim ben kızlar karamellim06 sanada hayırlı yolculuklar canim:)
Sağol canım kolay oluyor alıntı

Kizlar feyzaxin 2 haftalik deneme suresi doluyor aramiza alalim mi ?benim oyum evet aktif ve paylasimci isimize yarar
Ben çok takip edemedim kaç gündür ama cevabım olumlu :)

Kızlar yolda diyete pek uyamadım. Lavaş arası domates peynir felan yedim ama çok yemişim ya. Sabah evde pek bi şey kalmamıştı doyuramadım karnımı. Şimdi de çok yedim. Bu hafta sonuncu olabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…