Lavasta maya yok di mi? Hani su yufka gibi olanlardan mi canim? Yukfa ekmegi diyolarKızlar yolda diyete pek uyamadım. Lavaş arası domates peynir felan yedim ama çok yemişim ya. Sabah evde pek bi şey kalmamıştı doyuramadım karnımı. Şimdi de çok yedim. Bu hafta sonuncu olabilirim :)
ceviz, sarmisak, zerdecal, yogurt, limon, keten tohumu, sirke.. Say say bitmiyo yav her sey zayiflamaya yardimci da biz neden zayiflayamiyoruz. Benim inancim kalmadi bu recetelere. Zerdecal yogurt yapmaya devam ediyorum ama guya internette gunde 500 gr diyo kulluyen yalan ben bir haftada 1,5 kilo verdim ve diyetle verdim. Sanki kebap yiyip ustune yesek ise yarayacakAyrica ceviz suyunu duydunuzmu geceden bir bütün ceviz bir bardak suya konuyo sabah ac karna iciliyo amerikada yapilan bi arastrmaya gore cevizin zayflama uzerinde büyük etkisi varmis
Uzman bi diyetisyen takip ediyorum canm tarifi o paylasmisti emzirenlere uygun diye ozellikle belirtti ve baktigimda icind2 dokunabilecek hiç bisey yok ben bu tip caylari grip olunca filanda yaparim ilac icmek yerine vitamin deposu gibi icerigiEmziriken yag yakici cay falan kullanmayin bence amatabi emzirenler icin diyorum
Hmm o zaman zencefil vardir kesin :))) ne pekintarifi vediysende goremedim yazmasi uzunsa zahmet olmasin canim ben bakayim eski sayfalara. Bir de kim bu diyetisyen?Uzman bi diyetisyen takip ediyorum canm tarifi o paylasmisti emzirenlere uygun diye ozellikle belirtti ve baktigimda icind2 dokunabilecek hiç bisey yok ben bu tip caylari grip olunca filanda yaparim ilac icmek yerine vitamin deposu gibi icerigi
Pardon ya tarifi sen yazmamissin galiba sende soruyodu. Di mi :) uykusuzluktan okdugumu anlayamiyorumUzman bi diyetisyen takip ediyorum canm tarifi o paylasmisti emzirenlere uygun diye ozellikle belirtti ve baktigimda icind2 dokunabilecek hiç bisey yok ben bu tip caylari grip olunca filanda yaparim ilac icmek yerine vitamin deposu gibi icerigi
Canim blanderdan gercirenler falan var limon sikip iciyolar ama ben bir kez denedim icemedi. Kotu oluyo. Ben direk yikayip catir cutur yiyorum bence kahvaltida falan direk yiyebilirsin. Dogumdan acayip bi odemle ciktim 3,650 kizim dogdu eve geldim 2 kilo eksigim ve dusun sirf bebek 3,650 bi de suyu falan var neredeyse 5 kg eksik olmam gerekirken 2 kilo eksik bacaklar davul gibi oturup maydonoz yemistim 2. Gun sonra attim odemiSu maydanoz u napiyoruz bir tam söyleyin bakim :)
Kaynatiyoruz mu, kaynar suya koyup bekletiyoruz mu? Birde pek sevmem maydanoz, limon falan bir şeyler daha koysam yanına daha iyi gider sanki. Hadi güzeller alayım bir tarifte yarın sabahtan içeyim
Evet canim oYag yakıcı cay onermistim canm o mu?
Bence de olumlu :) hatta ve hatta bizimlesın.Kizlar feyzaxin 2 haftalik deneme suresi doluyor aramiza alalim mi ?benim oyum evetaktif ve paylasimci isimize yarar
Hadi Gözün aydın diyeyim ben konuyu dagitayim :))Kızlar yolda diyete pek uyamadım. Lavaş arası domates peynir felan yedim ama çok yemişim ya. Sabah evde pek bi şey kalmamıştı doyuramadım karnımı. Şimdi de çok yedim. Bu hafta sonuncu olabilirim :)
Ben bu karışımı bi ara denedim gerçekten kilo verdiriyor:)Üyeligimi onaylayan arkadaslara teşekkürlerben hala coklu alinti yapamiyorum o yüzden toptan teşekkür edeym dedim :) Mislisse 1 elma 1 limon 1 cubuk tarçın1 tatli kasigi tane k.biber 1 tatli kasigi zencefil 1 corba kasigi kuru nane aksam 1lt kaynar suya konur ertesi gun süzülüp her yemekten once olacak şekilde akşama kadar suyun tamami bitirilir kilo verilinceye kadar icilmeye devam edilir
Ohoo masallah kiz tatli kalirmi hic unut sen onu ben de bugun oyleydim inan yeni firsatim oldu sabah 10 da kahvalti yaptim ozledigim bi hamurisiyle ismi s ile basliyor sonra 3 gibmbi nescafe ictim 5 te elma yedim aksma yemegi yemedim esimi bekliyorum cunku cok aciktim ;( bende bugun temizlik yaptim yoruldum 1 saat kadar yuruyus yaptim sayilir aksam fazla kacirmazsam insallah iyiyim bugunKizlar ben bugun aksama kadar tabiri caizse kiçımı yere koymadim halı duvar cam Allah ne verdiyse yani anlayacaginiz bide sohbetim vardı oraya gitrim geldim ordada cok guzel ikramlar vardi biraz yedim 15 dk gidis 15 dk geliş toplm yarim saat yürümüş oldum oda yani hepsi bi anda degil ama ben bununla yetinirmiyim 50 dakikalik zumba vidyosunun tamamini sauna esortman giyerek yaptım kan ter icinde kaldim aksam yemegi 5 bucukra yedim ve tıp ama hala yedigim tatlinin vicdan azabı var aksam yemegimde bol maydanozlu ve yumurtali salata
Tamam arkadaslar feyzax arkadasimizi aramiza aliyoruz insallah ....
Ya ben baslarimda devam edebilirmiyim bilmiyorum bende devam etmeme ozurlulugu var dicem ama dikkat etmeye devam edebiliyorum ya ona sasiyorumBen bu karışımı bi ara denedim gerçekten kilo verdiriyor:)Mislisse
Dogru soyluyosn aslinda hersey kilo vermemize yarasaydi kimse kilolu olmazdi degilmi ama bazi bitkiler ve yiyecekler icinde bulundurduklari maddeler sayesinde zayiflamaya yardimci oluyor ama dikkat etmek sartiyla ki dikkat edince hayatimiza azicik da hareket katinca aslinda zaten gidiyor tikir tikir kilolar benim fikrimce ama yine de bi umuttur ariyoruz mucizeyiceviz, sarmisak, zerdecal, yogurt, limon, keten tohumu, sirke.. Say say bitmiyo yav her sey zayiflamaya yardimci da biz neden zayiflayamiyoruz. Benim inancim kalmadi bu recetelere. Zerdecal yogurt yapmaya devam ediyorum ama guya internette gunde 500 gr diyo kulluyen yalan ben bir haftada 1,5 kilo verdim ve diyetle verdim. Sanki kebap yiyip ustune yesek ise yarayacak
Kolay gelsin o zman sana haďi bakemkızlar bugün sohbete gittim tubi gibi bende kız tubi yoksa bizim sohbettenmisin :)nefis ikramlardan az yedim pazarteside bana gelicekler sık giremeyebilirim son gaz işlere başlıyorum gece falan demicem artık .kaçamaksız akşamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?