Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Bende suyunu icmektense kendisini bizzat yemeyi tercih edenlerdenim hele sabah peynirle ve rokayla muhtesem muhtesem ,

Kalmamıştır demi ay ne bileyim uzun zamandır da yemiyordum gül tatlisini minik minik olunca bi kac tane yedim sende cok iyi gecirmissin aksama aman dikkar tartiya son 1

Lavasta maya yok di mi? Hani su yufka gibi olanlardan mi canim? Yukfa ekmegi diyolar
Yok sanırım ince bi lavaşdı. Ama fazla yedim yani midem rahatsız oldu.
Bence de olumlu :) hatta ve hatta bizimlesın.

Hadi Gözün aydın diyeyim ben konuyu dagitayim :))
Sonuncu olmazsin canım ya. Yemeden içmeden + lardayim :) bakalım ben nolcam
Valla bu hafta umudum yok. Tartıyı gizlice çantaya attım getirdim altınoluğa. Eşim görünce takmıştım kafaya diyecek ama napayım tartı günü geliyor :))

Aman iyi etmişsin sanki tepende mi gidecek karamel sana ne oluyor cok yedim laflari hic gidiyor mu sana

Kizlar sevilah paylasimda bulunuyormu ?sanirim candy ve kirmizi siyahli da paylasimda bulunmuyor ;(

Kizlar sevilah paylasimda bulunuyormu ?sanirim candy ve kirmizi siyahli da paylasimda bulunmuyor ;(
Ben yeni üyeleri görmedim mi yoksa yazmadilar.mi.diyordum sende mi fark ettin sevilah da yazmiyor bikac gündür ben görmemiş de olabilirim şimdi biz Mislisse Y yagmur7968 3nity karamellim06 F feyzax ve ben yani 6 kisiyiz gulicik yok artık ipekde yok yeni uyelerde cabuk sıkıldı bizden sanırım yani 6 kisiyiz

Aslında bu besinler zayflamamiza yardımcı oluyor ama biz millet olarak çok kolayciyiz yiyip yiyip bi cayla zayiflamayi bekliyorz aslinda dikkat edince haftada 800 gr verceksek yardmci bi besnle 1 kg verirz püf nokta bu.
Bi arkadasin halasi ekmegi kestim kepek ekmege basladim 1 gr vermedim diyomus arkadasta sormus kac dilim yiyosun e demis ne dilimi kahvaltida 1 tane bitiyo

Aksam platese gittim geldim sonrasinda bi kacamak yaptim kizlar. Yarin aksamda agbimlere yemege gidiyoruz. Bakalim pazar tarti ne alemde olacak. Merak icindeyim.

Ayy bende artık asıl uyeyim. Teteşekkürler hepinize. Bu hafta biraz tembellik yaptm ama pazar günü tekrar aranza katlcam en saglam sekilde insallah.

Masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…