Bende suyunu icmektense kendisini bizzat yemeyi tercih edenlerdenim hele sabah peynirle ve rokayla muhtesem muhtesem ,Canim blanderdan gercirenler falan var limon sikip iciyolar ama ben bir kez denedim icemedi. Kotu oluyo. Ben direk yikayip catir cutur yiyorum bence kahvaltida falan direk yiyebilirsin. Dogumdan acayip bi odemle ciktim 3,650 kizim dogdu eve geldim 2 kilo eksigim ve dusun sirf bebek 3,650 bi de suyu falan var neredeyse 5 kg eksik olmam gerekirken 2 kilo eksik bacaklar davul gibi oturup maydonoz yemistim 2. Gun sonra attim odemi
teşekkürler canımKolay gelsin o zman sana haďi bakem
Kalmamıştır demi ay ne bileyim uzun zamandır da yemiyordum gül tatlisini minik minik olunca bi kac tane yedim sende cok iyi gecirmissin aksama aman dikkar tartiya son 1Ohoo masallah kiz tatli kalirmi hic unut sen onu ben de bugun oyleydim inan yeni firsatim oldu sabah 10 da kahvalti yaptim ozledigim bi hamurisiyle ismi s ile basliyor sonra 3 gibmbi nescafe ictim 5 te elma yedim aksma yemegi yemedim esimi bekliyorum cunku cok aciktim ;( bende bugun temizlik yaptim yoruldum 1 saat kadar yuruyus yaptim sayilir aksam fazla kacirmazsam insallah iyiyim bugun
Yok sanırım ince bi lavaşdı. Ama fazla yedim yani midem rahatsız oldu.Lavasta maya yok di mi? Hani su yufka gibi olanlardan mi canim? Yukfa ekmegi diyolar
Valla bu hafta umudum yok. Tartıyı gizlice çantaya attım getirdim altınoluğa. Eşim görünce takmıştım kafaya diyecek ama napayım tartı günü geliyor :))Bence de olumlu :) hatta ve hatta bizimlesın.
Hadi Gözün aydın diyeyim ben konuyu dagitayim :))
Sonuncu olmazsin canım ya. Yemeden içmeden + lardayim :) bakalım ben nolcam
Aman iyi etmişsin sanki tepende mi gidecek karamel sana ne oluyor cok yedim laflari hic gidiyor mu sanaYok sanırım ince bi lavaşdı. Ama fazla yedim yani midem rahatsız oldu.
Valla bu hafta umudum yok. Tartıyı gizlice çantaya attım getirdim altınoluğa. Eşim görünce takmıştım kafaya diyecek ama napayım tartı günü geliyor :))
Benimde aklima o geldikaramellim06 aslında yediğinde şikayet ettiğin mide rahatsızlıkları acaba midenin küçüldügü anlamına mi geliyor :)
Zaten yatmaya ne kaldi kiAksami ucuz atlattim cok sukur acikirsam sutlu kahve icerim insallah acikmam ya ;(
InsallahBen aksam yemekyen sinra bi lokma dahi yemedim yarin gezmem var insallah hasarsiz gelirim
Ben yeni üyeleri görmedim mi yoksa yazmadilar.mi.diyordum sende mi fark ettin sevilah da yazmiyor bikac gündür ben görmemiş de olabilirim şimdi bizKizlar sevilah paylasimda bulunuyormu ?sanirim candy ve kirmizi siyahli da paylasimda bulunmuyor ;(
Aslında bu besinler zayflamamiza yardımcı oluyor ama biz millet olarak çok kolayciyiz yiyip yiyip bi cayla zayiflamayi bekliyorz aslinda dikkat edince haftada 800 gr verceksek yardmci bi besnle 1 kg verirz püf nokta bu.Dogru soyluyosn aslinda hersey kilo vermemize yarasaydi kimse kilolu olmazdi degilmi ama bazi bitkiler ve yiyecekler icinde bulundurduklari maddeler sayesinde zayiflamaya yardimci oluyor ama dikkat etmek sartiyla ki dikkat edince hayatimiza azicik da hareket katinca aslinda zaten gidiyor tikir tikir kilolar benim fikrimce ama yine de bi umuttur ariyoruz mucizeyi
Beni niye kimse sallamiyo diyorum bende. Grupta degilimde haberim minyok yahu?Ben yeni üyeleri görmedim mi yoksa yazmadilar.mi.diyordum sende mi fark ettin sevilah da yazmiyor bikac gündür ben görmemiş de olabilirim şimdi bizMislisse Y yagmur7968 3nity karamellim06 F feyzax ve ben yani 6 kisiyiz gulicik yok artık ipekde yok yeni uyelerde cabuk sıkıldı bizden sanırım yani 6 kisiyiz
Ayy bende artık asıl uyeyim.Ben yeni üyeleri görmedim mi yoksa yazmadilar.mi.diyordum sende mi fark ettin sevilah da yazmiyor bikac gündür ben görmemiş de olabilirim şimdi bizMislisse Y yagmur7968 3nity karamellim06 F feyzax ve ben yani 6 kisiyiz gulicik yok artık ipekde yok yeni uyelerde cabuk sıkıldı bizden sanırım yani 6 kisiyiz
Ooo plates bayilirim çok güzel inceltiyooAksam platese gittim geldim sonrasinda bi kacamak yaptim kizlar. Yarin aksamda agbimlere yemege gidiyoruz. Bakalim pazar tarti ne alemde olacak. Merak icindeyim.
MasallahAslında bu besinler zayflamamiza yardımcı oluyor ama biz millet olarak çok kolayciyiz yiyip yiyip bi cayla zayiflamayi bekliyorz aslinda dikkat edince haftada 800 gr verceksek yardmci bi besnle 1 kg verirz püf nokta bu.
Bi arkadasin halasi ekmegi kestim kepek ekmege basladim 1 gr vermedim diyomus arkadasta sormus kac dilim yiyosun e demis ne dilimi kahvaltida 1 tane bitiyo
Yok canim olur mu hic oyle sey tubi o anda unutmustur dimi tubi ?Beni niye kimse sallamiyo diyorum bende. Grupta degilimde haberim minyok yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?