21 denixasmen zaten katilmiyo sevilsh biraz paylasimda bulundu ama yeterli degil ee diger ikiside biki bisey yazdi sanirim bakalim zamanBen yeni üyeleri görmedim mi yoksa yazmadilar.mi.diyordum sende mi fark ettin sevilah da yazmiyor bikac gündür ben görmemiş de olabilirim şimdi bizMislisse Y yagmur7968 @turuncupijama karamellim06 @feyzax ve ben yani 6 kisiyiz gulicik yok artık ipekde yok yeni uyelerde cabuk sıkıldı bizden sanırım yani 6 kisiyiz
Kiz ciciskoyi niye unuttun bakim senBen yeni üyeleri görmedim mi yoksa yazmadilar.mi.diyordum sende mi fark ettin sevilah da yazmiyor bikac gündür ben görmemiş de olabilirim şimdi bizMislisse Y yagmur7968 @turuncupijama karamellim06 @feyzax ve ben yani 6 kisiyiz gulicik yok artık ipekde yok yeni uyelerde cabuk sıkıldı bizden sanırım yani 6 kisiyiz
Ayyyyy vallahi kimdi biri daha vardu dedim hatta bildirimlere baktım ordada göremedim cok.pardon canm ya unuturmuyuz hic seni:))))Beni niye kimse sallamiyo diyorum bende. Grupta degilimde haberim minyok yahu?
Ay vallahi unuttum neyse bidaha olmaz insallah beynime kazidim:)))Kiz ciciskoyi niye unuttun bakim sen
Gunaydin canim sozlerine aynen katılıyorum sözlerine tarti isine de gelince kesinlikle odemdir ilaclar su tutar bugun aksama kadar maydanoz ye suyunu kaynat ic ayran detoksu yapKizlar gunaydin herkese rabbim oncelikle herkese saglik mutluluk huzur versin ...saglik kadar daha onemli bisey yok su dunyada basimiz agrisa dunyadan vazgeciyoruz ....bugun daha iyiyim sukurler olsun kizimda iyilesirse insallah daha iyi olacagim insallah antibiyotige gerek kalmaz da atlatiriz ...bugun tartiya ciktigimda gozlerime inandmadim hayir hayir heyecanlanmayin eksi degil sonuc arti hemde bayagi arti sanirim odem var ve ictigim ilaclar kzbizlik yapti yoksa suan kendimi inanilmaz hafif hissediyorum tartiya her ciktigimda inanmiyorum gosterdigi herseye moral bozmasina da izin vermiyorum cunku vucudumu tanidim artik ben
Spordan sonra kacamagi niye yaptin kiz hic vicdan yapmadinmi ben yürüyüşten gelince bisey yerken 3 kere düşünüyorum o kadar emek ediyorum sonuctaAksam platese gittim geldim sonrasinda bi kacamak yaptim kizlar. Yarin aksamda agbimlere yemege gidiyoruz. Bakalim pazar tarti ne alemde olacak. Merak icindeyim.
Evet ama uykum varMislisse bugun erkencisin
Bi bag maydonozu sapiyla beraber bi tasim kaynatim aksama kadar icim dimi ?Gunaydin canim sozlerine aynen katılıyorum sözlerine tarti isine de gelince kesinlikle odemdir ilaclar su tutar bugun aksama kadar maydanoz ye suyunu kaynat ic ayran detoksu yap
Altin harflerle yaz ciciskoyu heeeAy vallahi unuttum neyse bidaha olmaz insallah beynime kazidim:)))cicisko
Maydanozun bizzat kendini ye saplarini kaynat icBi bag maydonozu sapiyla beraber bi tasim kaynatim aksama kadar icim dimi ?
Bastırrrrr MislisseKiz ciciskoyi niye unuttun bakim sen
Ya aslında kalorili bir şey içtim yemedim hemen sabah tartıldim zarar ziyan yok çok şükürSpordan sonra kacamagi niye yaptin kiz hic vicdan yapmadinmi ben yürüyüşten gelince bisey yerken 3 kere düşünüyorum o kadar emek ediyorum sonucta
Hemencecik iyi olur inşallah prensesKizlar gunaydin herkese rabbim oncelikle herkese saglik mutluluk huzur versin ...saglik kadar daha onemli bisey yok su dunyada basimiz agrisa dunyadan vazgeciyoruz ....bugun daha iyiyim sukurler olsun kizimda iyilesirse insallah daha iyi olacagim insallah antibiyotige gerek kalmaz da atlatiriz ...bugun tartiya ciktigimda gozlerime inandmadim hayir hayir heyecanlanmayin eksi degil sonuc arti hemde bayagi arti sanirim odem var ve ictigim ilaclar kzbizlik yapti yoksa suan kendimi inanilmaz hafif hissediyorum tartiya her ciktigimda inanmiyorum gosterdigi herseye moral bozmasina da izin vermiyorum cunku vucudumu tanidim artik ben
Çok şanslısin canım tadını çıkar :) biz de şimdi yürümek için eymir emi gitsek segmenlere mi onu düşünüyoruz. Kızım da hava alırGünaydın kızlar. Altınoluktayım ohhh miss gibi havası:)
şu an çok Sakin sadece burda sürekli oturanlar var onlar da yaşlılar. Ama burda oturan insanlar temiz havası için, genelde doktor tavsiyesi ile burda yaşıyorlar. Herkes spor yapıyor burda.
Şahinderesi kanyonu en çok oksijen alan yer. Kazdağlarından miss gibi tertemiz hava geliyor.
Annem köyün birinden tavuk yumurtası almış. Tavukların altından bizzat alınmış:) bu kadar güzel bi şey olur mu ya.
Hayat burda çok güzel keşke burda yaşasak. Suyu dağdan geliyor. Pazarı hep köylülerin ürünleriyle dolu:)
Burda On beş gün iyi spor yaparım. Bakalım bol oksijenin zayıflamaya faydası olacak mı:)
Ooo o zaman sen de şanslısın :)Çok şanslısin canım tadını çıkar :) biz de şimdi yürümek için eymir emi gitsek segmenlere mi onu düşünüyoruz. Kızım da hava alır
oh mis gibi hava bulunmaz nimet . iştahında açılabilir söylim bakGünaydın kızlar. Altınoluktayım ohhh miss gibi havası:)
şu an çok Sakin sadece burda sürekli oturanlar var onlar da yaşlılar. Ama burda oturan insanlar temiz havası için, genelde doktor tavsiyesi ile burda yaşıyorlar. Herkes spor yapıyor burda.
Şahinderesi kanyonu en çok oksijen alan yer. Kazdağlarından miss gibi tertemiz hava geliyor.
Annem köyün birinden tavuk yumurtası almış. Tavukların altından bizzat alınmış:) bu kadar güzel bi şey olur mu ya.
Hayat burda çok güzel keşke burda yaşasak. Suyu dağdan geliyor. Pazarı hep köylülerin ürünleriyle dolu:)
Burda On beş gün iyi spor yaparım. Bakalım bol oksijenin zayıflamaya faydası olacak mı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?