Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

21 denixasmen zaten katilmiyo sevilsh biraz paylasimda bulundu ama yeterli degil ee diger ikiside biki bisey yazdi sanirim bakalim zaman

Kizlar gunaydin herkese rabbim oncelikle herkese saglik mutluluk huzur versin ...saglik kadar daha onemli bisey yok su dunyada basimiz agrisa dunyadan vazgeciyoruz ....bugun daha iyiyim sukurler olsun kizimda iyilesirse insallah daha iyi olacagim insallah antibiyotige gerek kalmaz da atlatiriz ...bugun tartiya ciktigimda gozlerime inandmadim hayir hayir heyecanlanmayin eksi degil sonuc arti hemde bayagi arti sanirim odem var ve ictigim ilaclar kzbizlik yapti yoksa suan kendimi inanilmaz hafif hissediyorum tartiya her ciktigimda inanmiyorum gosterdigi herseye moral bozmasina da izin vermiyorum cunku vucudumu tanidim artik ben

Gunaydin canim sozlerine aynen katılıyorum sözlerine tarti isine de gelince kesinlikle odemdir ilaclar su tutar bugun aksama kadar maydanoz ye suyunu kaynat ic ayran detoksu yap

Aksam platese gittim geldim sonrasinda bi kacamak yaptim kizlar. Yarin aksamda agbimlere yemege gidiyoruz. Bakalim pazar tarti ne alemde olacak. Merak icindeyim.
Spordan sonra kacamagi niye yaptin kiz hic vicdan yapmadinmi ben yürüyüşten gelince bisey yerken 3 kere düşünüyorum o kadar emek ediyorum sonucta

Günaydın kızlar. Altınoluktayım ohhh miss gibi havası:)
şu an çok Sakin sadece burda sürekli oturanlar var onlar da yaşlılar. Ama burda oturan insanlar temiz havası için, genelde doktor tavsiyesi ile burda yaşıyorlar. Herkes spor yapıyor burda.
Şahinderesi kanyonu en çok oksijen alan yer. Kazdağlarından miss gibi tertemiz hava geliyor.
Annem köyün birinden tavuk yumurtası almış. Tavukların altından bizzat alınmış:) bu kadar güzel bi şey olur mu ya.
Hayat burda çok güzel keşke burda yaşasak. Suyu dağdan geliyor. Pazarı hep köylülerin ürünleriyle dolu:)
Burda On beş gün iyi spor yaparım. Bakalım bol oksijenin zayıflamaya faydası olacak mı:)

Hemencecik iyi olur inşallah prenses

Çok şanslısin canım tadını çıkar :) biz de şimdi yürümek için eymir emi gitsek segmenlere mi onu düşünüyoruz. Kızım da hava alır

Günaydın güzel anneler bugün çooook işim var temizlk alışveriş herşey bana bakıyo malseff. dün gece çok acıkmama rağmen bir bardak süt bir avuç leblebiyle geçiştrdim şükür.pazarı iple çekiyorum bu kadar koşturmaya veririm inşallah

oh mis gibi hava bulunmaz nimet . iştahında açılabilir söylim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…