Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ohh mis bilirim altinolugu orda yazligimiz vardi kazdaglari sirtimizda sbah kahvaltilari bi baskaydi off off ) bizim yerimizede al temiz havayi olur mu ?

Insallah kolay gelsin sana da dun de ben freni patlamis kamyon gibiydim sira sende

Ohh mis bilirim altinolugu orda yazligimiz vardi kazdaglari sirtimizda sbah kahvaltilari bi baskaydi off off ) bizim yerimizede al temiz havayi olur mu ?
Ee ne oldu yazlığınız :)) alırım tabi miss gibi:)
Evet katiliyorum bi de anne yemekleri yerse bilemiyorum yani kilo alip donmeyesin kiz
Şimdi pazara gittik full sebze aldırdım ve balık. Zaten annem aman sütün olsun diye kompostoları tıktı ağzıma. Yemezler artık:))

Pazara gittik geldik. Annem arabayla gidelim dedi yok dedim. Geliş gidiş yarım saat bir de pazardaki yürüyüşü saymıyorum. Bugün yeter sanırım bu kadar :) öğlen kereviz yemeği, çorba ve köfte vardı. Bu hafta tartıdan umudum yok ama zararın neresinden dönsek kardır :))

Çok kıskandım çok! !
Bizde burada pis istanbul havasıyla boğuşalım duralım

Dün bugün çalışmaktan yemek dusunemedim, uzun bir aradan sonra yoğunluk iyi geldi bana :) biraz kendime geldim. Bugün de gezmeye gidip kendimizi odullendirelim istiyoruz güya ama istanbul trafiği bizi kilitledi resmen. Git git varamiyorsun gideceğin yere
Eksi var mı bu hafta bilmiyorum hiç, ama az yememek çok harekete rağmen bir kaç kere tartildim hep hayal kirikligiydi. Güya ödem atacaktim maydanozla ama evde yoktu :) o kadar sevmiyorum ki hiç gördüğümde almadigimdan evde olmaz pek.
Şu mutfağı da sağlıklı şeylerle doldurma zamanı gelmiş şu kosturmalar, buraya ayırdığım vaki boşa gitsin istemiyorum. :)

Umarım vardır eksi ama bence sen sporu Düzenli yapamıyorsun. Yani misafirdi, gezmeydi işdi derken spor biraz ikinci olan kalıyor. Düzenli vakit ayırıp, beslenme zamanlarını da ayarlasan olacak bu iş bence :)

Umarım vardır eksi ama bence sen sporu Düzenli yapamıyorsun. Yani misafirdi, gezmeydi işdi derken spor biraz ikinci olan kalıyor. Düzenli vakit ayırıp, beslenme zamanlarını da ayarlasan olacak bu iş bence :)
Haklısın zamanlama konusunda sıkıntılarım var aslına bakarsan. Zaman konusunda bile dağınığım ya, napim bilemedim :)

Iyi bari yuruyusude cikardin aradan yani kerevizi nasil yiyosun ya ozenerek yapmistim bigun portakalli limonlu falan agzima bile alamamistim ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…