He ya nerden cikti canim bu simdi ?Kiz bi anda nerdrn çıktı bu niye böyle dedin:))
Canim ya ben hepinizin azmine hayranim en azindan biseyler yapabiliyoruz hic yoktan+ seni de eklersen bende size hayranım
Harika olmuş ya çok güzel karamellim tadını çıkar çok imrendim keşke oralarda olsak tertemizPazara gittik geldik. Annem arabayla gidelim dedi yok dedim. Geliş gidiş yarım saat bir de pazardaki yürüyüşü saymıyorum. Bugün yeter sanırım bu kadar :) öğlen kereviz yemeği, çorba ve köfte vardı. Bu hafta tartıdan umudum yok ama zararın neresinden dönsek kardır :))
Kuğulu ya gittik Tunalı da gezdik biraz bu arada dedim ya hep böyle oluyo hafta sonu dışarda yiyoruz pide yedik ama ben yarım porsiyon yedim olmayaydı iyiydi ama ne yapayımOoo o zaman sen de şanslısın :)
Guzele benziyor yagsiz olmasida avantaji afiyet olsun canimIzgara tadında kağıtta hamsi yazın google teyzeye ıygulayınca böyle bir şey çıkıyor kızlar :) tabi bir gram yağ yok, yağlı kağıt buharıyla pişti:) biraz şekli kaydı ama olsun. Tadı harika. Burda hamsi kilosu On TL :)Eki Görüntüle 1794125 Deneyin emi
Olsun afiyet olsun hic yoktan yarim yemissinKuğulu ya gittik Tunalı da gezdik biraz bu arada dedim ya hep böyle oluyo hafta sonu dışarda yiyoruz pide yedik ama ben yarım porsiyon yedim olmayaydı iyiydi ama ne yapayım
Dimi keske hep oralarda olsak ama su hayat sartlari iste sen gitsen ailen tanidiklarin akraban burda oraya gitsen tek neyapacaksin sıķılirsın ayri herkesi bi yere toplayamazsin ayri :) velhasil oturalim oturdugumuz yerdeHarika olmuş ya çok güzel karamellim tadını çıkar çok imrendim keşke oralarda olsak tertemiz
Ben bu hafta resmen mum diktim:)))+ seni de eklersen bende size hayranım
Üzüldüm iyi olmamış. Yarın sen ve Tubi den ümitliyim:))Satildiiyi bari yarin icin varmi tahminin ?
Ya ben yapmadım Açıkçasi kerevizi pazarda görüp öyle bi yemeği olacağını düşünmedim hiç. Ben bu yaşıma kadar sebze yemeği yemedim doğru düZgün. Yeni tanışıyorum hepsiyle :) sağlıklı olsun da artık her şey yerim, ki kereviz de havuçlu üstü dere otu zeytinyağlı harika olmuştu annem yapmış:) portakalsız dene biIyi bari yuruyusude cikardin aradan yani kerevizi nasil yiyosun ya ozenerek yapmistim bigun portakalli limonlu falan agzima bile alamamistim ;(
Kiz bi anda nerdrn çıktı bu niye böyle dedin:))
Ya siz böyle her gün spor yapıp kaçamak yapmıyorsunuz. Birbirinizi motive ediyorsunuz ya o yüzden ikinize çok inanıyorum :) ve imreniyorumHe ya nerden cikti canim bu simdi ?
Ya çok özledim Ankarayı kıymetini bil Tamam mıKuğulu ya gittik Tunalı da gezdik biraz bu arada dedim ya hep böyle oluyo hafta sonu dışarda yiyoruz pide yedik ama ben yarım porsiyon yedim olmayaydı iyiydi ama ne yapayım
Genel olarak uyuyor um karataya. Ekmek hiç yemiyorum bu hafta yaptığım börek çörek saymıyorum tabi. Akşam altıdan sonra yemiyorum. Şeker yok. Meyve az ara da. Balık et yumurta yiyiyorum. Devam yani. Aaaa kız ben kitabı bitirdim ondan yazmıyorum Size :))Guzele benziyor yagsiz olmasida avantaji afiyet olsun canimkarataydan bahsetmez oldun kiz vazmigectin?
Bugün kahvalti yapmadım misafirlige gittim 2 pogaca ve 2 dilim cikolata soslu kek ve 1 kase rus salatasi yedim aksamda biseu yemedim obana yetti diye düşünüyorum ve 1 saat yuksek tempolu yürüyüşü müde yaptımBen bu hafta resmen mum diktim:)))
Üzüldüm iyi olmamış. Yarın sen ve Tubi den ümitliyim:))
Ya ben yapmadım Açıkçasi kerevizi pazarda görüp öyle bi yemeği olacağını düşünmedim hiç. Ben bu yaşıma kadar sebze yemeği yemedim doğru düZgün. Yeni tanışıyorum hepsiyle :) sağlıklı olsun da artık her şey yerim, ki kereviz de havuçlu üstü dere otu zeytinyağlı harika olmuştu annem yapmış:) portakalsız dene bi
Ya siz böyle her gün spor yapıp kaçamak yapmıyorsunuz. Birbirinizi motive ediyorsunuz ya o yüzden ikinize çok inanıyorum :) ve imreniyorum
Ya çok özledim Ankarayı kıymetini bil Tamam mı
Genel olarak uyuyor um karataya. Ekmek hiç yemiyorum bu hafta yaptığım börek çörek saymıyorum tabi. Akşam altıdan sonra yemiyorum. Şeker yok. Meyve az ara da. Balık et yumurta yiyiyorum. Devam yani. Aaaa kız ben kitabı bitirdim ondan yazmıyorum Size :))
sen iki dilim kek yedin öylemi tubiZ
Bugün kahvalti yapmadım misafirlige gittim 2 pogaca ve 2 dilim cikolata soslu kek ve 1 kase rus salatasi yedim aksamda biseu yemedim obana yetti diye düşünüyorum ve 1 saat yuksek tempolu yürüyüşü müde yaptım
bende hiç ekmek yemiyorum geçen hafta başlamştm bu hafta bıraktım şekerde hiç kullanmam yıllardır çayda kahvede ama tatlı yı bırakamadım malesef .karatayı tvde dinlemiştm kitabını hiç okumadım sende paylaştıkça faydalanıyorumBen bu hafta resmen mum diktim:)))
Ya ben yapmadım Açıkçasi kerevizi pazarda görüp öyle bi yemeği olacağını düşünmedim hiç. Ben bu yaşıma kadar sebze yemeği yemedim doğru düZgün. Yeni tanışıyorum hepsiyle :) sağlıklı olsun da artık her şey yerim, ki kereviz de havuçlu üstü dere otu zeytinyağlı harika olmuştu annem yapmış:) portakalsız dene bi
Ya siz böyle her gün spor yapıp kaçamak yapmıyorsunuz. Birbirinizi motive ediyorsunuz ya o yüzden ikinize çok inanıyorum :) ve imreniyorum
Genel olarak uyuyor um karataya. Ekmek hiç yemiyorum bu hafta yaptığım börek çörek saymıyorum tabi. Akşam altıdan sonra yemiyorum. Şeker yok. Meyve az ara da. Balık et yumurta yiyiyorum. Devam yani. Aaaa kız ben kitabı bitirdim ondan yazmıyorum Size :))
Hangisinden baslayayim evet bende uzulmustum satildigina ama o zamn oyle gerekiyordu ..kerevize gelince tovbe yapmam bidaha benim esimde boyle saglikli seyler yemeyi sevmez normalde o gun yapmistim bak diyorum kiz icin yemelisin sen iyy dersen bu kiz hic yemez dedim anam yemegin tadina bsktim oyle boyle degil bazi seyler yenmeyebilirmis dedim esimeBen bu hafta resmen mum diktim:)))
Pek iyi olmamis canim ama canin sagolsun diyelim simdilik gorucez yarin aki karayikızlar valla canım çıkçak iş yapmaktan hala bitmedibugün koşşturmadan düzensiz yedim az ama hep kalorili oldu malesef iki gün önce gördüğüm eksi artı olurmu bilemiyorum yarına .yani son gün yaptım yine yapacağımı
Ama aksam bise yememis dengelemis jolycimsen iki dilim kek yedin öylemi tubi
Sesin cikmadi senin zaten supheleniyorum bakalimBu hafta birinci benim:)))
He he sondan birinci:) zaten regl bekliyorum. Hiiiç iddam yok valla. Artı kaç olmuşumdur bilmiyorumSesin cikmadi senin zaten supheleniyorum bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?