Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Harika olmuş ya çok güzel karamellim tadını çıkar çok imrendim keşke oralarda olsak tertemiz

Izgara tadında kağıtta hamsi yazın google teyzeye ıygulayınca böyle bir şey çıkıyor kızlar :) tabi bir gram yağ yok, yağlı kağıt buharıyla pişti:) biraz şekli kaydı ama olsun. Tadı harika. Burda hamsi kilosu On TL :) Deneyin emi

Guzele benziyor yagsiz olmasida avantaji afiyet olsun canim karataydan bahsetmez oldun kiz vazmigectin?

Harika olmuş ya çok güzel karamellim tadını çıkar çok imrendim keşke oralarda olsak tertemiz
Dimi keske hep oralarda olsak ama su hayat sartlari iste sen gitsen ailen tanidiklarin akraban burda oraya gitsen tek neyapacaksin sıķılirsın ayri herkesi bi yere toplayamazsin ayri :) velhasil oturalim oturdugumuz yerde

+ seni de eklersen bende size hayranım
Ben bu hafta resmen mum diktim:)))

Satildi iyi bari yarin icin varmi tahminin ?
Üzüldüm iyi olmamış. Yarın sen ve Tubi den ümitliyim:))
Iyi bari yuruyusude cikardin aradan yani kerevizi nasil yiyosun ya ozenerek yapmistim bigun portakalli limonlu falan agzima bile alamamistim ;(
Ya ben yapmadım Açıkçasi kerevizi pazarda görüp öyle bi yemeği olacağını düşünmedim hiç. Ben bu yaşıma kadar sebze yemeği yemedim doğru düZgün. Yeni tanışıyorum hepsiyle :) sağlıklı olsun da artık her şey yerim, ki kereviz de havuçlu üstü dere otu zeytinyağlı harika olmuştu annem yapmış:) portakalsız dene bi

Kiz bi anda nerdrn çıktı bu niye böyle dedin:))

He ya nerden cikti canim bu simdi ?
Ya siz böyle her gün spor yapıp kaçamak yapmıyorsunuz. Birbirinizi motive ediyorsunuz ya o yüzden ikinize çok inanıyorum :) ve imreniyorum

Kuğulu ya gittik Tunalı da gezdik biraz bu arada dedim ya hep böyle oluyo hafta sonu dışarda yiyoruz pide yedik ama ben yarım porsiyon yedim olmayaydı iyiydi ama ne yapayım
Ya çok özledim Ankarayı kıymetini bil Tamam mı

Guzele benziyor yagsiz olmasida avantaji afiyet olsun canim karataydan bahsetmez oldun kiz vazmigectin?
Genel olarak uyuyor um karataya. Ekmek hiç yemiyorum bu hafta yaptığım börek çörek saymıyorum tabi. Akşam altıdan sonra yemiyorum. Şeker yok. Meyve az ara da. Balık et yumurta yiyiyorum. Devam yani. Aaaa kız ben kitabı bitirdim ondan yazmıyorum Size :))

Z
Bugün kahvalti yapmadım misafirlige gittim 2 pogaca ve 2 dilim cikolata soslu kek ve 1 kase rus salatasi yedim aksamda biseu yemedim obana yetti diye düşünüyorum ve 1 saat yuksek tempolu yürüyüşü müde yaptım

kızlar valla canım çıkçak iş yapmaktan hala bitmedibugün koşşturmadan düzensiz yedim az ama hep kalorili oldu malesef iki gün önce gördüğüm eksi artı olurmu bilemiyorum yarına .yani son gün yaptım yine yapacağımı

bende hiç ekmek yemiyorum geçen hafta başlamştm bu hafta bıraktım şekerde hiç kullanmam yıllardır çayda kahvede ama tatlı yı bırakamadım malesef .karatayı tvde dinlemiştm kitabını hiç okumadım sende paylaştıkça faydalanıyorum

Hangisinden baslayayim evet bende uzulmustum satildigina ama o zamn oyle gerekiyordu ..kerevize gelince tovbe yapmam bidaha benim esimde boyle saglikli seyler yemeyi sevmez normalde o gun yapmistim bak diyorum kiz icin yemelisin sen iyy dersen bu kiz hic yemez dedim anam yemegin tadina bsktim oyle boyle degil bazi seyler yenmeyebilirmis dedim esime ama birisinde onun yogurtlu salatasini yemistim rendelemisti hosuma gitmesine ragmen cok yiyemedim...evet dikkat ediyoruz bazen kacamak yapiyorum ama oyle altindan kalkamayacagim sekilde degil birde hergun degil mesela bi hafta biraz tatli yedim ve spor yapamadim hasta oldugumdan dolayi yarin icin cokbumutlu degilim ama haftaya insallah spor yaparak ve yine daha dikkat ederek baslayacagim bakalim yarin tarti yuzume nasil bakacak hayirlisi herseyin ... evde maydonozum kalmamis bugun cikamadim disari baska ne odem attirir bileniniz varmi ?

Pek iyi olmamis canim ama canin sagolsun diyelim simdilik gorucez yarin aki karayi

ELMAÇAYI -ÖDEM SÖKTÜRÜCÜ ÇAY
1 elma
1lımon
1tane kabuk tarcın
5-6 tane karabıber
5-6 tane karanfıl
1.5- 2 litre su.

1 elmayı ve 1 limon iyice yıkayıp kabuk ve çekirdekleriyle birlikte 4'e bölün bir tencereye ekleyin su ekleyin.karanfil, k.biber ve kabuk tarçın ekleyin.elma ve limon ezilecek kadar olana dek haşlayın.1-2 dakika demlendikten sonra süzüyoruz..gün içinde aç tok fark etmez içiyorsunuz. dolapta veya dışarıda saklıyabilrsiniz ılık veya soğuk içebilirsiniz.ertesi güne kalırsa sorun yok içilebilir. biz 1.5 lt den yapıyoruz 1 günde yetiyor..isdediğiniz kg ya ulaşana dek yada isdediğiniz zaman yapabilirsinz.
çayımızın içine koyduğumuz meyveleri kabuk ve çekirdekleriyle birlikte kullanmamızın sebebi ise bunların içinde sitrik asit olmasıdır.bu zayıflama ilaçlarının içindede bulunur.
Elma suyu metabolizmamızın hızlanmasına yardımcı olur ve özellikle kilo problemi yaşayan kişilerde idrarı arttırarak ödem atılmasına yardımcı olur.
Çok önemli uyarı: Tansiyon düşüklüğü ve reflü rahatsızlığı olanların kullanmaması öneriliyor. Alintidir.

Deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…