- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Z
Bugün kahvalti yapmadım misafirlige gittim 2 pogaca ve 2 dilim cikolata soslu kek ve 1 kase rus salatasi yedim aksamda biseu yemedim obana yetti diye düşünüyorum ve 1 saat yuksek tempolu yürüyüşü müde yaptım
Merak ediyorsan internetten ilk kitabının pdf sini indirebilirsin karatayın.bende hiç ekmek yemiyorum geçen hafta başlamştm bu hafta bıraktım şekerde hiç kullanmam yıllardır çayda kahvede ama tatlı yı bırakamadım malesef .karatayı tvde dinlemiştm kitabını hiç okumadım sende paylaştıkça faydalanıyorum
Üyeligimi onaylayan arkadaslara teşekkürlerben hala coklu alinti yapamiyorum o yüzden toptan teşekkür edeym dedim :) Mislisse 1 elma 1 limon 1 cubuk tarçın1 tatli kasigi tane k.biber 1 tatli kasigi zencefil 1 corba kasigi kuru nane aksam 1lt kaynar suya konur ertesi gun süzülüp her yemekten once olacak şekilde akşama kadar suyun tamami bitirilir kilo verilinceye kadar icilmeye devam edilir
Bilmiyorum ilk defa yapip ictim tadi fena degil 1.5 litreden yaptim 3 bardak ictim bileBu işe yarıyor bu cidden? Ben de şimdi zencefil zerdecalli yoğurt yaptım umarım işe yarar. Korkunç kilo aldım gene tam vermiştim 1 aydır durmaksızın yiyorum yani kilo verip fazlasıyla aldım.
Aaa siz baya zayiflamissiniz nasıl oldu yahu bu ? MasallahBilmiyorum ilk defa yapip ictim tadi fena degil 1.5 litreden yaptim 3 bardak ictim bile
Ben yarin yerimde saymak bekliyorum ama kesin olarak 85 kiloya düştüğümden emin oldum bu hafta 84 u ucundan görür müyüm bilmem sanki bugun cok az yedim ve ekstra spor yaptim bakalim yarin ola hayrola sende durum.neCayi kaynattim sogusun icecegim insallah kiz tubi yarin sen ne bekliyon süle bakem
Bu konu daha once de gundeme geldi cok yeme meselesi pazar icinde gecerlo pazartesi daha da vahim olurdu 2 günün sisligi cogu gruplarda cumartesi tarti günüValla şu tartı günlerini değiştirelim yaaa benim en çok yediğim gün cumartesi
Yemekten geldik neler vardı anlatamam. Yarın benden ümidi kesin kızlar. 68 olsam demiştim ya ahhhhh keskkeeeeee
Hem daha iyi iste yarin tarti günü diye az yersinValla şu tartı günlerini değiştirelim yaaa benim en çok yediğim gün cumartesi
Yemekten geldik neler vardı anlatamam. Yarın benden ümidi kesin kızlar. 68 olsam demiştim ya ahhhhh keskkeeeeee
Bende düzenli yapmadım malesef o yuzden net bi fikir sahibi değilimBu işe yarıyor bu cidden? Ben de şimdi zencefil zerdecalli yoğurt yaptım umarım işe yarar. Korkunç kilo aldım gene tam vermiştim 1 aydır durmaksızın yiyorum yani kilo verip fazlasıyla aldım.
Ben bir yokladim kendimi de tarti hiç iyi şeyler soylemiyor. @JoleYa ya rakip olcam bu gidisle yerinde sayma konusunda :)Hafta içi ye ye hafta sonu ne olacak diye kara kara düşün :)) Ayyy çok merak ediyorum kızlar kim ne yaptı acaba :)
Canım bu yağ oranını doğru hesaplıyor mu. Yani diyeyiayende elini de koyuyorsun felan ya.Kizlar gunaydin erkenciyim bugun heyecandan uyku girmedi dermisim...
Gecen haftaki kilo:83.9
Simdiki kilo:83.6
Fark:-300 gr
Durum; idare eder gibi ama cok vahim)
Kilo gidiyo ama su yag orani bi yuksek seviyeden inemedi ya 91 kiloyken 50 lerdeydi dusuyo aslinda ama hala 45.6 onun ideal kilom icin 20 li rakamlara inmesi gerekiyor ;(
Umarim herkes istedigi rakami gormustur....herkese mutlu hafta sonlari...
Eki Görüntüle 1794402
O kadar ilaca hareketsiz kalmaya eksi görmek de cok yeterli bence 83den kurtulmaya az kaldi geri 84 e ciksaydim senin için daha morel bozucu olcaktiKizlar gunaydin erkenciyim bugun heyecandan uyku girmedi dermisim...
Gecen haftaki kilo:83.9
Simdiki kilo:83.6
Fark:-300 gr
Durum; idare eder gibi ama cok vahim)
Kilo gidiyo ama su yag orani bi yuksek seviyeden inemedi ya 91 kiloyken 50 lerdeydi dusuyo aslinda ama hala 45.6 onun ideal kilom icin 20 li rakamlara inmesi gerekiyor ;(
Umarim herkes istedigi rakami gormustur....herkese mutlu hafta sonlari...
Eki Görüntüle 1794402
Neyse morel bozmak yok haftaya 1400 verirsin açığı kapatirsin sen insallah :))Günaydın kızlar :)
Geçen hafta :72
Bu hafta :72.4
Fark +400
Doktorun dediğine göre regl olcam. Umarım bundandır kızlar. Bir de daha çok korkuyordum. Neyse 400 verilir :)
Inşaallah canım. Hadi seni de merak ediyorum. Ben kalkar kalkmaz wc den sonra tartıldım, yanlış mı yaptım acaba :) yoksa eksi mi çıkardım. Bütün hileleri biliyorsun ha:))Neyse morel bozmak yok haftaya 1400 verirsin açığı kapatirsin sen insallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?