Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Yok ben buna bilr cok sevindim 84 u gördüm en azindan bide 85 kiloya iyice düştüğümden emin oldum vucut olarak artık me zaman cikarsam cikiyim 86 diye bi rakam görmüyorum
Daha 79 ları görünce ne hissedersin onun hayalini kur geç kalmadan, çünkü yakından bu hayale gerek kalmayacak, gerçek olacak :)

Günaydın kızlar :)
Geçen hafta :72
Bu hafta :72.4
Fark +400
Doktorun dediğine göre regl olcam. Umarım bundandır kızlar. Bir de daha çok korkuyordum. Neyse 400 verilir :)
Regl oncesi asil fazla gosteriyo bence olunca yavas yavas gidiyo. Moralini bozma canim.

Canım bu yağ oranını doğru hesaplıyor mu. Yani diyeyiayende elini de koyuyorsun felan ya.
Tebrik ederim canım. Eksi görmek her zaman büyük başarıdır. Sonuçta veriyorsun.
Pek inanmiyorum ama kilo verdikce eksiliyo ona seviniyorum diyetisyenin ki kadar degildir sanmiyorum yani

Tebrik ederim daha çok bekliyordum senden ama olsun diyorum ya eksi görmek her zaman büyük başarıdır
Evet bende tubini cok vermesini bekliyordum ama iyi yani tubi bu hafta insallah kanatlari takicam yine haftaya hedefim 82

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…