Tebrik ederim daha çok bekliyordum senden ama olsun diyorum ya eksi görmek her zaman büyük başarıdır
Yok ben buna bilr cok sevindim 84 u gördüm en azindan bide 85 kiloya iyice düştüğümden emin oldum vucut olarak artık me zaman cikarsam cikiyim 86 diye bi rakam görmüyorumTebrik ederim daha çok bekliyordum senden ama olsun diyorum ya eksi görmek her zaman büyük başarıdır
Daha 79 ları görünce ne hissedersin onun hayalini kur geç kalmadan, çünkü yakından bu hayale gerek kalmayacak, gerçek olacak :)Yok ben buna bilr cok sevindim 84 u gördüm en azindan bide 85 kiloya iyice düştüğümden emin oldum vucut olarak artık me zaman cikarsam cikiyim 86 diye bi rakam görmüyorum
Cicisko Bravo çoook başarılısın yine. Yere bakan yürek yakan olarak değiştirdik adını:)Gecen hafta: 68,6
Bu hafta: 67,8
Fark: -800
Ayyyyy insallahhh agzindam bal damliyor :)))Daha 79 ları görünce ne hissedersin onun hayalini kur geç kalmadan, çünkü yakından bu hayale gerek kalmayacak, gerçek olacak :)
Hhahaha canim benim ya aslinda reglim bitmedi belki daha az olabilirdi bilemiyorum. Bir de dun dedim ya kacamak dolu bir gundu.Cicisko Bravo çoook başarılısın yine. Yere bakan yürek yakan olarak değiştirdik adını:)
Regl oncesi asil fazla gosteriyo bence olunca yavas yavas gidiyo. Moralini bozma canim.Günaydın kızlar :)
Geçen hafta :72
Bu hafta :72.4
Fark +400
Doktorun dediğine göre regl olcam. Umarım bundandır kızlar. Bir de daha çok korkuyordum. Neyse 400 verilir :)
Pek inanmiyorum ama kilo verdikce eksiliyo ona seviniyorum diyetisyenin ki kadar degildir sanmiyorum yaniCanım bu yağ oranını doğru hesaplıyor mu. Yani diyeyiayende elini de koyuyorsun felan ya.
Tebrik ederim canım. Eksi görmek her zaman büyük başarıdır. Sonuçta veriyorsun.
Soyluyordun zaten neyse daha fazla almamissin verirsin inaniyorum ben sanaGünaydın kızlar :)
Geçen hafta :72
Bu hafta :72.4
Fark +400
Doktorun dediğine göre regl olcam. Umarım bundandır kızlar. Bir de daha çok korkuyordum. Neyse 400 verilir :)
Kiz ayni vermisiz masalah
Masallah cicisko bide yiyom yiyom diyosun hee aferin sana kstiliyorum karamele yere bakan yurek yakansin ya o yuzden isim uzun oldugu icin kisaca ybyk diycem sanaGecen hafta: 68,6
EvetYanliz tartidaki golgem gitgide inceliyor:)))))
Ooo tebrikler dün sikayet eden biri vardi kilo aldim diye o senmiydin yanlis mi hatırlıyorum :))Gecen hafta: 68,6
Evet bende tubini cok vermesini bekliyordum ama iyi yani tubi bu hafta insallah kanatlari takicam yine haftaya hedefim 82Tebrik ederim daha çok bekliyordum senden ama olsun diyorum ya eksi görmek her zaman büyük başarıdır
Evet aynen:)) bu arada aramizda sadece ve sadece 1200 gram kaldiKiz ayni vermisiz masalah
Dimi hani tarti gununu degistirelim falan diyoduOoo tebrikler dün sikayet eden biri vardi kilo aldim diye o senmiydin yanlis mi hatırlıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?