En azindan 84 u gordunHic yoktan iyidir
Sen kanatlari takinca benimde aşadan seni izliycemi düşünmüyorsundur insallah :)))Evet bende tubini cok vermesini bekliyordum ama iyi yani tubi bu hafta insallah kanatlari takicam yine haftaya hedefim 82
Tesekkur ederim ama kilo aldım demedim, cok yedim fazla çıkar diye korktum.Ooo tebrikler dün sikayet eden biri vardi kilo aldim diye o senmiydin yanlis mi hatırlıyorum :))
Çok spor yapıyorum belki onun Faydasidir. Yediklerimizi yazmıyoruz diye yazmıyorum ama dün aksam yemekli davetteydim. gece pasta bile yedim. Öğlen kaşarlı mantarlı pide yedim. Yani aslında gerçekten çok yedim ama siz devamlı böyle diyince alınıyorum. Sanki yemeyip de çok yedim diyorum gibi oluyo. Size yalan söylüyomusum gibi bi hava olduMasallah cicisko bide yiyom yiyom diyosun hee aferin sana kstiliyorum karamele yere bakan yurek yakansin ya o yuzden isim uzun oldugu icin kisaca ybyk diycem sana
Niye aliniyon kiz bizde ac gezmiyoruz yiyoruz ama önemli olan ölçü hem ac kalmayip sporla kilo vermek cok güzel cogu insan hem ac hem spor yapar ama veremzÇok spor yapıyorum belki onun Faydasidir. Yediklerimizi yazmıyoruz diye yazmıyorum ama dün aksam yemekli davetteydim. gece pasta bile yedim. Öğlen kaşarlı mantarlı pide yedim. Yani aslında gerçekten çok yedim ama siz devamlı böyle diyince alınıyorum. Sanki yemeyip de çok yedim diyorum gibi oluyo. Size yalan söylüyomusum gibi bi hava oldu
Senden daha çok bekliyordum doğrusu. Haftaya verirsin umarım+800 le burdaym arkadaslar
Ne biliyim bi an da herkes öyle diyince... Ben tabi ki diyet yapıyorum. Yapmıyor değilim. Zaten ben hayatta hiç bi kerede 3 dilim börek yemiş birisi değilim ki. Genelde hep dikkatli beslenirim. Hamilelikte 14 kg aldım boyum 1.70. Hamileliğin son haftasına kadar hamile platesi yaptım. Yani anlayacağın ben genelde dikkatli beslenen biri olduğumdan biraz fazla yiyince bana çok gibi geliyo. Belki de ondan çok yiyince hemen söylenmeye başlıyorum canim. Ayrica bu hafta hatırlarsanız 2 kere açlıktan başım döndü yazdım buraya zaten. Çok az yediğim günlerde oldu. Sadece dediğim gibi eşim falan olunca hafta sonu çok yiyoruz. Dikkat etmem mümkün olmuyo. Ondan dedim yazdıklarımıda.Niye aliniyon kiz bizde ac gezmiyoruz yiyoruz ama önemli olan ölçü hem ac kalmayip sporla kilo vermek cok güzel cogu insan hem ac hem spor yapar ama veremz
Evwt anladim zaten yarim pide yedim dedin yarim pide nedir ki cerez gibi gelir:)) ya hic kendini kötü hisseyme demekki senin cok anlayisinla bizimki cok farkli yarim pide benim için azicik bisey :))) sen böyle devam et önemli olan hedef biz arkadasiz alınacak bi durum yok tatlimNe biliyim bi an da herkes öyle diyince... Ben tabi ki diyet yapıyorum. Yapmıyorum değilim. Zaten ben hayatta hiç bi kerede 3 dilim börek yemiş birisi değilim ki. Genelde hep dikkatli beslenirim. Hamilelikte 14 kg aldım boyum 1.70. Hamileliğin son haftasına kadar hamile plates yaptım. Yani anlayacağın ben genelde dikkatli beslenen biri olduğumdan biraz fazla yiyince bana çok gibi geliyo. Belki de ondan çok yiyince hemen söylenmeye başlıyorum canim. Ayrica bu hafta hatırlarsanız 2 kere açlıktan başım döndü yazdım buraya zaten. Çok az yediğim günlerde oldu. Sadece dediğim gibi eşim falan olunca hafta sonu çok yiyoruz. Dikkat etmem mümkün olmuyo. Ondan dedim yazdıklarımıda.
Evwt anladim zaten yarim pide yedim dedin yarim pide nedir ki cerez gibi gelir:)) ya hic kendini kötü hisseyme demekki senin cok anlayisinla bizimki cok farkli yarim pide benim için azicik bisey :))) sen böyle devam et önemli olan hedef biz arkadasiz alınacak bi durum yok tatlim
Sende iyiki varsın :))))Çok Tatlısın Canım benim teşekkür ederim iyi ki varsınız kızlar
Canım eskiden bi tablo vardı ya geçen hafta göremedim onu. Ben en son + daydim orda. Geçen hafta vardı da ben mi göremedim acaba?Sende iyiki varsın :))))
Yok canim estagfrullah senin bos durmayacagini biliyorum sen kac gormeyi hedefliyon bakim? insallah diyorum zaten allahtan bi mani olmazsa hastalik falan bu hafta lesieye devam insallahTesekkur ederim ama kilo aldım demedim, cok yedim fazla çıkar diye korktum.
Neyi daha cok bekliyordun canm almami mi vermemi miSenden daha çok bekliyordum doğrusu. Haftaya verirsin umarım
BencedeYa kizlar yeni uyeler ne oldu candy vardi bide kirmizikadin vardı hizli grip cabuk çıktılar anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?