Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Masallah cicisko bide yiyom yiyom diyosun hee aferin sana kstiliyorum karamele yere bakan yurek yakansin ya o yuzden isim uzun oldugu icin kisaca ybyk diycem sana
Çok spor yapıyorum belki onun Faydasidir. Yediklerimizi yazmıyoruz diye yazmıyorum ama dün aksam yemekli davetteydim. gece pasta bile yedim. Öğlen kaşarlı mantarlı pide yedim. Yani aslında gerçekten çok yedim ama siz devamlı böyle diyince alınıyorum. Sanki yemeyip de çok yedim diyorum gibi oluyo. Size yalan söylüyomusum gibi bi hava oldu

Niye aliniyon kiz bizde ac gezmiyoruz yiyoruz ama önemli olan ölçü hem ac kalmayip sporla kilo vermek cok güzel cogu insan hem ac hem spor yapar ama veremz

Niye aliniyon kiz bizde ac gezmiyoruz yiyoruz ama önemli olan ölçü hem ac kalmayip sporla kilo vermek cok güzel cogu insan hem ac hem spor yapar ama veremz
Ne biliyim bi an da herkes öyle diyince... Ben tabi ki diyet yapıyorum. Yapmıyor değilim. Zaten ben hayatta hiç bi kerede 3 dilim börek yemiş birisi değilim ki. Genelde hep dikkatli beslenirim. Hamilelikte 14 kg aldım boyum 1.70. Hamileliğin son haftasına kadar hamile platesi yaptım. Yani anlayacağın ben genelde dikkatli beslenen biri olduğumdan biraz fazla yiyince bana çok gibi geliyo. Belki de ondan çok yiyince hemen söylenmeye başlıyorum canim. Ayrica bu hafta hatırlarsanız 2 kere açlıktan başım döndü yazdım buraya zaten. Çok az yediğim günlerde oldu. Sadece dediğim gibi eşim falan olunca hafta sonu çok yiyoruz. Dikkat etmem mümkün olmuyo. Ondan dedim yazdıklarımıda.

Evwt anladim zaten yarim pide yedim dedin yarim pide nedir ki cerez gibi gelir:)) ya hic kendini kötü hisseyme demekki senin cok anlayisinla bizimki cok farkli yarim pide benim için azicik bisey :))) sen böyle devam et önemli olan hedef biz arkadasiz alınacak bi durum yok tatlim

Ya kizlar yeni uyeler ne oldu candy vardi bide kirmizikadin vardı hizli grip cabuk çıktılar anlamadim

Çok Tatlısın Canım benim teşekkür ederim iyi ki varsınız kızlar

Kızlar bugün organik pazar à gitcez. İlk kez gitcem bakalım nasıl ürünler aslında bebeğime sebze alcam gitme amacım o ama fiyatlar fena değilse eve de sebze meyve alayım diyorum.

Tesekkur ederim ama kilo aldım demedim, cok yedim fazla çıkar diye korktum.
Yok canim estagfrullah senin bos durmayacagini biliyorum sen kac gormeyi hedefliyon bakim? insallah diyorum zaten allahtan bi mani olmazsa hastalik falan bu hafta lesieye devam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…