- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
geçmiş olsun tubi şimdi nasılsınBaşım catlıyor onu bana yapan biri lazim eşim daha gelmedi her dakika daha kötü hissediyorum kendimi yattikca yatasim geliyor gündüz böyle değildim aslında:*
Ay şimdi gördüm mesajı çok teşekkür ederim canım benimtabloya yeni bakabildim cicisko arkadaşım birinciliğini tebrik ederim
Insallah canim benim cok.sağolHadi ya insallah grip olmazsin soguk alg.hapin varsa ic insallah duzelirsin ;(
Biraz daha iyiyim sanki ilac aldım biraz uyumusumgeçmiş olsun tubi şimdi nasılsın
Benim kiz oksuruyordu dis cikariyo ya onun sancisi var sanirim ama odem attirici cayi icince sabaha kadar sanci cekiyodu disten mi o ictigimden mi anlamadim ...Senin agrin acaba maydonoz suyundan dolayimi agriyo onemli bisey olabilir bi dra gorunmende fayda varc3-4 gun oldu sanirim dimi ?mislisse senin kızın nasıl oldu karın ağrısı vardı sanırım yeşil çaymı içmiştin maydanoz suyumu ben acayip korktum ogün bir bardak yeşil çay içmiştm üç bardak mayd. suyu hala kasıklarım ağrıyo
Canim ya bogaxin agriyor mu gicik gibi once oyle geliyo zikkkim sonra oksurukle devam ediyo sonra burun akintisi falan bas agrisi bende oyle oldu gecen hafta bildigin mal gibiydimBiraz daha iyiyim sanki ilac aldım biraz uyumusum
Ay insallah o kadar ilerlemezCanim ya bogaxin agriyor mu gicik gibi once oyle geliyo zikkkim sonra oksurukle devam ediyo sonra burun akintisi falan bas agrisi bende oyle oldu gecen hafta bildigin mal gibiydimcok sukur gozum acildi bu hafta insallah kolay atlatirsin
Cokk pis gaza geldim Suanüzmesin tabi de sen bu hafta 800 gr aldın dimiayyy bende çok kilo veriyom sanki
Yookk ben sadece kuru meyveden bahsetmstm 2 kayisi yemem gerekiyosa misal 3 4 oluyoYok canım oyle bir orantı yok. Kaçamak demek kilo demek. Aslında kaçamak yapıp tatlı hamur işi yedigin zaman sütünün kalitesi düşüyor tabi.o yüzden kaçamak yapmak yokkkk :))
Aman canım bitkisel seylerle önlem al zencefilli macun satılıyor aktarlarda bu tip şeylere birebir hepinize öneririmIlacin etkisiyle 1 2 saat uyumusum şimdi de cin kesildim :))
2 saat aralıkla besleme bu birinci önerim düzenini değiştirebilen cok guzelolur ama bu boylee diyorsanda yaoacak bisey yok 12 de kahvalrini yaptıktan sonra 6 gibi aksam yemegi ye en gec 7 olsun tamam bence arada turk kahvesi yada 1 meyve yiyebilir sin kuru yemisde olurArkadaşlar size bi sorum olacak gece çok geç yatiyorum eşim işten gec geliyo cocuklari uyut vs derken saat 1.30. 2 gibi sabhta haliyle geç kalkıyorum kahvalti yapmam 12. 1 i buluyo 2 saat aralkla yemek ara öğün yapsam aksam yemeğim 8 e kaliyo diyette 8 çok mu geç(normalde geç biliyorum ama) bu sartlarda nasil sizce yada ne yapabilirim
2 saat aralkla derken bu diyetsyenlern oneriri 2-3 saat aralgnda yemek ara öğün yemek. Iste aksam 6 da yemek yiyince 2 öğün yapmış oluyorm 2 öğün de emziren anne için az sanki karar veremiyorun ve düzenimi degistirmem imkansız esimin eve gelme saatinden dolayi mecbu geç yatip geç kalkıyoruz2 saat aralıkla besleme bu birinci önerim düzenini değiştirebilen cok guzelolur ama bu boylee diyorsanda yaoacak bisey yok 12 de kahvalrini yaptıktan sonra 6 gibi aksam yemegi ye en gec 7 olsun tamam bence arada turk kahvesi yada 1 meyve yiyebilir sin kuru yemisde olur
Kıyamam ya o dişler mahvediyor yavruları .bir kaç gün oldu ama karnım bastırınca acıyor lekelenme de var anlamadım içimdeki herşeyi söktü sanki dr a gitmek te zor geliyor çok acil olmadıkça bekliyorm.Benim kiz oksuruyordu dis cikariyo ya onun sancisi var sanirim ama odem attirici cayi icince sabaha kadar sanci cekiyodu disten mi o ictigimden mi anlamadim ...Senin agrin acaba maydonoz suyundan dolayimi agriyo onemli bisey olabilir bi dra gorunmende fayda varc3-4 gun oldu sanirim dimi ?
Oooo iyi o zaman kesin verirsin bu haftaCokk pis gaza geldim Suan
Canım saat 6 7 ler erken yatabileler için çok geç yatıyorsun ve emziriyosun 8 geç değil bence yeterki o saatten sonra bişey yeme kahve iç çok acıkırsanda bir avuç beyaz leblebi ye bastırıyorArkadaşlar size bi sorum olacak gece çok geç yatiyorum eşim işten gec geliyo cocuklari uyut vs derken saat 1.30. 2 gibi sabhta haliyle geç kalkıyorum kahvalti yapmam 12. 1 i buluyo 2 saat aralkla yemek ara öğün yapsam aksam yemeğim 8 e kaliyo diyette 8 çok mu geç(normalde geç biliyorum ama) bu sartlarda nasil sizce yada ne yapabilirim
Canım benim oğlan da akşam 37.5 oldu ateşi.normalde 36.5 civarıdır. Yanağı da kızardı. Üst iki dişi çıkacak sanırım. Bi an sancı geliyor ağlıyor yaş geliyor gözünden, acaba Taş mı düşünüyorBenim kiz oksuruyordu dis cikariyo ya onun sancisi var sanirim ama odem attirici cayi icince sabaha kadar sanci cekiyodu disten mi o ictigimden mi anlamadim ...Senin agrin acaba Ok maydonoz suyundan dolayimi agriyo onemli bisey olabilir bi dra gorunmende fayda varc3-4 gun oldu sanirim dimi ?
Hmm zararsız şeyler :)Yookk ben sadece kuru meyveden bahsetmstm 2 kayisi yemem gerekiyosa misal 3 4 oluyo
Canım benim eşim akşam 8.30 gibi geldiği halde ben yemeğimi 6 da yiyiyorum.bence iki saat aralıklarla yeme. Şekerin sürekli yükselir ve daha çok acıkırsın ve leptin de devreye girmez. Öğünleri n doyurucu ve yararlı şeyler olsun iki öğün ye. Ekmek unlu ve şekerli şeyler yeme. Protein ağırlıklı beslen. Akşam 8 de e n geç yemen lazım. Bol su iç sütün olması için. Ara öğün yeme.Arkadaşlar size bi sorum olacak gece çok geç yatiyorum eşim işten gec geliyo cocuklari uyut vs derken saat 1.30. 2 gibi sabhta haliyle geç kalkıyorum kahvalti yapmam 12. 1 i buluyo 2 saat aralkla yemek ara öğün yapsam aksam yemeğim 8 e kaliyo diyette 8 çok mu geç(normalde geç biliyorum ama) bu sartlarda nasil sizce yada ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?