- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Allah allah ara ogunsuz olur muu yaa ben bu zamana kadar kilo verdiğim diyetlerde hep ara öğün uyguladimCanım benim oğlan da akşam 37.5 oldu ateşi.normalde 36.5 civarıdır. Yanağı da kızardı. Üst iki dişi çıkacak sanırım. Bi an sancı geliyor ağlıyor yaş geliyor gözünden, acaba Taş mı düşünüyor2.5 ml çapında kum vardı çünkü. Yavrucuklara çok üzülüyorum ya
Hmm zararsız şeyler :)
Canım benim eşim akşam 8.30 gibi geldiği halde ben yemeğimi 6 da yiyiyorum.bence iki saat aralıklarla yeme. Şekerin sürekli yükselir ve daha çok acıkırsın ve leptin de devreye girmez. Öğünleri n doyurucu ve yararlı şeyler olsun iki öğün ye. Ekmek unlu ve şekerli şeyler yeme. Protein ağırlıklı beslen. Akşam 8 de e n geç yemen lazım. Bol su iç sütün olması için. Ara öğün yeme.
8 de yesem hiç açlık hissetmiyorum diyebilirim sadece eşim çayın yaninda tatli vs yerken bendee cok severim böyle seylerii canim cok istiyo çay boş gitmiyo ama istee elma kurusu filan yiyorum leblebiyi suan gaz yapiyo diye tuketemiyorun 1 ay sonra insallahCanım saat 6 7 ler erken yatabileler için çok geç yatıyorsun ve emziriyosun 8 geç değil bence yeterki o saatten sonra bişey yeme kahve iç çok acıkırsanda bir avuç beyaz leblebi ye bastırıyor
Benim de ilk uyguladığım listede ara öğünler vardı ama ana öğünlerde doymıyordum. Ara öğünleri iple çekiyordum.Allah allah ara ogunsuz olur muu yaa ben bu zamana kadar kilo verdiğim diyetlerde hep ara öğün uyguladim
Gunaydin igneden olabilir bu hafta boyle gidecek sanirim..Güzel Anneler Günaydın
Sabah düne göre acayip kilo vermişim. Regl olamadım ama karın ağrısı var. Her gün kilom dalgalanıyor. Bi çok atıyor bi çok eksiliyor anlamadım
Supersin masallah enerjine ben de havadan midir nedir yatasim var surekligünaydın güzel anneler bu sabah tekrar kendimi toparlıcam bugün yeni bir güne başlıyorum diyerek tartıya çıktım şok oldum onca yenen şeyin üstüne pazar ki kilomla aynıyım 100 gramda vermişimsabaha kadar emen oğlum sağolsun zayıflatmış annesini
Ne guzel tebrikler...Benim de ilk uyguladığım listede ara öğünler vardı ama ana öğünlerde doymıyordum. Ara öğünleri iple çekiyordum.
Karatayın kitabını okuyunca ana öğünleri doyurucu yemeye başladım. Ara öğünü kaldırdım. Öğünlerde doyduğum için ara öğün ihtiyacı duymuyorum. Ara öğünde yağlarım yakılıyormuş :)
Sık sık yemek sürekli kan şekerini yüksek tutuyor ve bu yüzden zayıflama hormonu leptin devreye girmiyor. Ama glisemik indeksi düşük gıdalar alınca tok tutuyor ve bağırsaklardan yavaş emiliyor bu yüzden acıkmıyorsun bu arada leptin devreye giriyor ve yağlarını yakıyor.
Karatay uyguladığımdan beri hiç aç kalmıyorum, tam duyuyorum iyi besleniyorum ve Kilo veriyorum:))
Ben çok memnunum canancım sağolsun :)
Cok gec degil yeterki o saatten sonra bise yemeArkadaşlar size bi sorum olacak gece çok geç yatiyorum eşim işten gec geliyo cocuklari uyut vs derken saat 1.30. 2 gibi sabhta haliyle geç kalkıyorum kahvalti yapmam 12. 1 i buluyo 2 saat aralkla yemek ara öğün yapsam aksam yemeğim 8 e kaliyo diyette 8 çok mu geç(normalde geç biliyorum ama) bu sartlarda nasil sizce yada ne yapabilirim
hava kapalı olunca bişey yapasımz gelmiyo ama pazar gününü düşünmeliyiz dimi bol bol eksiSupersin masallah enerjine ben de havadan midir nedir yatasim var surekli
Maydonozun oyle bi etkisi var sen de vur dedik oldurmussn maydonoz odemin disinda kadin hastaliklari konusunda da etkili bitki hamile olanlara onerilmiyor dusuk yapiyormus mesela aslinda burda bisyei onerirken hamile olup olmsdiginida sormak lazim bellimi olur belki hamile olabilir bide onun gunahina girmek var ;(Kıyamam ya o dişler mahvediyor yavruları .bir kaç gün oldu ama karnım bastırınca acıyor lekelenme de var anlamadım içimdeki herşeyi söktü sanki dr a gitmek te zor geliyor çok acil olmadıkça bekliyorm.
Evet kesinlikle oyle ama hicbise yapasim gelmiyor iste ;(hava kapalı olunca bişey yapasımz gelmiyo ama pazar gününü düşünmeliyiz dimi bol bol eksi
çok doğru dr maydonoz suyuyla bütün iltihap gider demişti bendede nevar neyok söktü kaç gündür hamile olsam kesin düşmüştüMaydonozun oyle bi etkisi var sen de vur dedik oldurmussn maydonoz odemin disinda kadin hastaliklari konusunda da etkili bitki hamile olanlara onerilmiyor dusuk yapiyormus mesela aslinda burda bisyei onerirken hamile olup olmsdiginida sormak lazim bellimi olur belki hamile olabilir bide onun gunahina girmek var ;(
Canim ya gercektwen bebislerin isizor konusamiyoar ki anlatsinlar derdini aglayarak ifafe ediyolar iste insaalh korktugun sey degildir agrinin sebebi ama benimki de oksuruyor burun akkntisi da var cogu disten kaynaklaniyor diyor oksuurk suurbu kullaniyorum hala balgamli oksuruyor 2 gun sonra dra goturxem antibi.kullanmadim verdigi halde acaba nie kullanmadin dermi ;(Canım benim oğlan da akşam 37.5 oldu ateşi.normalde 36.5 civarıdır. Yanağı da kızardı. Üst iki dişi çıkacak sanırım. Bi an sancı geliyor ağlıyor yaş geliyor gözünden, acaba Taş mı düşünüyor2.5 ml çapında kum vardı çünkü. Yavrucuklara çok üzülüyorum ya
Hmm zararsız şeyler :)
Canım benim eşim akşam 8.30 gibi geldiği halde ben yemeğimi 6 da yiyiyorum.bence iki saat aralıklarla yeme. Şekerin sürekli yükselir ve daha çok acıkırsın ve leptin de devreye girmez. Öğünleri n doyurucu ve yararlı şeyler olsun iki öğün ye. Ekmek unlu ve şekerli şeyler yeme. Protein ağırlıklı beslen. Akşam 8 de e n geç yemen lazım. Bol su iç sütün olması için. Ara öğün yeme.
Iyi olmus ozamn diyelim baska bisey olmasinda herseyde oldugu gibi azi karar cogu zararçok doğru dr maydonoz suyuyla bütün iltihap gider demişti bendede nevar neyok söktü kaç gündür hamile olsam kesin düşmüştü
Ay senin bu rahatlığın beni öldürecek :)) Bizimkiler de emiyor ama seninki yağları emiyor demek ki:)))günaydın güzel anneler bu sabah tekrar kendimi toparlıcam bugün yeni bir güne başlıyorum diyerek tartıya çıktım şok oldum onca yenen şeyin üstüne pazar ki kilomla aynıyım 100 gramda vermişimsabaha kadar emen oğlum sağolsun zayıflatmış annesini
Canım antibiyotik kullanmak iyi bi şey değil ama gerekliyse kullanmamız lazım. Yani daha kötü olup allah korusun zatureye felan çevirmesin. Doktorun bi bildiği vardır ondan iyi bilemeyiz ki. Inşaallah düzelir bir an önce canımCanim ya gercektwen bebislerin isizor konusamiyoar ki anlatsinlar derdini aglayarak ifafe ediyolar iste insaalh korktugun sey degildir agrinin sebebi ama benimki de oksuruyor burun akkntisi da var cogu disten kaynaklaniyor diyor oksuurk suurbu kullaniyorum hala balgamli oksuruyor 2 gun sonra dra goturxem antibi.kullanmadim verdigi halde acaba nie kullanmadin dermi ;(
Hamd olsun baş ağrısı geçtiği için çok daha rahatim kahvaltimi yaptim Kendi mi dahaiyi hissediyorum kaynanamin kizmiycani bilsem yürüyüşe bile gidesim varTubicim nasilsin iyi oldunmu?
Allah korusun ya bende ondan korkuyorum iste dra gittigim zaman nie kullanmadin dermi dermi acaba??Ay senin bu rahatlığın beni öldürecek :)) Bizimkiler de emiyor ama seninki yağları emiyor demek ki:)))
Canım antibiyotik kullanmak iyi bi şey değil ama gerekliyse kullanmamız lazım. Yani daha kötü olup allah korusun zatureye felan çevirmesin. Doktorun bi bildiği vardır ondan iyi bilemeyiz ki. Inşaallah düzelir bir an önce canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?