Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Allah korusun ya bende ondan korkuyorum iste dra gittigim zaman nie kullanmadin dermi dermi acaba??
Bence der bi de kızar niye kullanmadın diye:) ama söyle kullanmadığını.
tubi_klc canım geçmiş olsun en son Mislisse hastaydı yetişemedim size,salgın var demekki eşim de hastaydı.ben daha hiç hasta olmadım iki senedir maşallah :)

Aman de bende kendime nazar degdirdim gelmez insallah

Hamd olsun baş ağrısı geçtiği için çok daha rahatim kahvaltimi yaptim Kendi mi dahaiyi hissediyorum kaynanamin kizmiycani bilsem yürüyüşe bile gidesim var
Iyi i olmana sevindim bosver yuruyusu kiz somdi dursun bakalim bi iyice kendine gel kizlar bugun sitede mesaj yazarken bi donma yasiyoermusunuz ?

kızlar yaa bir saattir nette ferace elbise bakıyorum mayıs sonu kardeşim evleniyor .sefa merveden almştm daha önce çok adi kumaşı vardı. alışverş yaptğnz birsite varmı.aslında karar veremedim bol bir elbisemi alsam ferace daha çok kafama yatıyo aslında. gösterişli kıyafetleri tesettürden saymıyorumda pek bilmiom valla napicam

Çok sağol tatlim cok şükür cok iyiyim ilerlemedi sanada maşallah

ben sitwden alisveris yapamiyorum malum kilolardan dilayi cunku stanndart bi bedenim olmadigi icin alanlarada imreniyorum acikcasi magazyazay gittigimde blie mesela 44 giyiyosam o modelin 46 si oluyo ...bende tesetturlulum ama feraceyi sevmiyoru. Simdi senin tarzini bilemedigim icin ne desem yalan olur boyle sık tunikler falan var yada ne bileyim tullu feracelr var bakabbilirsin fatihe gitme imkanin varsa orda cok modeller var diyorlar ben gitmedim hic gerci

6.5 km yürüdüm:) yürüyüş ne Güzel bir şeymiş ya. Kalça kaslarımın ağrıdığını hissediyorum artık. Bacaklarım da kaslandı sertleşti.
Ben bi de 4 sene profesyonel voleybol oynadım, lise bitene kadar. Ağır antrenmanlar yapoyorduk. Sporu bırakınca sigaraya başladım onu da On sene içtim. Yaklaşık 3 senedir içmiyorum çok şükür.
Kızlar sayenizde yürüyüşü sevdim valla çok sağolun ilham oldunuz bana.
Sizi çok seviyorum

Yürüyüş yapmayınca da sabaha eksi göremiyorum ki of günler de nasil geçiyor
Aynen canım ben de yürüyüş yapınca sabah kilo vermiş oluyorum. Hastayken de spor yapılır ve yapılmalıdır bence. Hafif hafif başla. Terledikçe kendine gelirsin.

Zamanimiz kalmadi Mislisse artik su 80 den kurtulmamiz lazim sonrasında 79 78 ahh ahh
Hadi kızlar gelin artık 70 lere. Ben de 60 lara inerim siz gelene kadar:) sonra Sizi beklerim orda. Olmaz mı:)

Aa kizlar birçoğumuz tesetturluyuz masallah benimde hayalim o birbirinden güzel tunikleri giyebilmek

evet fatihe gittim daha önce çeşit çok ama çocukla gözüm kesmiyo hiç ben tunik giymiyorum pantolonda yani giyersemde uzun pardesü veya ferace içinde. kolları yarasa gibi feraceler hoşuma gidiyor hatlarıda belli etmiyor da internete güvenemiom işte çıkıcam artık yakınlara bakıcam

Bende bayılirim yuruyuse bekarken ve çocuk yokken düzenli yururdum ama şimdi çocuklar küçük oldugu icin sadece eşim evdeyken cikabiliyorum biraksalar hergün 2 saat yururum ama cocuklar büyüyünce inşallah buarada diğer yorumunuda okudum maşallah karatay 2 olmuşsun ben bi türlü hoslanamadim o kandindan nedense

Yaaaa kızlar çok mutsuzum bu hafta hiç güzel diyet yapamadım tartılıyorum aynı tartı Allahtan artı değil ama biraz verseydim bari...

8 geç değil aslında öyle bir saat yok. Yatmadan 4 saat önce en son yemeğini yemiş olacaksın. 12 de yatıyo san 8 normal mesela çünkü 4 saatte vücudun yediklerini enerjiye çevirip yakmış oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…