6.5 km yürüdüm:) yürüyüş ne Güzel bir şeymiş ya. Kalça kaslarımın ağrıdığını hissediyorum artık. Bacaklarım da kaslandı sertleşti.
Ben bi de 4 sene profesyonel voleybol oynadım, lise bitene kadar. Ağır antrenmanlar yapoyorduk. Sporu bırakınca sigaraya başladım onu da On sene içtim. Yaklaşık 3 senedir içmiyorum çok şükür.
Kızlar sayenizde yürüyüşü sevdim valla çok sağolun ilham oldunuz bana.
Sizi çok seviyorum
Evet terlemek iyi geldi gerçekten yürüyüş yapmak için can atıyorum resmenAynen canım ben de yürüyüş yapınca sabah kilo vermiş oluyorum. Hastayken de spor yapılır ve yapılmalıdır bence. Hafif hafif başla. Terledikçe kendine gelirsin.
Hadi kızlar gelin artık 70 lere. Ben de 60 lara inerim siz gelene kadar:) sonra Sizi beklerim orda. Olmaz mı:)
Ahh caniimm ne guzel konusuyorsun ama çakıldım kaldim bu 80 e yaaa vallahi sıkıldım artik tok karna bile 85 i görmeye tahammul edemiyorum 83 ün hayalini kurmaya başladım ben:))Aynen canım ben de yürüyüş yapınca sabah kilo vermiş oluyorum. Hastayken de spor yapılır ve yapılmalıdır bence. Hafif hafif başla. Terledikçe kendine gelirsin.
Hadi kızlar gelin artık 70 lere. Ben de 60 lara inerim siz gelene kadar:) sonra Sizi beklerim orda. Olmaz mı:)
Bende bayılirim yuruyuse bekarken ve çocuk yokken düzenli yururdum ama şimdi çocuklar küçük oldugu icin sadece eşim evdeyken cikabiliyorum biraksalar hergün 2 saat yururum ama cocuklar büyüyünce inşallahbuarada diğer yorumunuda okudum maşallah karatay 2 olmuşsun ben bi türlü hoslanamadim o kandindan nedense
:) yok tatlım tamamen tercih meselesi biz birbirimizi insan oldugumuz için seviyoruz"::))Turuncupijama, Mislisse, tubi_klc, JoleYa tesettürlü. Bi ben açığım her halde :) güzel tesettürlü anneler fit olma yolunda diye değiştirelim adı :)))
Neden oyle oldu canimYaaaa kızlar çok mutsuzum bu hafta hiç güzel diyet yapamadımtartılıyorum aynı tartı Allahtan artı değil ama biraz verseydim bari...
Bu bilgide iyiymis iyi oldu öğrendiğim8 geç değil aslında öyle bir saat yok. Yatmadan 4 saat önce en son yemeğini yemiş olacaksın. 12 de yatıyo san 8 normal mesela çünkü 4 saatte vücudun yediklerini enerjiye çevirip yakmış oluyo.
Biraz sert bi mizacı var kadının. Hatta biraz erkeksi. Ben de ilk zamanlar böyle düşünüyordum ama annem karatay şöyle diyor böyle diyor diye diye ısındırdı. Kitaplarını okuyunca mantıklı geldi yazdıkları. Sonuçta bi yerde yanlış yapıyoruz demi. Yoksa türk erkeği göbekli ve kel kadını da simitli basenli tombik olmazdı demi :)Bende bayılirim yuruyuse bekarken ve çocuk yokken düzenli yururdum ama şimdi çocuklar küçük oldugu icin sadece eşim evdeyken cikabiliyorum biraksalar hergün 2 saat yururum ama cocuklar büyüyünce inşallahbuarada diğer yorumunuda okudum maşallah karatay 2 olmuşsun ben bi türlü hoslanamadim o kandindan nedense
Canım ben de bi hafta iyi versem diğer hafta Zorlaniyorum. Sanırım vücut direniyor. Sabır ve devamYaaaa kızlar çok mutsuzum bu hafta hiç güzel diyet yapamadımtartılıyorum aynı tartı Allahtan artı değil ama biraz verseydim bari...
Olacak canım yavaş da olsa olacak. Bu arada kilo testleri yapmışmıydın. Atıyorum tiroit kilo vermeyi etkiliyor. Demir zaten biliyoruz. D vitamini eksikliği. Insilün direnci gibi yada bilmediğimiz testler. Belki bi şey zorluyordur seni. Yani gördüğüm kadarıyla azimlisin. Kaçamak yok spor var dikkat de ediyorsunAhh caniimm ne guzel konusuyorsun ama çakıldım kaldim bu 80 e yaaa vallahi sıkıldım artik tok karna bile 85 i görmeye tahammul edemiyorum 83 ün hayalini kurmaya başladım ben:))
Çok haklısın. Bizim işte tam da böyle bir kardeşliğe ihtiyacımız var:) alkışladım seni, bi de öptüm yüreğinden:) yok tatlım tamamen tercih meselesi biz birbirimizi insan oldugumuz için seviyoruz"::))
artı görmemişsin oda iyi canım kalan üç günde eksilirsin mutlakaYaaaa kızlar çok mutsuzum bu hafta hiç güzel diyet yapamadımtartılıyorum aynı tartı Allahtan artı değil ama biraz verseydim bari...
Sen bu hafta süper gidiyorsun pazara kesin eksi görürsün gibi geliyor bana bende bu 3 4 kiloyu son 15 20 günde verdm ya sanki yine duraklama dönemi geçiriyorum gibi geliyor pazar günü 84.8 di ama ondan sonra hic 84 görmedim nasil oluyor by is anlamadim hep 85 li bisey çıkıyor acaba tarti gününü mu sabote ediyorum anlamadim :))Kızlar 5 km daha yürüdüm akşam akşam. Öğlen ufak bi kek yedim. Sabah da bir dilim ekmek. Ya yağda yumurta ile Ekmeksiz olmuyor. Karatay duymasın :) ama bugün 10 km yani iki saat yürümüş oldum. Bakalım sabah kilo vermiş miyim. Sabah kahvaltım iyiydi.yumurta peynir ceviz yeşillik zeytin vs Öğlen taze bakla yemeği, yoğurt ve tavuk yedim. Akşam da ciğer, ayran ve biraz bakla yedim. Taze bakla hayatımda ilk defa yedim ne güzel bi yemekmiş öyle. Yani kızlar her şey yiyiyorum. Ama her gün yürüyorum.bakalım pazar günü ne sonuç çıkacak.
Biraz sert bi mizacı var kadının. Hatta biraz erkeksi. Ben de ilk zamanlar böyle düşünüyordum ama annem karatay şöyle diyor böyle diyor diye diye ısındırdı. Kitaplarını okuyunca mantıklı geldi yazdıkları. Sonuçta bi yerde yanlış yapıyoruz demi. Yoksa türk erkeği göbekli ve kel kadını da simitli basenli tombik olmazdı demi :)
Canım ben de bi hafta iyi versem diğer hafta Zorlaniyorum. Sanırım vücut direniyor. Sabır ve devam
Olacak canım yavaş da olsa olacak. Bu arada kilo testleri yapmışmıydın. Atıyorum tiroit kilo vermeyi etkiliyor. Demir zaten biliyoruz. D vitamini eksikliği. Insilün direnci gibi yada bilmediğimiz testler. Belki bi şey zorluyordur seni. Yani gördüğüm kadarıyla azimlisin. Kaçamak yok spor var dikkat de ediyorsun
Çok haklısın. Bizim işte tam da böyle bir kardeşliğe ihtiyacımız var:) alkışladım seni, bi de öptüm yüreğinden
Onemli olan da yurek degilmi zatenKızlar 5 km daha yürüdüm akşam akşam. Öğlen ufak bi kek yedim. Sabah da bir dilim ekmek. Ya yağda yumurta ile Ekmeksiz olmuyor. Karatay duymasın :) ama bugün 10 km yani iki saat yürümüş oldum. Bakalım sabah kilo vermiş miyim. Sabah kahvaltım iyiydi.yumurta peynir ceviz yeşillik zeytin vs Öğlen taze bakla yemeği, yoğurt ve tavuk yedim. Akşam da ciğer, ayran ve biraz bakla yedim. Taze bakla hayatımda ilk defa yedim ne güzel bi yemekmiş öyle. Yani kızlar her şey yiyiyorum. Ama her gün yürüyorum.bakalım pazar günü ne sonuç çıkacak.
Biraz sert bi mizacı var kadının. Hatta biraz erkeksi. Ben de ilk zamanlar böyle düşünüyordum ama annem karatay şöyle diyor böyle diyor diye diye ısındırdı. Kitaplarını okuyunca mantıklı geldi yazdıkları. Sonuçta bi yerde yanlış yapıyoruz demi. Yoksa türk erkeği göbekli ve kel kadını da simitli basenli tombik olmazdı demi :)
Canım ben de bi hafta iyi versem diğer hafta Zorlaniyorum. Sanırım vücut direniyor. Sabır ve devam
Olacak canım yavaş da olsa olacak. Bu arada kilo testleri yapmışmıydın. Atıyorum tiroit kilo vermeyi etkiliyor. Demir zaten biliyoruz. D vitamini eksikliği. Insilün direnci gibi yada bilmediğimiz testler. Belki bi şey zorluyordur seni. Yani gördüğüm kadarıyla azimlisin. Kaçamak yok spor var dikkat de ediyorsun
Çok haklısın. Bizim işte tam da böyle bir kardeşliğe ihtiyacımız var:) alkışladım seni, bi de öptüm yüreğinden
Masallah karamel iyi yurudun soguk havaya ragmen bugun kac cikmistin ?yarin kac cikacaksin acaba ? Ben de bugun iyi degildim ya bj hafta benden de bise beklemeyin a dostlar ;(Kızlar 5 km daha yürüdüm akşam akşam. Öğlen ufak bi kek yedim. Sabah da bir dilim ekmek. Ya yağda yumurta ile Ekmeksiz olmuyor. Karatay duymasın :) ama bugün 10 km yani iki saat yürümüş oldum. Bakalım sabah kilo vermiş miyim. Sabah kahvaltım iyiydi.yumurta peynir ceviz yeşillik zeytin vs Öğlen taze bakla yemeği, yoğurt ve tavuk yedim. Akşam da ciğer, ayran ve biraz bakla yedim. Taze bakla hayatımda ilk defa yedim ne güzel bi yemekmiş öyle. Yani kızlar her şey yiyiyorum. Ama her gün yürüyorum.bakalım pazar günü ne sonuç çıkacak.
Olmaz mi hic ama benim motivem neden dustu ya havadan mi acabaAynen canım ben de yürüyüş yapınca sabah kilo vermiş oluyorum. Hastayken de spor yapılır ve yapılmalıdır bence. Hafif hafif başla. Terledikçe kendine gelirsin.
Insallah cnim yaAa kizlar birçoğumuz tesetturluyuz masallah benimde hayalim o birbirinden güzel tunikleri giyebilmek
Ben de sendenim ciciskoYaaaa kızlar çok mutsuzum bu hafta hiç güzel diyet yapamadımtartılıyorum aynı tartı Allahtan artı değil ama biraz verseydim bari...
Ben de sendenim ciciskoyalniz degilsin 2 gundur cok dikkatliydim ac yatiyodum resmen bugun bi motive dusuklugum var sanki poh pohlanmaya motive edilmeye ihtiyacim var sanirim
Bak seeennnn karamelle iddaaya girerken pek bi motibeydin ne oldu kaptan hic oluyormu böyle pazara ne kaldu surda pesmj ettin yoksa havlu mu attin :))))Ben de sendenim ciciskoyalniz degilsin 2 gundur cok dikkatliydim ac yatiyodum resmen bugun bi motive dusuklugum var sanki poh pohlanmaya motive edilmeye ihtiyacim var sanirim
Çok komiksin :)) biz bu hızla devam etmeliyiz artı da çıksak. Benim sonuçları gördün. Dengesiz dengesiz gidiyorum bakalım :)Sen bu hafta süper gidiyorsun pazara kesin eksi görürsün gibi geliyor bana bende bu 3 4 kiloyu son 15 20 günde verdm ya sanki yine duraklama dönemi geçiriyorum gibi geliyor pazar günü 84.8 di ama ondan sonra hic 84 görmedim nasil oluyor by is anlamadim hep 85 li bisey çıkıyor acaba tarti gününü mu sabote ediyorum anlamadim :))
Regl dönemi belirtilerine Benziyor. Ne kadar zaman var regl içinKizlar bende de bugun bi istah acikligi ve cikolata istegi olustu neden anlamadim ciko yemedim ama bugun biraz fazla kacirdim sanirim yemek olarak yani aburcubur degil suan bile cok acim mesela ;(
Yazdım canım günlük sonuçları. Elimden geleni yapıyorum ama Zorlaniyorum kilo vermede. Belli olmaz senin durumun. Belki sen süpriz yaparsın bize :)Masallah karamel iyi yurudun soguk havaya ragmen bugun kac cikmistin ?yarin kac cikacaksin acaba ? Ben de bugun iyi degildim ya bj hafta benden de bise beklemeyin a dostlar ;(
Hadi Mislisse sen yaparsın :) poh poh :) pazarı düşün cidden. Spor yaptıktan sonraki rahatlamayı düşün :)Ben de sendenim ciciskoyalniz degilsin 2 gundur cok dikkatliydim ac yatiyodum resmen bugun bi motive dusuklugum var sanki poh pohlanmaya motive edilmeye ihtiyacim var sanirim
Allah allaah neden bu kadar dengesiz acaba dün çok yürüdüğün için kasmi yaptın acaba:))Günaydın güzel anneler
Pazar 72.4
Pazartesi 71.8
Salı 72.5
Çarşamba 70.5
Perşembe 72.3
Sabah aç ve çıplak günlük tartı sonuçlarım:) çarşamba gibi çıksam pazara :) niye böyle dalgalanıyor, regl olamıyorum ondan her halde. Bu iğne mahvetti beni.
Çok komiksin :)) biz bu hızla devam etmeliyiz artı da çıksak. Benim sonuçları gördün. Dengesiz dengesiz gidiyorum bakalım :)
Regl dönemi belirtilerine Benziyor. Ne kadar zaman var regl için
Yazdım canım günlük sonuçları. Elimden geleni yapıyorum ama Zorlaniyorum kilo vermede. Belli olmaz senin durumun. Belki sen süpriz yaparsın bize :)
Hadi Mislisse sen yaparsın :) poh poh :) pazarı düşün cidden. Spor yaptıktan sonraki rahatlamayı düşün :)
pek iyi değilim bu hafta sol kasığm hala ağrıyor bugün k. druna gidicem boğazım ağrıyor kolumu kaldırasım yok anlıcan aynı olmaya razıyım bu haftaY yagmur7968 napiyosun nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?