- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
işte benim çoğu zaman yaşadığım durum yemek yediğim halde tatlı isteği oluşuyor onu yiyince tmm dydum diyorum senin kan şekerin düşmüş olabilirmi bilemedimKizlar bende de bugun bi istah acikligi ve cikolata istegi olustu neden anlamadim ciko yemedim ama bugun biraz fazla kacirdim sanirim yemek olarak yani aburcubur degil suan bile cok acim mesela ;(
Canim ya bagimlilik gibi bisey oldu dimi ?Bir de ozledim sizi :) alışmışım, telefonsuzluktan pek etkilenmedim ama burayı çok merak ettim :)
Sen bi isler karistiriyosun ya anlamadim gitti nasil sonuc peki yspabildin mi peki biseyler ? Bugunde ayniyim ben ne ev isi ne spor hicbise yapasim yok bi yorgunluk varki sormayin gonul hep yat diyo ;(Eveeeett kaçak geldi :)
Dun ki hava herkesi bir etkilemiş sanırım, ben dün bursa ya gittim, malum kurmaya çalıştığım is icin :)
Sabah 5 te gün başladı, sonra iki ev gezmesi, gece 2 de hasatim çıkmış bir şekilde eve geldim.
Kaçamak? Hemde nasıl... ama bu sabah tartildigimda yedigim İçtiğim dusunulunce +200 fena gelmedi.
Bugün kolumu kaldiracak halim yok aslında ama yürüyüş yapmam lazım. Hem bir kaç günün yogunlugunu atmak için biraz kafayı toplamak için, hemde şu yorgunluğa kendimi kaptırmamak için. A evet bir de +200 um var nurtopu gibi onun içinçocukta benle yoruldu yavrum, bakalım dışarıda inşallah rahat durur da uzun uzuunnn yuruyebilirim.
Bir de geçen aklıma geldi her akşam eşim eve girneden ben çıkıp 5-6 tür merdiven mi inip çıksam.
Ama kas olur da kocaman popom olursa diye çekinigim biraz :))
Calisan kisinin isi zor helede calisan annenin ;( gecmis olsun oglusunada nasil iyimi patates ezip verseydin bide bol su az tuzlu ayran yada ,,,,Aktiflik konusundada bilemiyorumki arkadaslar ne diyorsunuz ?Mrb bayanlar. Kusura bakmayın dun giremedim. İş güç birde oglusum ishal olmuş. Onunla ilgilendim. Ben çok aktif olamıyorum ya( Beni böyle kabul eder misiniz ? Ederseniz sevinirim.Yoksa sizleri meşgul etmem.
Valla bende bilemedim pzt ve sali cok iyiydim yemeyince yiyesi gelmiyor ama dun kontrolsuz sekilde aclik duygusu hissetim...işte benim çoğu zaman yaşadığım durum yemek yediğim halde tatlı isteği oluşuyor onu yiyince tmm dydum diyorum senin kan şekerin düşmüş olabilirmi bilemedim
Pes etmek degil de halsizluk yorgunluk var yoksa ben boyle degildim biliyorsunuz yaniTuruncu hic
Bak seeennnn karamelle iddaaya girerken pek bi motibeydin ne oldu kaptan hic oluyormu böyle pazara ne kaldu surda pesmj ettin yoksa havlu mu attin :))))
Şimdi regl oldum ohhh be :) ödem atarım umarım pazar a kadar :)A
Allah allaah neden bu kadar dengesiz acaba dün çok yürüdüğün için kasmi yaptın acaba:))
ooo çok iyi en az bir kilo gitmiş sayK
Şimdi regl oldum ohhh be :) ödem atarım umarım pazar a kadar :)
Evet galiba benimde anlamadim neden boyle oldu bu haftasonundan beri toparlayamadim. Bu hafta 500 gr hedef koymustum galiba tutmayacakBen de sendenim ciciskoyalniz degilsin 2 gundur cok dikkatliydim ac yatiyodum resmen bugun bi motive dusuklugum var sanki poh pohlanmaya motive edilmeye ihtiyacim var sanirim
Insallah canim bu sabah + 200 gr gordum malesef e olacagi buydu.artı görmemişsin oda iyi canım kalan üç günde eksilirsin mutlaka
Hemde nasıl :) daha ilginci her lokmamda aklıma geliyorsunuz :))Canim ya bagimlilik gibi bisey oldu dimi ?
Sen bi isler karistiriyosun ya anlamadim gitti nasil sonuc peki yspabildin mi peki biseyler ? Bugunde ayniyim ben ne ev isi ne spor hicbise yapasim yok bi yorgunluk varki sormayin gonul hep yat diyo ;(
Canim su patlama vs bizi cok etkiledi Ankara da bir yerden bir yere gitmiyoruz. Isten eve evden ise. Devamli helikopter sesleri. Telefonlara mesaj geliyo bomba ihbarlari falan. Rezil bir haldeyiz. Beni cok etkiledi. Acikcasi diyet yapmayi birak giyinmek evden cikmak bile istemiyo canim.Neden oyle oldu canim
Cok sukur bence en az bir kilo fark ederK
Şimdi regl oldum ohhh be :) ödem atarım umarım pazar a kadar :)
Bende oyleyim. Hele kahvalti sonrasi mutlaka tatli istiyo canim cok muzdaribim tatli olayindan sekersiz 21 gun yapmak istedim yapamadim bir turlu. Aslinda bana destek olan olursa beraber seker orucu yapabiliriz. O seklde de baya kilo veriliyomus.işte benim çoğu zaman yaşadığım durum yemek yediğim halde tatlı isteği oluşuyor onu yiyince tmm dydum diyorum senin kan şekerin düşmüş olabilirmi bilemedim
21 gun hic seker kullanmamak mi mi gerekiyor?Bende oyleyim. Hele kahvalti sonrasi mutlaka tatli istiyo canim cok muzdaribim tatli olayindan sekersiz 21 gun yapmak istedim yapamadim bir turlu. Aslinda bana destek olan olursa beraber seker orucu yapabiliriz. O seklde de baya kilo veriliyomus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?