Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kizlar bende de bugun bi istah acikligi ve cikolata istegi olustu neden anlamadim ciko yemedim ama bugun biraz fazla kacirdim sanirim yemek olarak yani aburcubur degil suan bile cok acim mesela ;(
işte benim çoğu zaman yaşadığım durum yemek yediğim halde tatlı isteği oluşuyor onu yiyince tmm dydum diyorum senin kan şekerin düşmüş olabilirmi bilemedim

Mrb bayanlar. Kusura bakmayın dun giremedim. İş güç birde oglusum ishal olmuş. Onunla ilgilendim. Ben çok aktif olamıyorum ya ( Beni böyle kabul eder misiniz ? Ederseniz sevinirim.Yoksa sizleri meşgul etmem.

Eveeeett kaçak geldi :)
Dun ki hava herkesi bir etkilemiş sanırım, ben dün bursa ya gittim, malum kurmaya çalıştığım is icin :)
Sabah 5 te gün başladı, sonra iki ev gezmesi, gece 2 de hasatim çıkmış bir şekilde eve geldim.
Kaçamak? Hemde nasıl... ama bu sabah tartildigimda yedigim İçtiğim dusunulunce +200 fena gelmedi.
Bugün kolumu kaldiracak halim yok aslında ama yürüyüş yapmam lazım. Hem bir kaç günün yogunlugunu atmak için biraz kafayı toplamak için, hemde şu yorgunluğa kendimi kaptırmamak için. A evet bir de +200 um var nurtopu gibi onun için çocukta benle yoruldu yavrum, bakalım dışarıda inşallah rahat durur da uzun uzuunnn yuruyebilirim.
Bir de geçen aklıma geldi her akşam eşim eve girneden ben çıkıp 5-6 tür merdiven mi inip çıksam.
Ama kas olur da kocaman popom olursa diye çekinigim biraz :))

Sen bi isler karistiriyosun ya anlamadim gitti nasil sonuc peki yspabildin mi peki biseyler ? Bugunde ayniyim ben ne ev isi ne spor hicbise yapasim yok bi yorgunluk varki sormayin gonul hep yat diyo ;(

Mrb bayanlar. Kusura bakmayın dun giremedim. İş güç birde oglusum ishal olmuş. Onunla ilgilendim. Ben çok aktif olamıyorum ya ( Beni böyle kabul eder misiniz ? Ederseniz sevinirim.Yoksa sizleri meşgul etmem.
Calisan kisinin isi zor helede calisan annenin ;( gecmis olsun oglusunada nasil iyimi patates ezip verseydin bide bol su az tuzlu ayran yada ,,,,Aktiflik konusundada bilemiyorumki arkadaslar ne diyorsunuz ?

işte benim çoğu zaman yaşadığım durum yemek yediğim halde tatlı isteği oluşuyor onu yiyince tmm dydum diyorum senin kan şekerin düşmüş olabilirmi bilemedim
Valla bende bilemedim pzt ve sali cok iyiydim yemeyince yiyesi gelmiyor ama dun kontrolsuz sekilde aclik duygusu hissetim...

Turuncu hic

Bak seeennnn karamelle iddaaya girerken pek bi motibeydin ne oldu kaptan hic oluyormu böyle pazara ne kaldu surda pesmj ettin yoksa havlu mu attin :))))
Pes etmek degil de halsizluk yorgunluk var yoksa ben boyle degildim biliyorsunuz yani mesaj bile yazicak halim yok dusunun yani

Ben de sendenim cicisko yalniz degilsin 2 gundur cok dikkatliydim ac yatiyodum resmen bugun bi motive dusuklugum var sanki poh pohlanmaya motive edilmeye ihtiyacim var sanirim
Evet galiba benimde anlamadim neden boyle oldu bu haftasonundan beri toparlayamadim. Bu hafta 500 gr hedef koymustum galiba tutmayacak yazin giyecegim sortlari, tatili dusuneyim bari belki motive olurum

Canim ya bagimlilik gibi bisey oldu dimi ?
Hemde nasıl :) daha ilginci her lokmamda aklıma geliyorsunuz :))
Sen bi isler karistiriyosun ya anlamadim gitti nasil sonuc peki yspabildin mi peki biseyler ? Bugunde ayniyim ben ne ev isi ne spor hicbise yapasim yok bi yorgunluk varki sormayin gonul hep yat diyo ;(

Hallettim bakalım, bundan sonrası velet rahat bırakırsa sıkı calismaya kaldı :)
Sabah bir güneş kendini gösterdi bende nasıl enerji doldum, harika falan derken hava kapandikca bende sondum.
Ne kadar etkileniyor insan..
Boşa demiyor lar etrafa güzel şeyler koyun, guzel koku, güzel resim, lezzetli yemek
Acıktım da biraz :))

Neden oyle oldu canim
Canim su patlama vs bizi cok etkiledi Ankara da bir yerden bir yere gitmiyoruz. Isten eve evden ise. Devamli helikopter sesleri. Telefonlara mesaj geliyo bomba ihbarlari falan. Rezil bir haldeyiz. Beni cok etkiledi. Acikcasi diyet yapmayi birak giyinmek evden cikmak bile istemiyo canim.

Bende oyleyim. Hele kahvalti sonrasi mutlaka tatli istiyo canim cok muzdaribim tatli olayindan sekersiz 21 gun yapmak istedim yapamadim bir turlu. Aslinda bana destek olan olursa beraber seker orucu yapabiliriz. O seklde de baya kilo veriliyomus.

Bende oyleyim. Hele kahvalti sonrasi mutlaka tatli istiyo canim cok muzdaribim tatli olayindan sekersiz 21 gun yapmak istedim yapamadim bir turlu. Aslinda bana destek olan olursa beraber seker orucu yapabiliriz. O seklde de baya kilo veriliyomus.
21 gun hic seker kullanmamak mi mi gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…