- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
gerçekten zor tatlısız yaşam ben ikinci oğlumun hamileliğine kadar tatlının yüzüne bakmazdım aşerdimmi naptım ozaman bu zaman tatlısz günümüz yokAlisilir ama alisama kadar insanin anasi aglar onemli olanda bunu 21 gun degil biromur biyu devam ettirebilmez zaten degil mi ?
Desene tarti yuzune gulmiycek yine ;(bu hafta berbat geçiyor hareket sıfır yeme süper ötesi doğru düzgün su içmek aklıma bile gelmiyor son iki gün ama toparlayamıyormm
Cok guzel bi ozetleme sekli tebrik ederimİyi geceler cici anneler :) bu aksam annemdeydim. Besledi beni saolsun.karamellim06 in annenin yaninda nasıl diyet yapıyorsun bilmiyorum :)
Y yagmur7968 bu hafta benim de hedefim artı olmasın yeter hedefi :) hadi birlikte tutturalim
Mislisse ne kusuru canım, o kadar emek veriyorsun, uğraşıyorsun, hakkını helal et :)
cicisko şu sıfır şeker diyetini bir araştırayım katılmak isteyen olursa hep birlikte yapalım :)
tubi_klc
Bugün pek Sesiniz çıkmadı bakıyorum, 2 gün gittim neler oluyor burada, herkes Nerede bakim
F feyzaxKirmizilisiyahlikadin
Kim vardı başka kendini hatırlatsın eksik varsa :)
:)) çoklu alintiyi aklımda tutarak rekora kosayim dedim.Cok guzel bi ozetleme sekli tebrik ederim)
Benim cocuklar hasta canm hastanedeydik bugün ve yarinda ikisininde burnu tıkalı ve oksuruyorİyi geceler cici anneler :) bu aksam annemdeydim. Besledi beni saolsun.karamellim06 in annenin yaninda nasıl diyet yapıyorsun bilmiyorum :)
Y yagmur7968 bu hafta benim de hedefim artı olmasın yeter hedefi :) hadi birlikte tutturalim
Mislisse ne kusuru canım, o kadar emek veriyorsun, uğraşıyorsun, hakkını helal et :)
cicisko şu sıfır şeker diyetini bir araştırayım katılmak isteyen olursa hep birlikte yapalım :)
tubi_klc
Bugün pek Sesiniz çıkmadı bakıyorum, 2 gün gittim neler oluyor burada, herkes Nerede bakim
Geçmiş olsun Allah şifalar versin canımBenim cocuklar hasta canm hastanedeydik bugün ve yarinda ikisininde burnu tıkalı ve oksuruyor
AynenDesene tarti yuzune gulmiycek yine ;(
Hadi inşallahİyi geceler cici anneler :) bu aksam annemdeydim. Besledi beni saolsun.karamellim06 in annenin yaninda nasıl diyet yapıyorsun bilmiyorum :)
tubi_klc
Gecmis olsun.. cocuk olunca öyle birileri sürekli hasta oluyor.Benim cocuklar hasta canm hastanedeydik bugün ve yarinda ikisininde burnu tıkalı ve oksuruyor
Evet canım zaten hedef o dediğim gibi işte 21 günü tamamlayınca artık şekerden kurtuluyorsun. O nedenle 21 gün dedim ya beynin alışma suresiAlisilir ama alisama kadar insanin anasi aglar onemli olanda bunu 21 gun degil biromur biyu devam ettirebilmez zaten degil mi ?
Evet :) tebrikler canım ben bugun başladım şekersiz 21 güne ilk gün bakalım nasıl olacak. Meyve yicem tabi. Bir de sabah yumurtama tuz atmadım ben çok tuzlu yiyen biriyim. Tuz ve şekerden kurtulsam daha ne isterimEvet canım ben tatlı manyağı bi insandım. Bir buçuk aydır tatlıyı yok denecek ka da r azalttim. Şimdi regl öncesi canım bile istemedi. Söylediğin çok mantıklı
Bence vücudum alıştı. Ya bugün misafirin ikram ettiği yaş pastadan sadece bir çatal aldım nefsim için. Normalde mümkün değil di bu. Demekki unutuyorum :) zaten vücut günlük 5 gr şekere ihtiyacı varmış
Canım benimde öyleydi dün toparladım biraz hadi sende toparlan. İncecik hayal et kendini... düşmanlar çatlasın ohh ohhhbu hafta berbat geçiyor hareket sıfır yeme süper ötesi doğru düzgün su içmek aklıma bile gelmiyor son iki gün ama toparlayamıyormm
Yazmamış mıyım sanki tarif etmiştim. Yapmışsın zaten.ben de internet ten bakmıştım. Güzel oldu mu pekikaremellim karnıbahar tarifi sormştm sanırm görmedin görürsende gerek kalmadı intrnetten yaptım
Geçmiş olsun canım allah şifa versin kuzularaBenim cocuklar hasta canm hastanedeydik bugün ve yarinda ikisininde burnu tıkalı ve oksuruyor
Ayyy gerçekten mi yaa ne bilim daha once hic nahsetmedin benim direk belim ağrıdı dün biraz hamur işi yedim 1 saat yürümüştü m gündüz gece 9 gibide 50 dakka zumba yaptim korkuyorum ki takildim ben yine bu 85 eTubicim bana ip dmee ilk basladigim sirlarda ip atladim hastanelik olmustum nerdeyse 1 ay kendime gelemdim dizlerimin ustune basamiyodum ;( o yuzden ogun bugun ip atlmam insallah duzelirsin nasilsin iyisin dimi birde zumba yapiyon mu kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?