Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Alisilir ama alisama kadar insanin anasi aglar onemli olanda bunu 21 gun degil biromur biyu devam ettirebilmez zaten degil mi ?
gerçekten zor tatlısız yaşam ben ikinci oğlumun hamileliğine kadar tatlının yüzüne bakmazdım aşerdimmi naptım ozaman bu zaman tatlısz günümüz yok

İyi geceler cici anneler :) bu aksam annemdeydim. Besledi beni saolsun. karamellim06 in annenin yaninda nasıl diyet yapıyorsun bilmiyorum :)
Y yagmur7968 bu hafta benim de hedefim artı olmasın yeter hedefi :) hadi birlikte tutturalim
Mislisse ne kusuru canım, o kadar emek veriyorsun, uğraşıyorsun, hakkını helal et :)
cicisko şu sıfır şeker diyetini bir araştırayım katılmak isteyen olursa hep birlikte yapalım :)
tubi_klc
Bugün pek Sesiniz çıkmadı bakıyorum, 2 gün gittim neler oluyor burada, herkes Nerede bakim
F feyzax Kirmizilisiyahlikadin
Kim vardı başka kendini hatırlatsın eksik varsa :)

Cok guzel bi ozetleme sekli tebrik ederim )

Benim cocuklar hasta canm hastanedeydik bugün ve yarinda ikisininde burnu tıkalı ve oksuruyor

Hadi inşallah

Benim cocuklar hasta canm hastanedeydik bugün ve yarinda ikisininde burnu tıkalı ve oksuruyor
Gecmis olsun.. cocuk olunca öyle birileri sürekli hasta oluyor.
Bizimkinin de kontrolü vardı götürmedim, büyüyor işte :)
Her hastaneye/sağlık ocağına gidisimizde sağlam gidip mikropla döndük.

Alisilir ama alisama kadar insanin anasi aglar onemli olanda bunu 21 gun degil biromur biyu devam ettirebilmez zaten degil mi ?
Evet canım zaten hedef o dediğim gibi işte 21 günü tamamlayınca artık şekerden kurtuluyorsun. O nedenle 21 gün dedim ya beynin alışma suresi

Evet :) tebrikler canım ben bugun başladım şekersiz 21 güne ilk gün bakalım nasıl olacak. Meyve yicem tabi. Bir de sabah yumurtama tuz atmadım ben çok tuzlu yiyen biriyim. Tuz ve şekerden kurtulsam daha ne isterim

bu hafta berbat geçiyor hareket sıfır yeme süper ötesi doğru düzgün su içmek aklıma bile gelmiyor son iki gün ama toparlayamıyormm
Canım benimde öyleydi dün toparladım biraz hadi sende toparlan. İncecik hayal et kendini... düşmanlar çatlasın ohh ohhh

karemellim karnıbahar tarifi sormştm sanırm görmedin görürsende gerek kalmadı intrnetten yaptım
Yazmamış mıyım sanki tarif etmiştim. Yapmışsın zaten.ben de internet ten bakmıştım. Güzel oldu mu peki

Geçmiş olsun canım allah şifa versin kuzulara

3nity annem de diyor, insan annesinin yanında diyet yapar mı diye:) annem zaten sütün olsun ye ye diye kompostoları tabak tabak içirdi:) valla ye diyemiyor artık.ben ona kızıyorum sağlıksız besleniyorlar diye :)

Tubicim bana ip dmee ilk basladigim sirlarda ip atladim hastanelik olmustum nerdeyse 1 ay kendime gelemdim dizlerimin ustune basamiyodum ;( o yuzden ogun bugun ip atlmam insallah duzelirsin nasilsin iyisin dimi birde zumba yapiyon mu kiz
Ayyy gerçekten mi yaa ne bilim daha once hic nahsetmedin benim direk belim ağrıdı dün biraz hamur işi yedim 1 saat yürümüştü m gündüz gece 9 gibide 50 dakka zumba yaptim korkuyorum ki takildim ben yine bu 85 e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…