Evet canım internette yapanlar var ben beceremedim bir kez denedim 3 gün yapabildim malesef21 gun hic seker kullanmamak mi mi gerekiyor?
ilk defa duyuyorum şeker orucu denenebilir aslındaBende oyleyim. Hele kahvalti sonrasi mutlaka tatli istiyo canim cok muzdaribim tatli olayindan sekersiz 21 gun yapmak istedim yapamadim bir turlu. Aslinda bana destek olan olursa beraber seker orucu yapabiliriz. O seklde de baya kilo veriliyomus.
bende aynı durumdayım bugün artı gördüm ama salmayalım iyice aynı olsakta süper olucak bu haftaInsallah canim bu sabah + 200 gr gordum malesef e olacagi buydu.
Biraz bahsedermisin canım bu sekersiz 21 günüBende oyleyim. Hele kahvalti sonrasi mutlaka tatli istiyo canim cok muzdaribim tatli olayindan sekersiz 21 gun yapmak istedim yapamadim bir turlu. Aslinda bana destek olan olursa beraber seker orucu yapabiliriz. O seklde de baya kilo veriliyomus.
Gecmis olsun canim bir de helal olsun senden bu hafta herseye ragmen yuksek performmans ve sonuc bekliyoruz birincci belli gibi ben de birinci olurim gibi geliyor ama sondanKızlar bugün babamın hastane işleri vardı onları hallettik. Şimdi misafirlikteyiz. Çok az mantı yedim. Çayın yanına yaş pasta yapmışlar bi çatal aldım sadece. Irademin zirvesindeyim valla. Bugün spor yok yarın fazla fazla yürürüm umarım :)
Tubicim bana ip dmee ilk basladigim sirlarda ip atladim hastanelik olmustum nerdeyse 1 ay kendime gelemdim dizlerimin ustune basamiyodum ;( o yuzden ogun bugun ip atlmam insallah duzelirsin nasilsin iyisin dimi birde zumba yapiyon mu kizSelam kızlar nasilsiniz geçen gün biraz ip atlamistim felaket belim ağrıyor sanırım kendi agirligimi kaldiramadim"))))
Benim sekerizlikten basim agrir ya sekersiz derken bu 21 gun boyunca recel pekmez tatliya dair hicbisey yenmiycek mi yoksa sadece cay kahve mi sekersiz icilecek ?Evet canım internette yapanlar var ben beceremedim bir kez denedim 3 gün yapabildim malesef
Cok haklisin onlarin yapmak istedikleride bu degilmi zaten allah korusun ya ellerine ayajlarina dolastirsin insllah dusundukleri kotulukleriCanim su patlama vs bizi cok etkiledi Ankara da bir yerden bir yere gitmiyoruz. Isten eve evden ise. Devamli helikopter sesleri. Telefonlara mesaj geliyo bomba ihbarlari falan. Rezil bir haldeyiz. Beni cok etkiledi. Acikcasi diyet yapmayi birak giyinmek evden cikmak bile istemiyo canim.
Hic seker yok canim sadece meyve var o da gunde 1-2 taneBenim sekerizlikten basim agrir ya sekersiz derken bu 21 gun boyunca recel pekmez tatliya dair hicbisey yenmiycek mi yoksa sadece cay kahve mi sekersiz icilecek ?
Rafine seker yasak canim sadece meyve var o da gunde 1-2 tane. Sekerin kanser kalp krizi gibi hastaliklara sebep oldugu ile ilhili calismalar var. aslinda bu bi yasam bicimi. Bazi insanlar sifir seker ile yasiyo. Benim dedigimde 21 gun yapiliuo. Cunku 21 gun insanlarin aliskanliklarinin degisme suresi. Yani 21 gunu atlatinca zaten eskisi gibi seker ihtiyaci duyulmuyo-mus. Yapanlarin bloglari falan var internette. Seker orucu diye bakabilirsin. Ya da sekersiz 21 gun yaz. Genelde diyet yapmadan sekeri keserek ayda 4 kg kadar veriyo insanlar.Biraz bahsedermisin canım bu sekersiz 21 günü
Yok canım ya çok dalgalanıyor kilo. Iyi spor yaptım ama son kilolar zorlar diyolar ya. Birincilik iddam yok şu an. :)Gecmis olsun canim bir de helal olsun senden bu hafta herseye ragmen yuksek performmans ve sonuc bekliyoruz birincci belli gibi ben de birinci olurim gibi geliyor ama sondan
Evet canim aynen ben artiyi gorunce moralim bozuldu bugun daha dikkatliydim. Belki haftanin sin gunleri in gayretiyle biraz eksik cikariz pazara. Yilmaknyok. Yaza kadar fit olcazzzzzbende aynı durumdayım bugün artı gördüm ama salmayalım iyice aynı olsakta süper olucak bu hafta
Evet canım ben tatlı manyağı bi insandım. Bir buçuk aydır tatlıyı yok denecek ka da r azalttim. Şimdi regl öncesi canım bile istemedi. Söylediğin çok mantıklıRafine seker yasak canim sadece meyve var o da gunde 1-2 tane. Sekerin kanser kalp krizi gibi hastaliklara sebep oldugu ile ilhili calismalar var. aslinda bu bi yasam bicimi. Bazi insanlar sifir seker ile yasiyo. Benim dedigimde 21 gun yapiliuo. Cunku 21 gun insanlarin aliskanliklarinin degisme suresi. Yani 21 gunu atlatinca zaten eskisi gibi seker ihtiyaci duyulmuyo-mus. Yapanlarin bloglari falan var internette. Seker orucu diye bakabilirsin. Ya da sekersiz 21 gun yaz. Genelde diyet yapmadan sekeri keserek ayda 4 kg kadar veriyo insanlar.
Alisilir ama alisama kadar insanin anasi aglar onemli olanda bunu 21 gun degil biromur biyu devam ettirebilmez zaten degil mi ?Hic seker yok canim sadece meyve var o da gunde 1-2 tane
karemellim karnıbahar tarifi sormştm sanırm görmedin görürsende gerek kalmadı intrnetten yaptımEvet canım ben tatlı manyağı bi insandım. Bir buçuk aydır tatlıyı yok denecek ka da r azalttim. Şimdi regl öncesi canım bile istemedi. Söylediğin çok mantıklı
Bence vücudum alıştı. Ya bugün misafirin ikram ettiği yaş pastadan sadece bir çatal aldım nefsim için. Normalde mümkün değil di bu. Demekki unutuyorum :) zaten vücut günlük 5 gr şekere ihtiyacı varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?