Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Bende oyleyim. Hele kahvalti sonrasi mutlaka tatli istiyo canim cok muzdaribim tatli olayindan sekersiz 21 gun yapmak istedim yapamadim bir turlu. Aslinda bana destek olan olursa beraber seker orucu yapabiliriz. O seklde de baya kilo veriliyomus.
ilk defa duyuyorum şeker orucu denenebilir aslında

Bende oyleyim. Hele kahvalti sonrasi mutlaka tatli istiyo canim cok muzdaribim tatli olayindan sekersiz 21 gun yapmak istedim yapamadim bir turlu. Aslinda bana destek olan olursa beraber seker orucu yapabiliriz. O seklde de baya kilo veriliyomus.
Biraz bahsedermisin canım bu sekersiz 21 günü

Kızlar bugün babamın hastane işleri vardı onları hallettik. Şimdi misafirlikteyiz. Çok az mantı yedim. Çayın yanına yaş pasta yapmışlar bi çatal aldım sadece. Irademin zirvesindeyim valla. Bugün spor yok yarın fazla fazla yürürüm umarım :)

Gecmis olsun canim bir de helal olsun senden bu hafta herseye ragmen yuksek performmans ve sonuc bekliyoruz birincci belli gibi ben de birinci olurim gibi geliyor ama sondan

Selam kızlar nasilsiniz geçen gün biraz ip atlamistim felaket belim ağrıyor sanırım kendi agirligimi kaldiramadim"))))
Tubicim bana ip dmee ilk basladigim sirlarda ip atladim hastanelik olmustum nerdeyse 1 ay kendime gelemdim dizlerimin ustune basamiyodum ;( o yuzden ogun bugun ip atlmam insallah duzelirsin nasilsin iyisin dimi birde zumba yapiyon mu kiz

Evet canım internette yapanlar var ben beceremedim bir kez denedim 3 gün yapabildim malesef
Benim sekerizlikten basim agrir ya sekersiz derken bu 21 gun boyunca recel pekmez tatliya dair hicbisey yenmiycek mi yoksa sadece cay kahve mi sekersiz icilecek ?

Cok haklisin onlarin yapmak istedikleride bu degilmi zaten allah korusun ya ellerine ayajlarina dolastirsin insllah dusundukleri kotulukleri

Kiz tubi ben neden boyle oldum sence ? Havadan dimi havadan havadan offff

Kizlar keske ramazandaki gibi irademize sahip ciksak degil mi ? Sivi diyeti duydum sok diyete karsiyim ama yapabilirmiyiz acaba zannetmiyorum gerci

Biraz bahsedermisin canım bu sekersiz 21 günü
Rafine seker yasak canim sadece meyve var o da gunde 1-2 tane. Sekerin kanser kalp krizi gibi hastaliklara sebep oldugu ile ilhili calismalar var. aslinda bu bi yasam bicimi. Bazi insanlar sifir seker ile yasiyo. Benim dedigimde 21 gun yapiliuo. Cunku 21 gun insanlarin aliskanliklarinin degisme suresi. Yani 21 gunu atlatinca zaten eskisi gibi seker ihtiyaci duyulmuyo-mus. Yapanlarin bloglari falan var internette. Seker orucu diye bakabilirsin. Ya da sekersiz 21 gun yaz. Genelde diyet yapmadan sekeri keserek ayda 4 kg kadar veriyo insanlar.

Gecmis olsun canim bir de helal olsun senden bu hafta herseye ragmen yuksek performmans ve sonuc bekliyoruz birincci belli gibi ben de birinci olurim gibi geliyor ama sondan
Yok canım ya çok dalgalanıyor kilo. Iyi spor yaptım ama son kilolar zorlar diyolar ya. Birincilik iddam yok şu an. :)

bende aynı durumdayım bugün artı gördüm ama salmayalım iyice aynı olsakta süper olucak bu hafta
Evet canim aynen ben artiyi gorunce moralim bozuldu bugun daha dikkatliydim. Belki haftanin sin gunleri in gayretiyle biraz eksik cikariz pazara. Yilmaknyok. Yaza kadar fit olcazzzzz

Evet canım ben tatlı manyağı bi insandım. Bir buçuk aydır tatlıyı yok denecek ka da r azalttim. Şimdi regl öncesi canım bile istemedi. Söylediğin çok mantıklı
Bence vücudum alıştı. Ya bugün misafirin ikram ettiği yaş pastadan sadece bir çatal aldım nefsim için. Normalde mümkün değil di bu. Demekki unutuyorum :) zaten vücut günlük 5 gr şekere ihtiyacı varmış

karemellim karnıbahar tarifi sormştm sanırm görmedin görürsende gerek kalmadı intrnetten yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…