Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kaçamak yapmazsın zaten ne kaldı pazara dikkat et canım

Calisan kisinin isi zor helede calisan annenin ;( gecmis olsun oglusunada nasil iyimi patates ezip verseydin bide bol su az tuzlu ayran yada ,,,,Aktiflik konusundada bilemiyorumki arkadaslar ne diyorsunuz ?

Dün biraz daha ishali vardı. Akşam birsey yapmadı. Oglusum . İyileşti diye düşünüyorum. :))

Gecmis olsun.. cocuk olunca öyle birileri sürekli hasta oluyor.
Bizimkinin de kontrolü vardı götürmedim, büyüyor işte :)
Her hastaneye/sağlık ocağına gidisimizde sağlam gidip mikropla döndük.
Off off o kadar iki arada kaliyorum ki büyük ilk diye acemilik hemen hastaneye götürdüm daha 3 aylkti antibiyotk kullandik simdiki aklm olsaa hayatta vermezdm diyodum bagisikligi cok zayif onun hemen hasta olur sık sık ta antibiyotik kullaniriz malesef simdi kucugununde tikali 20 gündür durumu kendim tolere etmeye calisiyorn ama artk gceleri iyice tikanmaya basladii mecbur artk doktor ne verse yapcam yanii su ilaclari kullansam dert kullanmasam dert

Plate yapmaya kendinizi nasıl motive ediyorsunuz ? Evde mi yapıyorsunuz.
Yok ben spor salonunda hoca ve grupla yapıyorum ama 2006 da başladım platese. Başka bi spor yapmıyorum arada 4-5 ay ara vere vere yıllardır yapıyorum. Hamilelikte de doğuma 2 hafta kalana kadar hamile platesi yaptım. Alışkanlık galiba artık motive olmak diye bi sorun kalmadı bende. Dün evde ebru Şallı nin bi videosunu yapayım dedim biraz zorladım çok uzun yaptırıyor :) evde baslayacaksaniz youtube dan başka videolara bakın bence

Yazmamış mıyım sanki tarif etmiştim. Yapmışsın zaten.ben de internet ten bakmıştım. Güzel oldu mu peki

Geçmiş olsun canım allah şifa versin kuzulara
yaptım demişim görürsen demişim valla bende anlamadım çocukla acele yazarken saçmalamışımbu arada güzel oldu sağlıklı sonuçta

harikasın yaa ben hiç bişi yapamıyorum tek yaptığım ip atlamaktı bu hafta hastalıktan onuda yapamadım nolucam bakalım böyle zayıflamak marifet değil sadece ee sıkılaşması var birde

harikasın yaa ben hiç bişi yapamıyorum tek yaptığım ip atlamaktı bu hafta hastalıktan onuda yapamadım nolucam bakalım böyle zayıflamak marifet değil sadece ee sıkılaşması var birde
Evet ya fit olmak önemli canım başla mutlaka spora bakın size bulursam bir şey gondercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…