- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Kaçamak yapmazsın zatenHerkese gunaydin arkadaşlar benim netim bitmek üzere eve internet baglatiyrouz ama bir türlü tesrif etmediler baglanirsa bu dertten kurtulurum insallah bugun nasilsiniz nasil gidiyor diyetlee bende durum iyi bugyb sohbete gidicem yazamayabilirim aksama kadar
Günaydın karamellim :* aksam plates varGünaydın güzel anneler
Az yiyelim, kaliteli beslenelim, spor yapalım
Calisan kisinin isi zor helede calisan annenin ;( gecmis olsun oglusunada nasil iyimi patates ezip verseydin bide bol su az tuzlu ayran yada ,,,,Aktiflik konusundada bilemiyorumki arkadaslar ne diyorsunuz ?
Plate yapmaya kendinizi nasıl motive ediyorsunuz ? Evde mi yapıyorsunuz.Günaydın karamellim :* aksam plates var
Günaydın karamellim :* aksam plates var
Ben plates yapmıyorum ki:) sadece her gün 5 km yürümeye çalışıyorum:)Plate yapmaya kendinizi nasıl motive ediyorsunuz ? Evde mi yapıyorsunuz.
Sagol canm tesekkur ederimGeçmiş olsun Allah şifalar versin canım
Off off o kadar iki arada kaliyorum ki büyük ilk diye acemilik hemen hastaneye götürdüm daha 3 aylkti antibiyotk kullandik simdiki aklm olsaa hayatta vermezdm diyodum bagisikligi cok zayif onun hemen hasta olur sık sık ta antibiyotik kullaniriz malesef simdi kucugununde tikali 20 gündür durumu kendim tolere etmeye calisiyorn ama artk gceleri iyice tikanmaya basladii mecbur artk doktor ne verse yapcam yanii su ilaclari kullansam dert kullanmasam dertGecmis olsun.. cocuk olunca öyle birileri sürekli hasta oluyor.
Bizimkinin de kontrolü vardı götürmedim, büyüyor işte :)
Her hastaneye/sağlık ocağına gidisimizde sağlam gidip mikropla döndük.
Sagol canm tesekkur ederimYazmamış mıyım sanki tarif etmiştim. Yapmışsın zaten.ben de internet ten bakmıştım. Güzel oldu mu peki
Geçmiş olsun canım allah şifa versin kuzulara
Gecmis olsun grip mevsimi malum mevsim degisikligi herkes hasta herkes....Benim cocuklar hasta canm hastanedeydik bugün ve yarinda ikisininde burnu tıkalı ve oksuruyor
Biliyorum canım aksam benim platesim var spor demişsin yaBen plates yapmıyorum ki:) sadece her gün 5 km yürümeye çalışıyorum:)
Seı de götürürdüm platese :) ya da olmadı beraber yürürdükYanlış okumuşum :) cicisko platese gidiyormuş. Maşallah cicişko çok sosyalsin. Ankarada olsaydım bi tur atardık :) özledim Ankarayı ya.
Grupla yapınca sıkıcı olmuyor ama evde bende tek yaparken sıkılıyorumPlates yapmak ayrı bir meziyet ya :)) ben yapamıyorum. Yaparken çok canım sıkılıyor :))
Yok ben spor salonunda hoca ve grupla yapıyorum ama 2006 da başladım platese. Başka bi spor yapmıyorum arada 4-5 ay ara vere vere yıllardır yapıyorum. Hamilelikte de doğuma 2 hafta kalana kadar hamile platesi yaptım. Alışkanlık galiba artık motive olmak diye bi sorun kalmadı bende. Dün evde ebru Şallı nin bi videosunu yapayım dedim biraz zorladım çok uzun yaptırıyor :) evde baslayacaksaniz youtube dan başka videolara bakın bencePlate yapmaya kendinizi nasıl motive ediyorsunuz ? Evde mi yapıyorsunuz.
yaptım demişim görürsen demişim valla bende anlamadım çocukla acele yazarken saçmalamışımYazmamış mıyım sanki tarif etmiştim. Yapmışsın zaten.ben de internet ten bakmıştım. Güzel oldu mu peki
Geçmiş olsun canım allah şifa versin kuzulara
benimkide aynı şimdi farklı bişeyler attım önünede oturdu birazYa kızım hiç durmuyo rahat rahat yazamiyorum
harikasın yaa ben hiç bişi yapamıyorum tek yaptığım ip atlamaktı bu hafta hastalıktan onuda yapamadım nolucam bakalım böyleYok ben spor salonunda hoca ve grupla yapıyorum ama 2006 da başladım platese. Başka bi spor yapmıyorum arada 4-5 ay ara vere vere yıllardır yapıyorum. Hamilelikte de doğuma 2 hafta kalana kadar hamile platesi yaptım. Alışkanlık galiba artık motive olmak diye bi sorun kalmadı bende. Dün evde ebru Şallı nin bi videosunu yapayım dedim biraz zorladım çok uzun yaptırıyor :) evde baslayacaksaniz youtube dan başka videolara bakın bence
Evet ya fit olmak önemli canım başla mutlaka spora bakın size bulursam bir şey gondercemharikasın yaa ben hiç bişi yapamıyorum tek yaptığım ip atlamaktı bu hafta hastalıktan onuda yapamadım nolucam bakalım böylezayıflamak marifet değil sadece ee sıkılaşması var birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?