paylaşım süper olmuş
Teşekkürler canım bence de bu tarz paylaşımları daha ćok yaparsak daha motive edici olur6.5 km yürüyüş yaptım kızlar. Bugün yürek yedim adı kötü de kendi fena değilmiş ama ciğer daha güzel.
Ben burdayım cicişko.
paylaşım süper olmuş
Burdayiz tatlim is güç yemek kosturuyoruz ya bende vu aralar bi tatli istegu var neden acaba anlamadimKızlar nerdesiniz yaavv
Karamel sen bu hafta baya bi eksi göreceksin sanırım ben bu haftada yerimde saydım6.5 km yürüyüş yaptım kızlar. Bugün yürek yedim adı kötü de kendi fena değilmiş ama ciğer daha güzel.
Ben burdayım cicişko.
paylaşım süper olmuş
Ahahah:) :)Kızlar ya benim kadar saf var mı aranızda :))
Emzirirken bi baktım benim memeler küçücük olmuş. Ne olmuş dedim sütüm mü azaldı yoksa, korktum. Aaa yoksa silikonlara mı bi şey oldu dedim:)
Anneme koştum gösterdim :)) kilo verince küçülmüş :)))) çok güldüm ya ne saftiriğim :)))
Umarım canım. Hep beraber görsek de bi motivasyon eksikliği var gibi. Niye böyle oldu bu haftaKaramel sen bu hafta baya bi eksi göreceksin sanırım ben bu haftada yerimde saydım
Yaşasın yurdum annesi :)) benimki şimdi kendisi diyetisyene başladı. Bana da hadi diyor bakalım takılırım belki peşine3nity annem de diyor, insan annesinin yanında diyet yapar mı diye:) annem zaten sütün olsun ye ye diye kompostoları tabak tabak içirdi:) valla ye diyemiyor artık.ben ona kızıyorum sağlıksız besleniyorlar diye :)
Off off o kadar iki arada kaliyorum ki büyük ilk diye acemilik hemen hastaneye götürdüm daha 3 aylkti antibiyotk kullandik simdiki aklm olsaa hayatta vermezdm diyodum bagisikligi cok zayif onun hemen hasta olur sık sık ta antibiyotik kullaniriz malesef simdi kucugununde tikali 20 gündür durumu kendim tolere etmeye calisiyorn ama artk gceleri iyice tikanmaya basladii mecbur artk doktor ne verse yapcam yanii su ilaclari kullansam dert kullanmasam dert
Ay beni de güldürdün :)Kızlar ya benim kadar saf var mı aranızda :))
Emzirirken bi baktım benim memeler küçücük olmuş. Ne olmuş dedim sütüm mü azaldı yoksa, korktum. Aaa yoksa silikonlara mı bi şey oldu dedim:)
Anneme koştum gösterdim :)) kilo verince küçülmüş :)))) çok güldüm ya ne saftiriğim :)))
Regl olacak olabilirsin. Valla yeme bence. Ben bugün şekersiz gün diye başladım ama beceremedim. Bir meyveli soda bir tane de meyveli yoğurt yedimBurdayiz tatlim is güç yemek kosturuyoruz ya bende vu aralar bi tatli istegu var neden acaba anlamadim
Benim nedenim belli ama dünden beri biraz toparladım gibi keşke azcık da olsa eksi çıksam 67.5 à razıyım. Son 3 gün ne kadar olursa artık. Ama dün bi şey oldu gaza geldim. Galiba arada böyle motivasyon düşüyorUmarım canım. Hep beraber görsek de bi motivasyon eksikliği var gibi. Niye böyle oldu bu hafta
Pazar tartıda eksi görürsün gibi bunca adımla en azından korumuş olursun vermesende bende parka gittim oğlumla anca yürüyüş yapanları izleyebildimKayinvalidem bende bugün, saolsun biraz cocuga baktı, bende ev işlerine giristim. Dışarı çıkamadım yürüyüşe ama bilekligim şu an 12 bin adım gösteriyor 1 saatlik yürüyüş 6 bin civarı oluyordu, en azindan bir şeyler yapmış olmusumdur. Ama belim ve sırtim fenakilo vermedikce çekeceğim bu ağrıları
Her hafta üç gün kala bende bi gaza geliodum bu hafta tık yok sanki kilo almaya çalışıyorum hastalkmı etkiledi bilmiyorumBenim nedenim belli ama dünden beri biraz toparladım gibi keşke azcık da olsa eksi çıksam 67.5 à razıyım. Son 3 gün ne kadar olursa artık. Ama dün bi şey oldu gaza geldim. Galiba arada böyle motivasyon düşüyor
Yok ben spor salonunda hoca ve grupla yapıyorum ama 2006 da başladım platese. Başka bi spor yapmıyorum arada 4-5 ay ara vere vere yıllardır yapıyorum. Hamilelikte de doğuma 2 hafta kalana kadar hamile platesi yaptım. Alışkanlık galiba artık motive olmak diye bi sorun kalmadı bende. Dün evde ebru Şallı nin bi videosunu yapayım dedim biraz zorladım çok uzun yaptırıyor :) evde baslayacaksaniz youtube dan başka videolara bakın bence
Ben çok motive oldum : dSpor yapmaya üşenen arkadaslara motivasyon :)
Spor yapmaya üşenen arkadaslara motivasyon :)
Evet ya bencede ondandir. Youtube dan başka videolara da baksana canım. Bir de öyle dene. Plates gerçekten çok iyi sıkılaştırıyo. Ben bebekten dolayı haftada 2 gün gidebiliyorum. Aslında 3 gün yapmak en iyisiBence plates yapmak bir meziyet. Ben yapamıyorum. İlk ebru sallı ile başlamaya çalıştığım için olabilir : D plates ten soguttu kadın benı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?