Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

6.5 km yürüyüş yaptım kızlar. Bugün yürek yedim adı kötü de kendi fena değilmiş ama ciğer daha güzel.
Ben burdayım cicişko.
paylaşım süper olmuş
Teşekkürler canım bence de bu tarz paylaşımları daha ćok yaparsak daha motive edici olur

Kızlar ya benim kadar saf var mı aranızda :))
Emzirirken bi baktım benim memeler küçücük olmuş. Ne olmuş dedim sütüm mü azaldı yoksa, korktum. Aaa yoksa silikonlara mı bi şey oldu dedim:)
Anneme koştum gösterdim :)) kilo verince küçülmüş :)))) çok güldüm ya ne saftiriğim :)))

Ahahah:) :)

Yaşasın yurdum annesi :)) benimki şimdi kendisi diyetisyene başladı. Bana da hadi diyor bakalım takılırım belki peşine
bende doktorlardan dertliyim. Birinin dediği diğerini tutsa en azından güven duyar insan. Allah a emanet diyoruz, napalım.
Ay beni de güldürdün :)

Kayinvalidem bende bugün, saolsun biraz cocuga baktı, bende ev işlerine giristim. Dışarı çıkamadım yürüyüşe ama bilekligim şu an 12 bin adım gösteriyor 1 saatlik yürüyüş 6 bin civarı oluyordu, en azindan bir şeyler yapmış olmusumdur. Ama belim ve sırtim fena kilo vermedikce çekeceğim bu ağrıları

Burdayiz tatlim is güç yemek kosturuyoruz ya bende vu aralar bi tatli istegu var neden acaba anlamadim
Regl olacak olabilirsin. Valla yeme bence. Ben bugün şekersiz gün diye başladım ama beceremedim. Bir meyveli soda bir tane de meyveli yoğurt yedim

Umarım canım. Hep beraber görsek de bi motivasyon eksikliği var gibi. Niye böyle oldu bu hafta
Benim nedenim belli ama dünden beri biraz toparladım gibi keşke azcık da olsa eksi çıksam 67.5 à razıyım. Son 3 gün ne kadar olursa artık. Ama dün bi şey oldu gaza geldim. Galiba arada böyle motivasyon düşüyor

Pazar tartıda eksi görürsün gibi bunca adımla en azından korumuş olursun vermesende bende parka gittim oğlumla anca yürüyüş yapanları izleyebildim

Her hafta üç gün kala bende bi gaza geliodum bu hafta tık yok sanki kilo almaya çalışıyorum hastalkmı etkiledi bilmiyorum

Bence plates yapmak bir meziyet. Ben yapamıyorum. İlk ebru sallı ile başlamaya çalıştığım için olabilir : D plates ten soguttu kadın benı.

Bence plates yapmak bir meziyet. Ben yapamıyorum. İlk ebru sallı ile başlamaya çalıştığım için olabilir : D plates ten soguttu kadın benı.
Evet ya bencede ondandir. Youtube dan başka videolara da baksana canım. Bir de öyle dene. Plates gerçekten çok iyi sıkılaştırıyo. Ben bebekten dolayı haftada 2 gün gidebiliyorum. Aslında 3 gün yapmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…