Olabilir canım. Olsun yeni haftaya güzel başlarsın bir hafta bir haftayı tutmuyo. Bırakma sakin ipin ucunuHer hafta üç gün kala bende bi gaza geliodum bu hafta tık yok sanki kilo almaya çalışıyorum hastalkmı etkiledi bilmiyorum
Bu mesajını okumadan yazmıştım diğer mesajı sanki buna cevap gibi olmuş birebir yazmışım hayret ettimm :)))Kızlar herzamanki nden dahada beterim artik ipin ucu kaçtı die yedimde yedim bugün doğum günüm ee pasta yemeden olmaz dimi koca iki dilim tuz biber oldu üstüne artik pazartesi ye yeni bir güne başlarım
Evet ya bencede ondandir. Youtube dan başka videolara da baksana canım. Bir de öyle dene. Plates gerçekten çok iyi sıkılaştırıyo. Ben bebekten dolayı haftada 2 gün gidebiliyorum. Aslında 3 gün yapmak en iyisi
Bence plates yapmak bir meziyet. Ben yapamıyorum. İlk ebru sallı ile başlamaya çalıştığım için olabilir : D plates ten soguttu kadın benı.
Bence plates kesinlikle grup ve hoca esliginde yapılmalı alismayan insanlar için ilk etapta hareketler cok zor ve sıkıcı yani evde oturupta hadi bi saat plates yapaym diyen insan varmidir sanmiyorumEvet ya bencede ondandir. Youtube dan başka videolara da baksana canım. Bir de öyle dene. Plates gerçekten çok iyi sıkılaştırıyo. Ben bebekten dolayı haftada 2 gün gidebiliyorum. Aslında 3 gün yapmak en iyisi
Ev işinden daha iyi spor mu olurr kostur kostur bitmiyoo yakmissindir sen yakacağını yuruse cikamadim diye düşünme benceKayinvalidem bende bugün, saolsun biraz cocuga baktı, bende ev işlerine giristim. Dışarı çıkamadım yürüyüşe ama bilekligim şu an 12 bin adım gösteriyor 1 saatlik yürüyüş 6 bin civarı oluyordu, en azindan bir şeyler yapmış olmusumdur. Ama belim ve sırtim fenakilo vermedikce çekeceğim bu ağrıları
Canım benim spor salonunda havuz var ama yüzdükten sonra orda duş saç kurutma giyin soyun derken 2 saate yakın vakit geçiyo o kadar bırakanıyorum bebeğimi. Yüzmek bele ve boynà o kadar faydalı ki..Evet en ideali haftada 3 gun spor. Ben dé başkasından denerim o zaman bir kerede. Aldım aslında evde plates setin felan var de oglan oynuyo işte. : D ben kullanmayınca oyuncak oldu. Ama benim en çok sevdiğim yüzmek ya. Ona bir gidebilsem süper olacak. Eşim çocuğuma 1 yarım saat bakabilse keşkebakalım .
Günaydın karamellimGünaydın güzel fit olacak anneler :)
Bence plates kesinlikle grup ve hoca esliginde yapılmalı alismayan insanlar için ilk etapta hareketler cok zor ve sıkıcı yani evde oturupta hadi bi saat plates yapaym diyen insan varmidir sanmiyorumip hoplamak mekik vs yalnz oluyoda plates olmaz gibi tabi bu benim şahsi fikrim
Canım benim spor salonunda havuz var ama yüzdükten sonra orda duş saç kurutma giyin soyun derken 2 saate yakın vakit geçiyo o kadar bırakanıyorum bebeğimi. Yüzmek bele ve boynà o kadar faydalı ki..
Havadan kaynaklıdır canım. Yani ora nasıl bilmiyorum ama burda yağmur var. - 1000 gr hedefin vardı. Inşaallah eksi görürsün yarın. Çıkabilirsen yürüyüşe çık iyi hissedersinBu hafta çooook çabuk geçtiyarın tartı günü. Ve sanırım bende durumlar fena. Aşırı negatif başladım bugüne. Yorgunum, uykusuzum... inşallah günü güzele çeviren bir şey olur da atarım şu çirkin havayı üzerimden
Bilmiyorum birak sporu evde bile bisey yapmak istemiyor canim benim sahsen bahara gecis yorgunlugu sanirimUmarım canım. Hep beraber görsek de bi motivasyon eksikliği var gibi. Niye böyle oldu bu hafta
Bilekliginin markasini bana ozelden atbilirmisin?Kayinvalidem bende bugün, saolsun biraz cocuga baktı, bende ev işlerine giristim. Dışarı çıkamadım yürüyüşe ama bilekligim şu an 12 bin adım gösteriyor 1 saatlik yürüyüş 6 bin civarı oluyordu, en azindan bir şeyler yapmış olmusumdur. Ama belim ve sırtim fenakilo vermedikce çekeceğim bu ağrıları
Al bendende o kadar ....Bu hafta çooook çabuk geçtiyarın tartı günü. Ve sanırım bende durumlar fena. Aşırı negatif başladım bugüne. Yorgunum, uykusuzum... inşallah günü güzele çeviren bir şey olur da atarım şu çirkin havayı üzerimden
bu haftayı yok sayıyorum benGunaydin benim fit olmak icin cabalayan azmeden onune cikan butun engellere ragmen pes etmeyen guzel annelerim nasilsiniz ?
7 günde toplam 44 km yürüyüş yapmışım. Kaçamak yok denecek kadar az yaptım. Her sabah tartıldım. Ama çok kilo vermemişim. Sanırım reglin tamamen bitmesi lazım ödemin atılması için. Yada cicisko paylaştığı fotodaki gibi kas mı yaptım acaba.Bu hafta karamellim rekor bi kilo kaybi ile karsimiza cikacak insallah ben oyle tahmin ediyorum helal olsun valla cogumuz salladik bu hafta ya bakalim hayirlisi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?