Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Her hafta üç gün kala bende bi gaza geliodum bu hafta tık yok sanki kilo almaya çalışıyorum hastalkmı etkiledi bilmiyorum
Olabilir canım. Olsun yeni haftaya güzel başlarsın bir hafta bir haftayı tutmuyo. Bırakma sakin ipin ucunu

Kızlar herzamanki nden dahada beterim artik ipin ucu kaçtı die yedimde yedim bugün doğum günüm ee pasta yemeden olmaz dimi koca iki dilim tuz biber oldu üstüne artik pazartesi ye yeni bir güne başlarım
Bu mesajını okumadan yazmıştım diğer mesajı sanki buna cevap gibi olmuş birebir yazmışım hayret ettimm :)))

Evet ya bencede ondandir. Youtube dan başka videolara da baksana canım. Bir de öyle dene. Plates gerçekten çok iyi sıkılaştırıyo. Ben bebekten dolayı haftada 2 gün gidebiliyorum. Aslında 3 gün yapmak en iyisi

Evet en ideali haftada 3 gun spor. Ben dé başkasından denerim o zaman bir kerede. Aldım aslında evde plates setin felan var de oglan oynuyo işte. : D ben kullanmayınca oyuncak oldu. Ama benim en çok sevdiğim yüzmek ya. Ona bir gidebilsem süper olacak. Eşim çocuğuma 1 yarım saat bakabilse keşke bakalım .

Bence plates yapmak bir meziyet. Ben yapamıyorum. İlk ebru sallı ile başlamaya çalıştığım için olabilir : D plates ten soguttu kadın benı.
Evet ya bencede ondandir. Youtube dan başka videolara da baksana canım. Bir de öyle dene. Plates gerçekten çok iyi sıkılaştırıyo. Ben bebekten dolayı haftada 2 gün gidebiliyorum. Aslında 3 gün yapmak en iyisi
Bence plates kesinlikle grup ve hoca esliginde yapılmalı alismayan insanlar için ilk etapta hareketler cok zor ve sıkıcı yani evde oturupta hadi bi saat plates yapaym diyen insan varmidir sanmiyorum ip hoplamak mekik vs yalnz oluyoda plates olmaz gibi tabi bu benim şahsi fikrim

Ev işinden daha iyi spor mu olurr kostur kostur bitmiyoo yakmissindir sen yakacağını yuruse cikamadim diye düşünme bence

Canım benim spor salonunda havuz var ama yüzdükten sonra orda duş saç kurutma giyin soyun derken 2 saate yakın vakit geçiyo o kadar bırakanıyorum bebeğimi. Yüzmek bele ve boynà o kadar faydalı ki..

Bu hafta çooook çabuk geçti yarın tartı günü. Ve sanırım bende durumlar fena. Aşırı negatif başladım bugüne. Yorgunum, uykusuzum... inşallah günü güzele çeviren bir şey olur da atarım şu çirkin havayı üzerimden

Bencede :)

Canım benim spor salonunda havuz var ama yüzdükten sonra orda duş saç kurutma giyin soyun derken 2 saate yakın vakit geçiyo o kadar bırakanıyorum bebeğimi. Yüzmek bele ve boynà o kadar faydalı ki..

Biz ailece üyeyiz canım oraya da işte eşim çocuğa yarım saat baksa ben yüzsem sonra oglusumla giyinir saçımı falan kuruturum. Hızlı hızlı hallederim diye düşünüyorum da işte : D yapabilirsen süper olur. Kendime güvenim kalmadı ya. Bi çocuğum yanımdayken gülüyorum. İş güç çok baydi beni

Havadan kaynaklıdır canım. Yani ora nasıl bilmiyorum ama burda yağmur var. - 1000 gr hedefin vardı. Inşaallah eksi görürsün yarın. Çıkabilirsen yürüyüşe çık iyi hissedersin

Bilekliginin markasini bana ozelden atbilirmisin?

Bu hafta karamellim rekor bi kilo kaybi ile karsimiza cikacak insallah ben oyle tahmin ediyorum helal olsun valla cogumuz salladik bu hafta ya bakalim hayirlisi ...

Bu hafta karamellim rekor bi kilo kaybi ile karsimiza cikacak insallah ben oyle tahmin ediyorum helal olsun valla cogumuz salladik bu hafta ya bakalim hayirlisi ...
7 günde toplam 44 km yürüyüş yapmışım. Kaçamak yok denecek kadar az yaptım. Her sabah tartıldım. Ama çok kilo vermemişim. Sanırım reglin tamamen bitmesi lazım ödemin atılması için. Yada cicisko paylaştığı fotodaki gibi kas mı yaptım acaba.
Ya bu göbek dümdüz olacak mı yürüyüş ve diyetle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…