Bu hafta benmde motivasyonum iyiydi gecen haftaya göre ama tabi sıfır spor olduğu için kendimden cok senden daha iyi bi sonuc bekliyorumBen de merakla bekliyorum:) bakalım kimler neler yumurtlayacak :) bu hafta motivasyonu beğenmedim grubun. Geçen hafta da benim motivem düşüktü. Ilk sayfayı inceliyordum kim ne kadar vermiş diye. Ben çok hızlı vermişim size göre acaba ne kadar doğru yapmışım bilemedim. Aynı hızla geri almayım da:)
Geçen aklıma geldi Leslie vakti Mislisse :) bu hafta bekliyorum senden iyi bir performans.
Evet bugün benimde misafirim vardi ve bende zayifladigimi duydum hemde cok vermemis olmama ragmen bide yarin sizle kilomu paylasacak olma fikri beni frenledi aksam aksam bi kazaya kurban gitmedimAma bugün gelen misafirlerden baya tepkiler aldım herkes ne yaptığımı Nasıl zayıfladığını filan sordu tamda umudumu yitireceğim bi anda bu sözler iyi geldi
Vaaayyyyy bomba gibi geridöndün cok tebrik ediyorum seniGeçen hafta :72.4
Bu hafta :70.9
Fark:-1500
Geçen haftaki iddayı kaybetmiş bulunuyorum :) ama -1500 beni tatmin etti:)
Eki Görüntüle 1798979
Süper bi sonuç tebriklerGeçen hafta :72.4
Eki Görüntüle 1798979
Harika canim tebriklerGeçen hafta 70.8 bu hafta 69.4 fark -1400Eki Görüntüle 1798982
Tebrikler harikankaramellimmmmmmmGeçen hafta :72.4
Eki Görüntüle 1798979
Teşekkür ederim canım. Senin sonucu goremedim?Vaaayyyyy bomba gibi geridöndün cok tebrik ediyorum seni
Teşekkür ederim canım. Sen de çok iyi vermişsin:) iki hafta önce tubiden 100 gr fazla kilo verip birinci olmuştum. Çok gülmüştük:)Süper bi sonuç tebrikler
Tebrik ederim canım eksi her zaman başarıdır. Nisan hedeflerimiz aynı. Ikimiz de 65 olmak istiyoruz.ama ben şu an 70.9 um :)Eki Görüntüle 1798981
Kizlar gecen hafta: 67,8
Bu hafta 67,7
Fark: -100 grvalla bekliyodum bu sonucu hele ki dun geceden sonra.
Ama haftaya bende bomba gibi gelcem soz
Tebrikler harikankaramellimmmmmmm
JoleYa
Ederim ama ben üzülüyorum sizden artı görünce. Bence ailece sağlıklı yaşam kar ar ı almalısınız. Sen çocuklara eşine hazırlıyorsun dayanamıyorsun en iyisi hiç sağlıksız bir şey alma. Onlar da alışkanlıklarını değiştisinler ki onlar için de büyük iyiyik olur buBeklemiyordum doğrusu sevindim bu kadar zararla kurtulmama karemelim tebrik ederim emeğinin karşılığını aldınşimdi kahvaltı hazırlıyorum dönücem tekrar
Karamellim supersin masallah canim cok sevindim emeginin karsiligini aldigina benim durumumu gormuasundur vahim ;( ama inan kacirmadim dengeledim hepGeçen hafta :72.4
Eki Görüntüle 1798979
Kiz joleya dunku mesajindan sonra bu komik kaldi hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?