Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Bu hafta benmde motivasyonum iyiydi gecen haftaya göre ama tabi sıfır spor olduğu için kendimden cok senden daha iyi bi sonuc bekliyorum

Ama bugün gelen misafirlerden baya tepkiler aldım herkes ne yaptığımı Nasıl zayıfladığını filan sordu tamda umudumu yitireceğim bi anda bu sözler iyi geldi
Evet bugün benimde misafirim vardi ve bende zayifladigimi duydum hemde cok vermemis olmama ragmen bide yarin sizle kilomu paylasacak olma fikri beni frenledi aksam aksam bi kazaya kurban gitmedim

Günaydın güzel anneler :)
Ya cicişko baklava yenmişsin. Okuyunca hatırladım rüyamda bir tepsi baklavadan bir dilimin yarısını yemeye çalışıyordum. Ay yiyemedin her halde hatırlamıyorum:) 21 gün şekersiz geçirerek olan sen miydin cicişko.yediklerin de abartı gelmedi bana.
Ben asıl bayan j yi tebrik etmek istiyorum :)) yine yapmış yapacağını:))
Feyzax merakla bekliyorum ne kadar verdiğini.
Tubicim her gün spor yapmışsın. Çok iyi bir şey bu. Insanların kilo verdiğini söylemesi mutlu etmiş seni. Motive olmuşsun tekrar çok sevindim

Kizlar gecen hafta: 67,8
Bu hafta 67,7
Fark: -100 gr valla bekliyodum bu sonucu hele ki dun geceden sonra.
Ama haftaya bende bomba gibi gelcem soz

Vaaayyyyy bomba gibi geridöndün cok tebrik ediyorum seni
Teşekkür ederim canım. Senin sonucu goremedim?
Süper bi sonuç tebrikler
Teşekkür ederim canım. Sen de çok iyi vermişsin:) iki hafta önce tubiden 100 gr fazla kilo verip birinci olmuştum. Çok gülmüştük:)

Eki Görüntüle 1798981
Kizlar gecen hafta: 67,8
Bu hafta 67,7
Fark: -100 gr valla bekliyodum bu sonucu hele ki dun geceden sonra.
Ama haftaya bende bomba gibi gelcem soz
Tebrik ederim canım eksi her zaman başarıdır. Nisan hedeflerimiz aynı. Ikimiz de 65 olmak istiyoruz.ama ben şu an 70.9 um :)
Tebrikler harikankaramellimmmmmmm

Beklemiyordum doğrusu sevindim bu kadar zararla kurtulmama karemelim tebrik ederim emeğinin karşılığını aldın şimdi kahvaltı hazırlıyorum dönücem tekrar

Te
Beklemiyordum doğrusu sevindim bu kadar zararla kurtulmama karemelim tebrik ederim emeğinin karşılığını aldın şimdi kahvaltı hazırlıyorum dönücem tekrar
Ederim ama ben üzülüyorum sizden artı görünce. Bence ailece sağlıklı yaşam kar ar ı almalısınız. Sen çocuklara eşine hazırlıyorsun dayanamıyorsun en iyisi hiç sağlıksız bir şey alma. Onlar da alışkanlıklarını değiştisinler ki onlar için de büyük iyiyik olur bu

Kizlar hepinize mutlu pazarlar. Grubunuzda benim icin de yer varmi acaba.ayrica cuma zayiflama takiminda yarisiyorum.son 5 kilo yapisti üzerime gitmiyoooo

Kizlar gunaydin bu mesaji ve bildiirmi yapmak isrtmezdim evet bu hafta spor yapmadim ama fazla kacirmadim da sanirim ozel gun yaklasiyo bahane olark gormeyin sakin cunku kendimi hafif hissediyorum neyse durumum;

Gecen hafta :83.6
Simdiki:84.8
Fark:+1200 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…