Allah belalerini versin ya !! Yeni gordum haberi allah belalarini versin .....Bugün ki iç sıkıntıma bir sıkıntı daha eklendi.
Belki ankara uzaktı, o kadar etkilenmedim ama bugün de İstanbul. Dışarı çıkmaya çekinir olduk..
Insallah canim bu emeginin karsiligini alacaksin inan bana ... ya moralim bozuldu bu karamsar hava daha bi bulutlandi uzuldum yine offf....7 günde toplam 44 km yürüyüş yapmışım. Kaçamak yok denecek kadar az yaptım. Her sabah tartıldım. Ama çok kilo vermemişim. Sanırım reglin tamamen bitmesi lazım ödemin atılması için. Yada cicisko paylaştığı fotodaki gibi kas mı yaptım acaba.
Ya bu göbek dümdüz olacak mı yürüyüş ve diyetle.
Aynen dediğin gibi çok iyi özetlemişsin. Korku salmak istiyorlar ve gerçekten dışarı çıkmaya korkuyoruz. Yapanın da yaptıranın da göz yumanın da allah belasını versinSiyasi yollarla çözüm bulamadıkca sivil katlediyorlar.
Şimdi herkes birbirine atacak suçu. Kimi mit yaptırdı diyecek, kimi pkk/pyd bilmem ne bela dicek, kimi ab ye Türkiye girmek üzereyken giremesin diye ingiltere/İsrail diyecek.
Sonuç değişmiyor. İnsanların siyasi beceriksizlikleri yüzünden ölen canlar. Ölen baba, ana, kardeş, evlat, arkadaş, eş, sevgili..
Ne diyeyim.
Bende yok sorun canımKizlar nette arama motoruna girebiliyormusunuz ben biyere giremiyorum da bu sayfanin disinda
Hadi bakalım cicişko, kazasız atlat bakalım, yarını düşün :)Benim.misafirim gelecek tüm gün hazırlıkla geçti. Bir de kacamaksiz atlatırsam...
iyi diyelim iyi olalım yarını merakla bekliyorum inan sen ne yaptın ?Kızlar Nerdesin?? ne yaptınız?
Ben de merakla bekliyorum:) bakalım kimler neler yumurtlayacak :) bu hafta motivasyonu beğenmedim grubun. Geçen hafta da benim motivem düşüktü. Ilk sayfayı inceliyordum kim ne kadar vermiş diye. Ben çok hızlı vermişim size göre acaba ne kadar doğru yapmışım bilemedim. Aynı hızla geri almayım da:)iyi diyelim iyi olalım yarını merakla bekliyorum inan sen ne yaptın ?
inşallh ya ama gerçekten çok kötüydüm bu hafta bende farkındayım hava güneşli olsa o zamn göör beni :)Ben de merakla bekliyorum:) bakalım kimler neler yumurtlayacak :) bu hafta motivasyonu beğenmedim grubun. Geçen hafta da benim motivem düşüktü. Ilk sayfayı inceliyordum kim ne kadar vermiş diye. Ben çok hızlı vermişim size göre acaba ne kadar doğru yapmışım bilemedim. Aynı hızla geri almayım da:)
Geçen aklıma geldi Leslie vakti Mislisse :) bu hafta bekliyorum senden iyi bir performans.
Bu hafta hep soğuktu ama ben yine de yürüdüm ama bebeği anneme bırakabildiğim için. Havalara bakma, soğuk, sıcak, karlı, yağmurlu demeden spor yapmalıyız ki amacımıza ulaşalım. Üzülüyorum az kilo Verdiğinizden. Özellikle sen ve Tubi içininşallh ya ama gerçekten çok kötüydüm bu hafta bende farkındayım hava güneşli olsa o zamn göör beni :)
bende ama elimde değilki psikolojik olarak iyi olmayınca sporu bırak ev işi bile yapamıyorum motivasyon düştü bu hafta neyse bakalım önümüzdeki hafta düzeltiriz durumu inşallah...Bu hafta hep soğuktu ama ben yine de yürüdüm ama bebeği anneme bırakabildiğim için. Havalara bakma, soğuk, sıcak, karlı, yağmurlu demeden spor yapmalıyız ki amacımıza ulaşalım. Üzülüyorum az kilo Verdiğinizden. Özellikle sen ve Tubi için
Bir dilim börek 2 yaprak sarması bir dilim baklava yedim hemde saat 9 daHadi bakalım cicişko, kazasız atlat bakalım, yarını düşün :)
Supersin joleyacimKızlar bu hafta hatta şu saate kadar istediğim ne varsa yaptım yedim kızıcaksınz belki beni kınıcaksınz ama ipin ucu kaçtı ilk defa bu kadar kötü bir hafta geçirdim bari istedklerimi yiyim dedimyarın +1000 en az bekliyorum
Burdayım tatlım misafirle günü geçirdim bugün yarın durum ne gösterecek merakla bekliyorum bu hafta çok da dikkatli olmama rağmen sabrım pek bi değişiklik yok benim demir takviyesi işlemlerine tekrardan ağırlık vermem lazım sanırım not : spor yapmadan geçen 1 günüm dahi olmadıtubi nerdesinn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?