Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kizlar hepinize mutlu pazarlar. Grubunuzda benim icin de yer varmi acaba.ayrica cuma zayiflama takiminda yarisiyorum.son 5 kilo yapisti üzerime gitmiyoooo
Yerimiz var eger bizimle devam edecegine inaniyorsan ilk sayfamizdaki sartlari okumani rica ederiz.....

Mislisse bu hafta her gün Leslie mesajını bekliyorum:) regl yaklaşmıştır ama yine de spora devam edelim. Senin Leslie vakti mesajlarına hayranım. Daha doğrusu her gün bunu yapacak azmine. Ben de bi hafta ileri bi hafta geri gidiyorum ama sayenizde hee hafta sıfırlanıyorum :)
Haydi Mislisse, Leslie vakti :))

Evet canım ya 21 gün derken 2. Gün bir dilim baklava ile intihar ettim:))
Ama çok güzel bir gelisme var bende ben her yemekte daha tadına bakmadan bi avuç tuz dokerdim. Sofrada tuzluk hep benim tabağı min yaninda dururdu. 3 gündür yumurta ya bile tuz dökmuyorum. Çok mutluyum. Bir de ćayà kahveye 1 tane kesme şeker atardım onu kestim. Çayı şekersiz içmeye 3 günde alıştım ama Türk kahvesi biraz acı geliyo hala. Ben bu iki alışkanlığı bırakmaya kesin kararlıyım. İnşallah daha sağlıklı olcam

Kızlar walklogger diye bi program yükleyim google play den. Günlük 5 km yürüme hedefi koydum.bazen 10 oluyor bazen 4.5 ama genelde ortalama her gün 5 km yürüyüş yapıyorum. Programı tavsiye ederim, motivasyonu artırıyor. Toplam ne ka da r yürüdüğünü zamanı kaç adım attığını yaktığın kalori her şey var.
Ikinci program da kilonuzu görüntüleyin. Bana sizden biri tavsiye etmişti Mislisse sanırım. O da motive edici. Her kilo girişinde grafikle isratistik veriler sunuyor.
Son olarak motivasyon artması için olmazsa olmaz bir gruba dahil oluyorsunuz. Güzel anneler fit olma yolunda birlikte ilerliyor :))

Canım ben çayı çok uzun zamandır şekersiz içiyorum. Gerçek çay da kahve de tadı şekersiz çıkıyor.
Tuzu da hiç aramam, sadece yumurta da tuzsuz olunca ar ar ım. Olabildiğince az atıyorum. Alışkanlık hepsi. Yapmaya yapmaya alışırsın.

Sagol canim ama benm ilk haftalarm hizli gitmesi gayet normal seninki büyük başarı e hem yürüyüş hemde karatay hoca seni zafere çabucak ulaştıracak gibi gözükuyo

Feyzax sana da masallah senin de pek sesin cikmiyodu sanirim gizli gizli vermissin fazlaliklari devamini bekliyoruz
Geçen hafta demistim + yi gördükten sonra bomba gibi donucem diye benim anlamadigim hafta basi 69.0 gördüm çok dikkat etmeme ragmen 69+4 ilginc gercekten neyse canim bende bulmusken bunamiyim simdi 68.li rakamlari görme vakti buarada benim ilk sayfada grafikte adik var ama üyeler arasinda henüz yazilmamisim bi hatrlatmak istedim :)

Canım dikkat etmişsin ödemdir büyük ihtimal bu hafta gider inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…