Ne guzel sevindim tubicim insallah daha da iyi olucaz ...Ama bugün gelen misafirlerden baya tepkiler aldım herkes ne yaptığımı Nasıl zayıfladığını filan sordu tamda umudumu yitireceğim bi anda bu sözler iyi geldi
Tamm anlastik insallah diyelim yinedeEki Görüntüle 1798981
Kizlar gecen hafta: 67,8
Bu hafta 67,7
Fark: -100 grvalla bekliyodum bu sonucu hele ki dun geceden sonra.
Ama haftaya bende bomba gibi gelcem soz
Feyzax sana da masallah senin de pek sesin cikmiyodu sanirim gizli gizli vermissin fazlaliklari devamini bekliyoruzGeçen hafta 70.8 bu hafta 69.4 fark -1400Eki Görüntüle 1798982
Yerimiz var eger bizimle devam edecegine inaniyorsan ilk sayfamizdaki sartlari okumani rica ederiz.....Kizlar hepinize mutlu pazarlar. Grubunuzda benim icin de yer varmi acaba.ayrica cuma zayiflama takiminda yarisiyorum.son 5 kilo yapisti üzerime gitmiyoooo
Mislisse bu hafta her gün Leslie mesajını bekliyorum:) regl yaklaşmıştır ama yine de spora devam edelim. Senin Leslie vakti mesajlarına hayranım. Daha doğrusu her gün bunu yapacak azmine. Ben de bi hafta ileri bi hafta geri gidiyorum ama sayenizde hee hafta sıfırlanıyorum :)Kizlar gunaydin bu mesaji ve bildiirmi yapmak isrtmezdim evet bu hafta spor yapmadim ama fazla kacirmadim da sanirim ozel gun yaklasiyo bahane olark gormeyin sakin cunku kendimi hafif hissediyorum neyse durumum;
Gecen hafta :83.6
Simdiki:84.8
Fark:+1200 gr
Eki Görüntüle 1799004
Hoşgeldin:)Kizlar hepinize mutlu pazarlar. Grubunuzda benim icin de yer varmi acaba.ayrica cuma zayiflama takiminda yarisiyorum.son 5 kilo yapisti üzerime gitmiyoooo
Evet canım ya 21 gün derken 2. Gün bir dilim baklava ile intihar ettim:))Günaydın güzel anneler :)
Ya cicişko baklava yenmişsin. Okuyunca hatırladım rüyamda bir tepsi baklavadan bir dilimin yarısını yemeye çalışıyordum. Ay yiyemedin her halde hatırlamıyorum:) 21 gün şekersiz geçirerek olan sen miydin cicişko.yediklerin de abartı gelmedi bana.
Ben asıl bayan j yi tebrik etmek istiyorum :)) yine yapmış yapacağını:))
Feyzax merakla bekliyorum ne kadar verdiğini.
Tubicim her gün spor yapmışsın. Çok iyi bir şey bu. Insanların kilo verdiğini söylemesi mutlu etmiş seni. Motive olmuşsun tekrar çok sevindim
Canım ben çayı çok uzun zamandır şekersiz içiyorum. Gerçek çay da kahve de tadı şekersiz çıkıyor.Evet canım ya 21 gün derken 2. Gün bir dilim baklava ile intihar ettim:))
Ama çok güzel bir gelisme var bende ben her yemekte daha tadına bakmadan bi avuç tuz dokerdim. Sofrada tuzluk hep benim tabağı min yaninda dururdu. 3 gündür yumurta ya bile tuz dökmuyorum. Çok mutluyum. Bir de ćayà kahveye 1 tane kesme şeker atardım onu kestim. Çayı şekersiz içmeye 3 günde alıştım ama Türk kahvesi biraz acı geliyo hala. Ben bu iki alışkanlığı bırakmaya kesin kararlıyım. İnşallah daha sağlıklı olcam
Teşekkür ler sanada tebrikler dün geceki kacamaktan sonra en azindan + gormemissin:)Harika canim tebrikler
Sagol canim ama benm ilk haftalarm hizli gitmesi gayet normal seninki büyük başarı e hem yürüyüş hemde karatay hoca seni zafere çabucak ulaştıracak gibi gözükuyoTeşekkür ederim canım. Senin sonucu goremedim?
Teşekkür ederim canım. Sen de çok iyi vermişsin:) iki hafta önce tubiden 100 gr fazla kilo verip birinci olmuştum. Çok gülmüştük:)
Tebrik ederim canım eksi her zaman başarıdır. Nisan hedeflerimiz aynı. Ikimiz de 65 olmak istiyoruz.ama ben şu an 70.9 um :)
Geçen hafta demistim + yi gördükten sonra bomba gibi donucem diyeFeyzax sana da masallah senin de pek sesin cikmiyodu sanirim gizli gizli vermissin fazlaliklari devamini bekliyoruz
Tubicim ayni kilodayiz sen yine yerindesin ben arti yim insallah duzelir bu durumumuz atak yapmamiz lazimEki Görüntüle 1799036 Bir gram oynama yok kızlar ama kendimi çok iyi hissediyorum düştüğüm kiloda sabit kalma haftasıydı demekki
Bencede komik kaldı bu kadar yemeye 400gr valla bende şaşkınımKiz joleya dunku mesajindan sonra bu komik kaldi heeneyse bu da guzel hic yoktan
Canım dikkat etmişsin ödemdir büyük ihtimal bu hafta gider inşallahKizlar gunaydin bu mesaji ve bildiirmi yapmak isrtmezdim evet bu hafta spor yapmadim ama fazla kacirmadim da sanirim ozel gun yaklasiyo bahane olark gormeyin sakin cunku kendimi hafif hissediyorum neyse durumum;
Gecen hafta :83.6
Simdiki:84.8
Fark:+1200 gr
Eki Görüntüle 1799004
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?