Çok gençsin canım. Merak etme verirsin kilolari.tabi kii
26 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2 yaşında oğlum var
istanbulda yaşıyorum ve mesleğim katibee
aslen sinopluuyuum
ve kilolarımlaa başım dertte
Aksam 7 den sonra kuru meyve disinda bisry yemiyorum kuru meyvede canm cayin yanina bisey isteyp dayanamayacak raddeye geldysem gun icinde 2 dilimden fazla ekmek yemiyorm oda bazen 1 dilime düşüyor misal bi kacamak yaptysam davetleri cogunlukla iptal edip gitmiyorum gitmem gerekse bile uygun olmayan seylerin sadece tadina bakip kendime uygun olanini seciyorm misal hafta ici bi mevlide gittim sadece haslanmis tavuk yedim pilav ve tatlinin tadina baktmfeyzax neler yaptın bu hafta tatlı hiç yemedinmi mesela akşam mı kestin anlat bakim
Haftaya yarışalım istersem ne dersin.bu hafta kendime güvenemiyorum amaKızlar merhabaaaa kimler burda bakiyim
bir gün ayrı kaldım özledim sizleri @turuncupijama nın taktiğini uyguluycam bütün yazişmaları okudum önceliklekaramellim06 İ başarısından dolayı tebrik ediyorum dediğini yaptı vallahi diğer herkes bende dahil tırt çıktı:)) ama haftaya birinciliği elinden almaya kararlıyım bu hafta içi hiç tartılmamakta çok kararlıyım sıfır tatlı ve sıfır hamur işi bir hafta geçiricem yeni gelen arkadaşlar hosgelmşker marlin18 @yesilelmamm kaptan bu arada aynı kılodayız artık bu yarış daha da kızıştı benden söylemesi Mislisse . ipek zeynep sende hoşgeldin Canım bugun spor anlamında acayip verimli geçti 1 saat yürüdüm ve akşam da 50 dakika zumba yaptım pazar günü nü sabırsızlıkla bekliyorum bu arada Y yagmur7968 cım senin meşhuuuurrrr kaçamaklarında gözümden kaçmadı:))
Canım yanlış anladım galiba.sen kaptanla aynı kilodaymissinHaftaya yarışalım istersem ne dersin.bu hafta kendime güvenemiyorum ama.madem kilolarımızda ayniymis
Ahh canıımmm senin kilon benim için hayal bile değil yani bırak 50 yi 60ı bile hayal edemiyorum ben su an 84.8 kilomu görünce bana halk vermişsindirKizlar hepinize iyi geceler. Benim bebiş uyumuşken bende yatıyorum
Şu diziyi bırakabilirsem bende yatıcam:))Kizlar hepinize iyi geceler. Benim bebiş uyumuşken bende yatıyorum
Evet canım 3 kızım var.büyük 11.5 ,ortanca bugün 10 oldu.bebiş de 11 aylik3 kızı olan sendin dimi Canım benimde 3 kızım var 8 9 ve 2 yaşlarındamarlin18
Canım verirsin sende üzülme. Bende 74 kılodan düştüm .kolay değil ama istersen başarırsın emin olAhh canıımmm senin kilon benim için hayal bile değil yani bırak 50 yi 60ı bile hayal edemiyorum ben su an 84.8 kilomu görünce bana halk vermişsindir
Kizlar kilosu bana uygun birisi varsa yarışa davet ediyorum.ama pazartesiden itibaren .
Bu hafta çok yoğunum da.kilom 58.8
Yok mu kendine güvenen birisi[/QUO
TE]
Öncelikle hoşgeldin aramıza sana en yakın turuncu pijama ve ben varım hadi bakalım yarışalım belki sayende haftalardr vermediğimi veririm
Hoşgeldin İpek Zeynep günaydınGünaydın güzel, fit, bal,reçel.... Anneler
Az kalorili bol sporlu bir gün olsun inşallah
Canım evden çıkamıyorsan Leslie yap. 15 dk ile başla. Bence y ar ım saat yada 40 dk çok iyi kilo verdirir. He m Leslie yaparken çocuklar da sana bakıp eğlenirEvdeyim canm cocuklar küçük olduğu icin calisamiyorum sporada vaktm olmuyo ama uyandigim andan itibaren hiç oturamiyorum ev işi yemek derken aksam oluyo evet bide spor yapsam ben genelde hizli kilo veririm zaten ama pek bogazimi tutamazdim bu grup vesile oldu
Karatay ın iki kitabını da okudum. Sadece kırılmış yumurta varsa bir dilim ekmek yiyiyorum. Zaten normalde de ekmek çok yemezdim. Ama işte karatay ağırlıklı diyelim. Yasakladığı şeyleri yemiyorum a ta öğün yok. 18.00 den sonra sadece su. Aç kalmadan kilo verme işi beni çok mutlu ediyor bi de emziriyorum bebeğimin tüm ihtiyaçlarını karşılayarak kadar çeşitli beslendiğim için içim rahat. Ben hayatımda hiç senin kilonda olmadım. Sanki ihtiyacın yokmuş gibi geliyo. Göbeğin felan mı var.Karatay beslenmesini mi uyguluyorsun canım. Bende yapmaya çalışıyorum ama bu ara ekmek yemeye başladım. Bir ara bırakmıştım ne güzel. Haftaya tekrar başlamayı düşünüyorum.ayrıca sporun çok iyi
Menü Yazmak zorunda değiliz ama bazen istersek yazıyoruz. Çok az yiyiyorsun ben senin yediklerini yesem bayılırım açlıktan :))Kizlar menüleri ne zaman yazıyorsunuz bilemedim.ben yazayım yinede ne olur ne olmaz. Yavaş yavaş öğrencez artık
KahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık (ikişer dilim), 3 dilim ekmek (kızlar ilk günden hiç olmadı bu).3 catal tahin pekmez
Ögleden sonra , bir tabak çorba, yarım dilim ekmek, 4 catal yogurtlu ıspanak
Aksam , bir poğaça
Spor , 2 buçuk saat yürüdum
Vay birileri meydan okuyor :)) Hadi bakalım :) bariKızlar merhabaaaa kimler burda bakiyim
bir gün ayrı kaldım özledim sizleri @turuncupijama nın taktiğini uyguluycam bütün yazişmaları okudum önceliklekaramellim06 İ başarısından dolayı tebrik ediyorum dediğini yaptı vallahi diğer herkes bende dahil tırt çıktı:)) ama haftaya birinciliği elinden almaya kararlıyım bu hafta içi hiç tartılmamakta çok kararlıyım sıfır tatlı ve sıfır hamur işi bir hafta geçiricem yeni gelen arkadaşlar hosgelmşker marlin18 @yesilelmamm kaptan bu arada aynı kılodayız artık bu yarış daha da kızıştı benden söylemesi Mislisse . ipek zeynep sende hoşgeldin Canım bugun spor anlamında acayip verimli geçti 1 saat yürüdüm ve akşam da 50 dakika zumba yaptım pazar günü nü sabırsızlıkla bekliyorum bu arada Y yagmur7968 cım senin meşhuuuurrrr kaçamaklarında gözümden kaçmadı:))
Günaydın canım :) bal mı, reçel mi nasıl bi şeydi ki :))Günaydın güzel, fit, bal,reçel.... Anneler
Az kalorili bol sporlu bir gün olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?