Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kizlar menüleri ne zaman yazıyorsunuz bilemedim.ben yazayım yinede ne olur ne olmaz. Yavaş yavaş öğrencez artık
KahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık (ikişer dilim), 3 dilim ekmek (kızlar ilk günden hiç olmadı bu).3 catal tahin pekmez
Ögleden sonra , bir tabak çorba, yarım dilim ekmek, 4 catal yogurtlu ıspanak
Aksam , bir poğaça
Spor , 2 buçuk saat yürüdum

feyzax neler yaptın bu hafta tatlı hiç yemedinmi mesela akşam mı kestin anlat bakim
Aksam 7 den sonra kuru meyve disinda bisry yemiyorum kuru meyvede canm cayin yanina bisey isteyp dayanamayacak raddeye geldysem gun icinde 2 dilimden fazla ekmek yemiyorm oda bazen 1 dilime düşüyor misal bi kacamak yaptysam davetleri cogunlukla iptal edip gitmiyorum gitmem gerekse bile uygun olmayan seylerin sadece tadina bakip kendime uygun olanini seciyorm misal hafta ici bi mevlide gittim sadece haslanmis tavuk yedim pilav ve tatlinin tadina baktm

Kizlar ben yurt dışında yaşıyorum. Burda iki hafta okul tatili var.çocuklar evde .eşimde bir hafta izinli hasta.herkes evde olunca kahvalti falan biraz fazla kaciriyorum.bugün ortanca kızımın doğum günüydu.yarın arkadaşlarıyla kutlayacak hafta sonuda amca yenge kuzen dede nineyle.toplam 21 kişi oluyoruz.anlayacağınız bu hafta isim çok. Yasaklı şeylerden yeme ihtimalimde çok fazla.bu hafta kilo almazsam çok iyi anlayacaginiz

Kızlar merhabaaaa kimler burda bakiyim
bir gün ayrı kaldım özledim sizleri @turuncupijama nın taktiğini uyguluycam bütün yazişmaları okudum öncelikle karamellim06 İ başarısından dolayı tebrik ediyorum dediğini yaptı vallahi diğer herkes bende dahil tırt çıktı:)) ama haftaya birinciliği elinden almaya kararlıyım bu hafta içi hiç tartılmamakta çok kararlıyım sıfır tatlı ve sıfır hamur işi bir hafta geçiricem yeni gelen arkadaşlar hosgelmşker marlin18 @yesilelmamm kaptan bu arada aynı kılodayız artık bu yarış daha da kızıştı benden söylemesi Mislisse . ipek zeynep sende hoşgeldin Canım bugun spor anlamında acayip verimli geçti 1 saat yürüdüm ve akşam da 50 dakika zumba yaptım pazar günü nü sabırsızlıkla bekliyorum bu arada Y yagmur7968 cım senin meşhuuuurrrr kaçamaklarında gözümden kaçmadı:))

Haftaya yarışalım istersem ne dersin.bu hafta kendime güvenemiyorum ama.madem kilolarımızda ayniymis

Kizlar kilosu bana uygun birisi varsa yarışa davet ediyorum.ama pazartesiden itibaren .
Bu hafta çok yoğunum da.kilom 58.8
Yok mu kendine güvenen birisi

Kizlar hepinize iyi geceler. Benim bebiş uyumuşken bende yatıyorum

Ahh canıımmm senin kilon benim için hayal bile değil yani bırak 50 yi 60ı bile hayal edemiyorum ben su an 84.8 kilomu görünce bana halk vermişsindir
Canım verirsin sende üzülme. Bende 74 kılodan düştüm .kolay değil ama istersen başarırsın emin ol

Günaydııın güzel anneler:))

Canım evden çıkamıyorsan Leslie yap. 15 dk ile başla. Bence y ar ım saat yada 40 dk çok iyi kilo verdirir. He m Leslie yaparken çocuklar da sana bakıp eğlenir

Karatay ın iki kitabını da okudum. Sadece kırılmış yumurta varsa bir dilim ekmek yiyiyorum. Zaten normalde de ekmek çok yemezdim. Ama işte karatay ağırlıklı diyelim. Yasakladığı şeyleri yemiyorum a ta öğün yok. 18.00 den sonra sadece su. Aç kalmadan kilo verme işi beni çok mutlu ediyor bi de emziriyorum bebeğimin tüm ihtiyaçlarını karşılayarak kadar çeşitli beslendiğim için içim rahat. Ben hayatımda hiç senin kilonda olmadım. Sanki ihtiyacın yokmuş gibi geliyo. Göbeğin felan mı var.

Menü Yazmak zorunda değiliz ama bazen istersek yazıyoruz. Çok az yiyiyorsun ben senin yediklerini yesem bayılırım açlıktan :))

Vay birileri meydan okuyor :)) Hadi bakalım :) bari Mislisse ye meydan oku. O da bu hafta iddalı

Günaydın güzel, fit, bal,reçel.... Anneler
Az kalorili bol sporlu bir gün olsun inşallah
Günaydın canım :) bal mı, reçel mi nasıl bi şeydi ki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…